Fiat Panda 7,6l/100km
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Μην παρεις πανακια, παρε μια παλια λευκη πετσετα, κοψε την σε κομματια ιδιου μεγεθους , δωσε την σε μαμα, θεια, κοπελα, πεθερα, καποια που να ξερει να γαζωνει δηλαδη και εισαι ετοιμος!
JBT έγραψε:Μια ώρα έκανες με το μηχάνημα και δεν καθάρισε ο φούρνος![]()
Δεν θέλω να φανταστώ πώς ήταν Πριν (παρακαλείται εδώ ο Τζι να βάλει το αντίστοιχο τζιφακι)
rocsta έγραψε:rocsta έγραψε:Pitt έγραψε:Τα σιφόνια είναι έτσι κατασκευασμένα, ώστε να συγκρατούν μονίμως μια ποσότητα νερού η οποία λειτουργεί ως φραγή και δεν επιτρέπει τον αέρα και τις οσμές από τους σωλήνες αποχετεύσεων να μπούν στον εσωτερικό χώρο.
Το να ρίξεις οτιδήποτε αρωματικό ή απολυμαντικό δεν είναι λύση. Την λύση θα την βρείς ανοίγοντας το καπάκι του σιφονιού και βλέποντας τι συμβαίνει. Δεν ξέρω την κατασκευή που έχει το σιφόνι σου, αλλά πολλά έχουν κολλημένο στο κάτω μέρος της σχάρας ένα αντεστραμμένο ποτηράκι που κάποιες φορές σπάει ή αποκολλείται. Δες μήπως συμβαίνει και σ’ εσένα το ίδιο.
Κάποια άλλα συγκρατούν μόνο το νερό που χύνεται από το πάτωμα στην σχάρα. Αν για πολύ καιρό δεν έχεις χύσει νερά στο πάτωμα, είναι ενδεχόμενο το νερό που λειτουργεί ως φραγή να έχει εξατμιστεί. Η λύση είναι απλώς να χύσεις λίγο νεράκι στην σχάρα, ώστε να συγκρατηθεί και πάλι νερό.
Δυστυχώς δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
To ήξερα αυτό, και το είχα ανοίξει πριν κάνω την ερώτηση. Φαίνεται να είναι όπως όταν ήταν καινούργιο, και συγκρατεί κανονικά κάποια ποσότητα νερού.
Tελικά το πλυντήριο ήταν που μύριζε
trident1971 έγραψε:gakost έγραψε:Αν δεν θέλεις να το πουλήσεις τι σκοπό έχει το καθάρισμα του κινητήρα; Και δεν εννοώ αισθητικά εννοώ στην πράξη.
Με πιο καθαρο κινητηρα βλεπεις απο που χανει και ενεργεις αναλογα.

Νίκος Παππάς έγραψε:Μην παρεις πανακια, παρε μια παλια λευκη πετσετα, κοψε την σε κομματια ιδιου μεγεθους , δωσε την σε μαμα, θεια, κοπελα, πεθερα, καποια που να ξερει να γαζωνει δηλαδη και εισαι ετοιμος!
bill33 έγραψε:Τρολευ;
Zorz έγραψε:trident1971 έγραψε:gakost έγραψε:Αν δεν θέλεις να το πουλήσεις τι σκοπό έχει το καθάρισμα του κινητήρα; Και δεν εννοώ αισθητικά εννοώ στην πράξη.
Διαφωνώ εντελώς. Ένας φρεσκοπλυμμένος κινητήρας κρύβει προσωρινά τις όποιες διαρροές. Οπότε σαν αγοραστής μεταχειρισμένων, σαφώς και θα προτιμούσα ένα 'φυσιολογικά' σκονισμένο μηχανοστάσιο όπου τουλάχιστον μπορείς εύκολα να δεις αν δακρύζει καμιά τσιμούχα ή αν χρειάζεται πχ αλλαγή φλάτζας κάπου.
Zorz έγραψε:trident1971 έγραψε:gakost έγραψε:Αν δεν θέλεις να το πουλήσεις τι σκοπό έχει το καθάρισμα του κινητήρα; Και δεν εννοώ αισθητικά εννοώ στην πράξη.
Διαφωνώ εντελώς. Ένας φρεσκοπλυμμένος κινητήρας κρύβει προσωρινά τις όποιες διαρροές. Οπότε σαν αγοραστής μεταχειρισμένων, σαφώς και θα προτιμούσα ένα 'φυσιολογικά' σκονισμένο μηχανοστάσιο όπου τουλάχιστον μπορείς εύκολα να δεις αν δακρύζει καμιά τσιμούχα ή αν χρειάζεται πχ αλλαγή φλάτζας κάπου.
Λογικά όταν ο Χάτζαρ υπέγραψε στη Red Bull πρέπει […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]