Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#284951 Πολύ πιο ψαγμένα τα Tern. Είναι η (ταϊβανέζικη) εταιρεία του γιου που κατασκευάζει τα Dahon (David T. Hon). Διαφώνησε με τον πατέρα του γιατί ήταν συντηρητικός στην σχεδίαση και έφτιαξε δικια του εταιρεία.

Αν πάρω κοιτάω 2 πολύ προσιτά για να μην κλαίω τα €€€ μου. :lol:

Με φτερά? (310€)

Εικόνα

ή χωρίς? (340€)

Εικόνα

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#284953 Εννοείται με φτερά κλπ

Εγώ αγόρασα τελείως για πλάκα 2 σπαστά της πλάκας (πλάκα²) και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή.

Είναι ιδιαίτερα ποδηλατάκια, πρέπει να ξέρεις για ποιο λόγο τα παίρνεις...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#284955 Αισθητικά JoeBar δεν μου αρέσει με φτερά. Αν το λες για βροχές κτλ στην Ελλάδα είμαστε δεν έχουμε και πολλές και αν βρέχει δεν θα βγαίνω με βροχή.
Για ποιό λόγο λες με φτερά?

Ιδιαίτερα ποδηλατάκια και μου αρέσουν οι μικροί τροχοί τους. Θέλω να τα δοκιμάσω ρε γμτ. Είναι ωραία φάση.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#284960 Oπα βλέπω ebay και άλλες μάρκες. Και πιο προσιτά.... :ninja: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By krom
#284961 Στο praktiker παιζει σπαστό με 200 €. Είχα πάρει για τη μάνα μου και νομιζα θα ειναι μαπα, τελικά το έχω λιώσει εγώ. Για μικρές αποστασεις σε πόλη είναι πολύ βολικό.
Τελευταία επεξεργασία από krom και 31 Ιούλ 2016, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
krom έγραψε:Στο praktiker παιζει σπαστό με 200 €. Είχα πάρει για τη μάνα μου και νομιζα θα ειναι μαπα, τελικά το έχω λιώσει εγώ. Για μικρές αποστασεις σε πόλη είναι πολύ βολικό.

αυτό λες έτσι?

http://www.praktiker.gr/p/podilato-ever ... eyko-67020
Άβαταρ μέλους
By sknipper
elteo έγραψε:Ιδιαίτερα ποδηλατάκια και μου αρέσουν οι μικροί τροχοί τους. Θέλω να τα δοκιμάσω ρε γμτ. Είναι ωραία φάση.
Ναι είναι ιδιαίτερα, έχουν χαρακτήρα, είναι χαριτωμένα, μου αρέσουν οι μικροί τροχοί. Δηλαδή είναι βαριά, αργά και έχει περίεργα γούστα (μπορεί να είναι και παιδόφιλος :lol: ).

krom έγραψε:Στο praktiker παιζει σπαστό με 200 €. Είχα πάρει για τη μάνα μου και νομιζα θα ειναι μαπα, τελικά το έχω λιώσει εγώ. Για μικρές αποστασεις σε πόλη είναι πολύ βολικό.
Για μικρές αποστάσεις, για μεγάλες, για ανηφόρες, κατηφόρες και ό,τι άλλο θέλετε εκτός από ασανσέρ και υπόγειο το κανονικό ποδήλατο είναι καλύτερο και βολικότερο. Αναδιπλούμενο παίρνεις μόνο αν χρειάζεται να το διπλώνεις/ξεδιπλώνεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείς ή θέλεις να το έχεις δίπλα σου στο γραφείο σου/κρεβάτι σου.

Πρόσφατα είδα ένα σπαστό να ξεκινάει στο φανάρι τούρμπο με ελάχιστο ζόρι από τον καβαλάρη.... ωραία φάση το ηλεκτρικό, πρέπει να δοκιμάσω κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By elteo
sknipper έγραψε:Για μικρές αποστάσεις, για μεγάλες, για ανηφόρες, κατηφόρες και ό,τι άλλο θέλετε εκτός από ασανσέρ και υπόγειο το κανονικό ποδήλατο είναι καλύτερο και βολικότερο. Αναδιπλούμενο παίρνεις μόνο αν χρειάζεται να το διπλώνεις/ξεδιπλώνεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείς ή θέλεις να το έχεις δίπλα σου στο γραφείο σου/κρεβάτι σου.

Αν αντί σπαστού βάλεις το MX5 και αντί κανονικού βάλεις το Golf θα καταλάβεις ότι όλα είναι γούστα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
elteo έγραψε:
sknipper έγραψε:Για μικρές αποστάσεις, για μεγάλες, για ανηφόρες, κατηφόρες και ό,τι άλλο θέλετε εκτός από ασανσέρ και υπόγειο το κανονικό ποδήλατο είναι καλύτερο και βολικότερο. Αναδιπλούμενο παίρνεις μόνο αν χρειάζεται να το διπλώνεις/ξεδιπλώνεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείς ή θέλεις να το έχεις δίπλα σου στο γραφείο σου/κρεβάτι σου.
Αν αντί σπαστού βάλεις το MX5 και αντί κανονικού βάλεις το Golf θα καταλάβεις ότι όλα είναι γούστα. :lol:
:lol: Δεν θεωρώ και τόσο ανάλογη την σύγκρισή σου αλλά στο περί γούστου εννοείται δεν χωράει καμία αντίρρηση. Το θέμα είναι μερικοί να καταλάβουν ότι ακούγοντας την καρδιά τους ίσως ρίχνουν λεφτά σε λάθος προϊόν.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
elteo έγραψε:Λάθος με τα δικά σου κριτίρια όμως. :iconcool:
Τους φαίνεται συμπαθητικό και το θέλουν για μικρές αποστάσεις. Κανένας δε λέει το θέλω γιατί αν και θα έχω το μπελά του δίπλωνε ξεδίπλωνε θέλω να το ανεβάζω στο ασανσέρ στη δουλειά μου κλπ. Οπότε βλέποντάς το αντικειμενικά είναι λάθος με τα δικά τους κριτήρια, όχι με τα δικά μου.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#284999 Οnyx στάκα 1 λεπτό.

Θέλω ένα σπαστό γιατί έχω ποδήλατα 2 άλλων κατηγοριών και θέλω να δοκιμάσω κάτι ΠΟΛΥ διαφορετικό. Το ότι διπλώνει βολεύει γιατί μπορώ να το έχω στο πορτ μπαγκαζ όπως ο cmarin. Το να δαπανήσω 3-3μιση κατοστάρικα για κάτι τόσο ξεχωριστό δεν νομίζω ότι θα με φαληρίσει.