funkyreverend έγραψε:Την ευλογία μου τέκνο μου (πάμε Θρησκείες και Παραλογισμοί να τα κάνουμε όλα σμπαράλια εγώ εσύ και ο pik). Πού το είδες το καλό κείμενο, ιδέα δεν έχω.![]()
Το Πολάκε* είχε 8,8 για ένα συνολικό ρεζερβουάρ σε διάφορες διαδρομές, αστικές/περιαστικές, ως επί το πλείστον με αιρ κοντίσιον τις ώρες της ημέρας αλλά χωρίς κίνηση γενικά. Το 6,2 που ήταν και το χαμηλότερο νούμερο το είδα σε ένα πήγαινε-έλα περιφερειακή Θεσσαλονίκης με 80-90. Καθόλου φορτωμένο και με τις αλλαγές ταχυτήτων τακτικά και πάντα στην ώρα τους. Θα χαρακτήριζα την οδήγησή μου αρίστη για τα δεδομένα του οχήματος, του οδηγού και των εξωτερικών αλλά και εσωτερικών συνθηκών. Σύνεση, αυτοθυσία και αυτοσυγκέντρωση. Πραγματικός Π.Ο., θα μου έδινα το βραβείο "Κ.Κ." για το 2016.
Συνολική κατανάλωση στα 4700km που έχει ζήσει ως τώρα το αυτοκίνητο ήταν 8,7.
*προφέρεται σαν το potake που πίνεις στο κλαμπάκε με λίγο ανοιχτό το στόμα για να περνάει το καλαμάκε.
Κατι θα φταιει, δεν αγγιζεις τετοιες καταναλωσεις γενικα με τον 1.2 tsi. Μονο σε εθνικη αν πηγαινεις με 160+.
Ενδεικτικα εχω μεση ετησια καταναλωση 7,5lt/100km εδω και 4 χρονια, και ειμαι αρκετα νευρικος με το γκαζι.
Τον τελευταιο καιρο που κανω Ελληνικο-Βριλησσια καθε μερα με 38 βαθμους AC τερμα, και μπολικη βιασυνη γραφω 8,5lt/100km με τις κωλοανηφορες της Ηλιουπολης. Το πρωι κατεβαινω χωρις AC με μεση 5,0 εως 5,5...
Η δε το οδηγουσες σωστα, ή κατι ετρεχε... κακη βενζινη, ή δεν εκανε καλη καυση για καποιο λογο, τι να πω.
Γενικα οποιοδηποτε νουμερο πανω απο 8,0 σε ανησυχει σε αυτο το μοτερ εκτος αν πηγαινεις αεροπορια.