Αν πάρω κοιτάω 2 πολύ προσιτά για να μην κλαίω τα €€€ μου.
Με φτερά? (310€)

ή χωρίς? (340€)

krom έγραψε:Στο praktiker παιζει σπαστό με 200 €. Είχα πάρει για τη μάνα μου και νομιζα θα ειναι μαπα, τελικά το έχω λιώσει εγώ. Για μικρές αποστασεις σε πόλη είναι πολύ βολικό.
elteo έγραψε:Ιδιαίτερα ποδηλατάκια και μου αρέσουν οι μικροί τροχοί τους. Θέλω να τα δοκιμάσω ρε γμτ. Είναι ωραία φάση.Ναι είναι ιδιαίτερα, έχουν χαρακτήρα, είναι χαριτωμένα, μου αρέσουν οι μικροί τροχοί. Δηλαδή είναι βαριά, αργά και έχει περίεργα γούστα (μπορεί να είναι και παιδόφιλος
). krom έγραψε:Στο praktiker παιζει σπαστό με 200 €. Είχα πάρει για τη μάνα μου και νομιζα θα ειναι μαπα, τελικά το έχω λιώσει εγώ. Για μικρές αποστασεις σε πόλη είναι πολύ βολικό.Για μικρές αποστάσεις, για μεγάλες, για ανηφόρες, κατηφόρες και ό,τι άλλο θέλετε εκτός από ασανσέρ και υπόγειο το κανονικό ποδήλατο είναι καλύτερο και βολικότερο. Αναδιπλούμενο παίρνεις μόνο αν χρειάζεται να το διπλώνεις/ξεδιπλώνεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείς ή θέλεις να το έχεις δίπλα σου στο γραφείο σου/κρεβάτι σου.
sknipper έγραψε:Για μικρές αποστάσεις, για μεγάλες, για ανηφόρες, κατηφόρες και ό,τι άλλο θέλετε εκτός από ασανσέρ και υπόγειο το κανονικό ποδήλατο είναι καλύτερο και βολικότερο. Αναδιπλούμενο παίρνεις μόνο αν χρειάζεται να το διπλώνεις/ξεδιπλώνεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείς ή θέλεις να το έχεις δίπλα σου στο γραφείο σου/κρεβάτι σου.
elteo έγραψε:sknipper έγραψε:Για μικρές αποστάσεις, για μεγάλες, για ανηφόρες, κατηφόρες και ό,τι άλλο θέλετε εκτός από ασανσέρ και υπόγειο το κανονικό ποδήλατο είναι καλύτερο και βολικότερο. Αναδιπλούμενο παίρνεις μόνο αν χρειάζεται να το διπλώνεις/ξεδιπλώνεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείς ή θέλεις να το έχεις δίπλα σου στο γραφείο σου/κρεβάτι σου.Αν αντί σπαστού βάλεις το MX5 και αντί κανονικού βάλεις το Golf θα καταλάβεις ότι όλα είναι γούστα.
Δεν θεωρώ και τόσο ανάλογη την σύγκρισή σου αλλά στο περί γούστου εννοείται δεν χωράει καμία αντίρρηση. Το θέμα είναι μερικοί να καταλάβουν ότι ακούγοντας την καρδιά τους ίσως ρίχνουν λεφτά σε λάθος προϊόν.
elteo έγραψε:Λάθος με τα δικά σου κριτίρια όμως.Τους φαίνεται συμπαθητικό και το θέλουν για μικρές αποστάσεις. Κανένας δε λέει το θέλω γιατί αν και θα έχω το μπελά του δίπλωνε ξεδίπλωνε θέλω να το ανεβάζω στο ασανσέρ στη δουλειά μου κλπ. Οπότε βλέποντάς το αντικειμενικά είναι λάθος με τα δικά τους κριτήρια, όχι με τα δικά μου.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]