Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#277419 Περίμενε τώρα, θα αρχίσει ο πόλεμος από τους Γιαννιωτες!

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
NickTG έγραψε:Τι καλό έχουν τα Ιωάννινα? :s_crazy

μνια και κοντοσουβλι :rtfm: δεν χρειαζεσαι κατι αλλο :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:Μπραβο Γρηγορη! Ωραία νέα !
Που θα ήθελες να μετακομίσεις ;

< >

Γλυφάδα, Κάτω όμως, όχι Άνω. Και σε πιο μεγάλο διαμέρισμα, όχι κάτι τρελό.
Και έχω σκεφτεί και το πως θα πετύχω και καλύτερη τιμή στο νέο συμβόλαιο όταν με το καλό...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
dimviii έγραψε:

Στη Λαμία δεν έχει? :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By dimviii
NickTG έγραψε:
dimviii έγραψε:

υστερει σε πχοιοτητα και στα δυο.
Άβαταρ μέλους
By nass
Anonymous Founder έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Μπραβο Γρηγορη! Ωραία νέα !
Που θα ήθελες να μετακομίσεις ;

< >

Γλυφάδα, Κάτω όμως, όχι Άνω. Και σε πιο μεγάλο διαμέρισμα, όχι κάτι τρελό.
Και έχω σκεφτεί και το πως θα πετύχω και καλύτερη τιμή στο νέο συμβόλαιο όταν με το καλό...

Α εγώ κατάλαβα ότι θα μετακόμιζες Ντόχα :help: :lol:

Συγχαρητήρια! :s_thumbsup

Μόνο ανησυχητικό ότι μαθεύτηκε άμεσα στην τωρινή σου δουλειά :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
dimviii έγραψε:
NickTG έγραψε:
dimviii έγραψε:

Υπάρχουν πολλές χειρότερες πόλεις από τη Λαμία στην Ελλάδα (Γρεβενά :vava: Πύργος :tomato: Αγρίνιο :s_crazy )
Και πολλές καλύτερες φυσικά.
Κάπου στη μέση νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#277435 Στην Ντόχα δεν πήγαινα για κανένα λόγο.
Μαθεύτηκε από εμένα με τις κατάλληλες διαρροές... ;)
Πήρα τα ρίσκα μου προφανώς, μπήκα για λίγο στην μαύρη λίστα και μέχρι και με την απόλυσή μου έπαιξαν για λίγο, αλλά τελικά δικαιώθηκα.
Έτσι είναι τα πράγματα, αν δεν πάρεις τα ρίσκα σου, δεν σε υπολογίζουν.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
nass έγραψε:
dimviii έγραψε:
NickTG έγραψε:
dimviii έγραψε:

Υπάρχουν πολλές χειρότερες πόλεις από τη Λαμία στην Ελλάδα (Γρεβενά :vava: Πύργος :tomato: Αγρίνιο :s_crazy )
Και πολλές καλύτερες φυσικά.
Κάπου στη μέση νομίζω.

Μπα, νομίζω ότι είναι κάτω από τη μέση. Νταξ το Αγρίνιο είναι the lower depth δεν μπαίνει σε καμιά σύγκριση.
Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος σε μια πόλη σαν τη Λαμία (και αν δεν έχει φίλους - στενους συγγενείς και κυρίως γκόμενα εκεί) θα περάσει δύσκολα.

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:
trident1971 έγραψε:Πως πηγε?

Η δουλειά ήταν πολύ εύκολη και οι απαιτήσεις πολύ λίγες. Μόνος μου τους είπα πως δεν με χρειάζονται και ούτε είναι λογικό να με έχουν,, ούτε θα θέλουν να με πληρώσουν.
Το καλό είναι πως όλα αυτά τα έμαθαν οι τωρινοί και ήρθαν με καλή προσφορά προσφορά τόσο σε καθήκοντα-θέση όσο και σε χρήματα (και με πληρωμή όπως τα ζήτησα).
Κοινώς, πλέον είμαι ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος με απόλυτη ελευθερία στα τεχνικά και απαλλαγμένος από άλλες βλακείες.
Άρα, μένω ως έχω προς το παρόν.
Και αν όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές, λέω σιγά σιγά να ψάχνω για να μετακομίσω εκεί που θέλω, αυτή την... πολυτέλεια μπορώ να μου την προσφέρω πια!
Θα με περιμένει τρελή δουλειά, αλλά για πρώτη φορά παραδέχτηκαν πως με έχουν απόλυτη ανάγκη και πως αυτό, πληρώνεται.

:yahoo: Μπράβο! Πολύ ωραία νέα!!! Πάντα τέτοια! :yahoo:

QsisVTS έγραψε:. δε ξέρω αν είναι ηθικό να εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη των άλλων :hmmm:

Έχουμε ξεφύγει στο τρολάρισμα... :lipsealed: :lipsealed: :lol: :lol: :lol:

NickTG έγραψε:
markvag έγραψε:Μία φορά άλλαξα δουλειά και δέχτηκα λιγότερα χρήματα (4%) για το ότι πήγαινα σε καλύτερη εταιρεία και το σκυλομετάνιωσα! :rtfm:

Από ποια άποψη?

Ήτανε |λογοκρισία| η θέση εν τέλει (ουσιαστικά άνευ αντικειμένου, κωλοβαρούσα ασύστολα... :rant: , αλλά το χειρότερο ήταν ότι οι προοπτικές ήταν μηδενικές). Το πρόβλημα δεν ήταν αυτό όμως. Το πρόβλημα ήταν πως όταν έφυγα (για να πάω στρατό) και ξαναγύρισα (ελπίζοντας ο βλάκας σε κάτι καλύτερο), πήρα τον ίδιο μισθό... :iconcool: Όταν ρώτησα (τη δεύτερη φορά που πήγα) πόσα θα παίρνω, μου είπαν: Όσα έπαιρνες... :iconcool: Ο αρχικός μισθός είναι η βάση πάνω στην οποία υπολογίζονται οι επόμενοι, οι αυξήσεις, κτλ... Αν παίρνεις 1000, είναι πιο εύκολο να πάρεις 1100 αύριο. Αν παίρνεις 600, σχεδόν αδύνατο. :rtfm:

Επιπλέον και εφόσον ήδη έχεις δουλειά, οι (μακρινές και καθόλου σίγουρες) προοπτικές ή η καλύτερη εταιρεία δεν είναι λόγος (κατ' εμέ πάντα) για να φύγεις. Αν δεν παίρνεις έστω και 1 ευρώ παραπάνω (στην τσέπη, μετά από τυχόν επιπλέον έξοδα, πχ στην περίπτωσή σου, αν τώρα μένεις στο σπίτι σου κι εκεί πρέπει να νοικιάσεις, το ενοίκιο το αφαιρείς από το μισθό), δεν μετακινείσαι.

Τέλος, το πόσα παίρνουμε είναι δυστυχώς το κριτήριο για να μας κρίνουν οι άλλοι. Τι εννοώ... Στην επόμενη δουλειά, όταν σε ρωτήσουν πόσα έπαιρνες εκεί που ήσουν, αλλιώς θα σε κοιτάξει αν του πεις 10 και αλλιώς αν πεις 20... :iconcool:

Όλα αυτά φυσικά αν δεν υπάρχουν παράγοντες όπως "η τωρινή μου εταιρεία φυτοζωεί και πάει για φούντο", "δεν μας πληρώνουν", "ούτως ή άλλως θέλω να φύγω", κτλ... :rtfm:

Και φυσικά αποτελούν τη δική μου άποψη, με την οποία κάποιος μπορεί να διαφωνεί. Δεν θεωρώ ότι κατέχω την απόλυτη αλήθεια... :)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#277449 @Markvag

Γενικά δεν διαφωνώ.
Όμως στην περίπτωση αυτή η θέση σίγουρα δεν είναι χωρίς αντικείμενο αλλά και η διαφορά στο τι είναι η κάθε θέση είναι τόση που δικαιολογεί να φύγεις ακόμα και αν στο τέλος μένουν λιγότερα.
Βέβαια με βάση αντίστοιχες θέσεις που ξέρω αλλού είναι πολύ δύσκολο να μην είναι και τα λεφτά παραπάνω από εδώ που είμαι τώρα.

Όπως βέβαια είπα η κουβέντα ακόμα είναι σε θεωρητικό επίπεδο.

Asimov έγραψε:Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος σε μια πόλη σαν τη Λαμία (και αν δεν έχει φίλους - στενους συγγενείς και κυρίως γκόμενα εκεί) θα περάσει δύσκολα.

.

Αν και πιστεύω είναι στον άνθρωπο αυτό, γιατί?
Άβαταρ μέλους
By markvag
NickTG έγραψε:@Markvag

Γενικά δεν διαφωνώ.
Όμως στην περίπτωση αυτή η θέση σίγουρα δεν είναι χωρίς αντικείμενο αλλά και η διαφορά στο τι είναι η κάθε θέση είναι τόση που δικαιολογεί να φύγεις ακόμα και αν στο τέλος μένουν λιγότερα.
Βέβαια με βάση αντίστοιχες θέσεις που ξέρω αλλού είναι πολύ δύσκολο να μην είναι και τα λεφτά παραπάνω από εδώ που είμαι τώρα.

Τότε βουρ! :lol:

Στο εύχομαι! :)
Άβαταρ μέλους
By italakias
NickTG έγραψε:Πόσο εύκολα θα αλλαζατε πόλη? :hmmm:

Αν εχεις γυναικα συζητηστε το και αποφασιστε.
Αν ειναι να πας μονος , θα σε συμβουλευα να κατσεις εδω στο σπιτι σου και να κανεις υπομονη.