< >
Fiat Panda 7,6l/100km
NickTG έγραψε:Τι καλό έχουν τα Ιωάννινα?![]()
δεν χρειαζεσαι κατι αλλο
Νίκος Παππάς έγραψε:Μπραβο Γρηγορη! Ωραία νέα !
Που θα ήθελες να μετακομίσεις ;
< >
dimviii έγραψε:NickTG έγραψε:Τι καλό έχουν τα Ιωάννινα?![]()
μνια και κοντοσουβλιδεν χρειαζεσαι κατι αλλο
![]()
NickTG έγραψε:dimviii έγραψε:NickTG έγραψε:Τι καλό έχουν τα Ιωάννινα?![]()
![]()
Στη Λαμία δεν έχει?
Anonymous Founder έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Μπραβο Γρηγορη! Ωραία νέα !
Που θα ήθελες να μετακομίσεις ;
< >
Γλυφάδα, Κάτω όμως, όχι Άνω. Και σε πιο μεγάλο διαμέρισμα, όχι κάτι τρελό.
Και έχω σκεφτεί και το πως θα πετύχω και καλύτερη τιμή στο νέο συμβόλαιο όταν με το καλό...
dimviii έγραψε:NickTG έγραψε:dimviii έγραψε:NickTG έγραψε:Τι καλό έχουν τα Ιωάννινα?![]()
![]()
Στη Λαμία δεν έχει?
υστερει σε πχοιοτητα και στα δυο.
Πύργος
Αγρίνιο
)nass έγραψε:dimviii έγραψε:NickTG έγραψε:dimviii έγραψε:NickTG έγραψε:Τι καλό έχουν τα Ιωάννινα?![]()
![]()
Στη Λαμία δεν έχει?
υστερει σε πχοιοτητα και στα δυο.
Υπάρχουν πολλές χειρότερες πόλεις από τη Λαμία στην Ελλάδα (ΓρεβενάΠύργος
Αγρίνιο
)
Και πολλές καλύτερες φυσικά.
Κάπου στη μέση νομίζω.
Anonymous Founder έγραψε:trident1971 έγραψε:Πως πηγε?
Η δουλειά ήταν πολύ εύκολη και οι απαιτήσεις πολύ λίγες. Μόνος μου τους είπα πως δεν με χρειάζονται και ούτε είναι λογικό να με έχουν,, ούτε θα θέλουν να με πληρώσουν.
Το καλό είναι πως όλα αυτά τα έμαθαν οι τωρινοί και ήρθαν με καλή προσφορά προσφορά τόσο σε καθήκοντα-θέση όσο και σε χρήματα (και με πληρωμή όπως τα ζήτησα).
Κοινώς, πλέον είμαι ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος με απόλυτη ελευθερία στα τεχνικά και απαλλαγμένος από άλλες βλακείες.
Άρα, μένω ως έχω προς το παρόν.
Και αν όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές, λέω σιγά σιγά να ψάχνω για να μετακομίσω εκεί που θέλω, αυτή την... πολυτέλεια μπορώ να μου την προσφέρω πια!
Θα με περιμένει τρελή δουλειά, αλλά για πρώτη φορά παραδέχτηκαν πως με έχουν απόλυτη ανάγκη και πως αυτό, πληρώνεται.
Μπράβο! Πολύ ωραία νέα!!! Πάντα τέτοια!
QsisVTS έγραψε:. δε ξέρω αν είναι ηθικό να εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη των άλλων
NickTG έγραψε:markvag έγραψε:Μία φορά άλλαξα δουλειά και δέχτηκα λιγότερα χρήματα (4%) για το ότι πήγαινα σε καλύτερη εταιρεία και το σκυλομετάνιωσα!
Από ποια άποψη?
, αλλά το χειρότερο ήταν ότι οι προοπτικές ήταν μηδενικές). Το πρόβλημα δεν ήταν αυτό όμως. Το πρόβλημα ήταν πως όταν έφυγα (για να πάω στρατό) και ξαναγύρισα (ελπίζοντας ο βλάκας σε κάτι καλύτερο), πήρα τον ίδιο μισθό...

Asimov έγραψε:Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος σε μια πόλη σαν τη Λαμία (και αν δεν έχει φίλους - στενους συγγενείς και κυρίως γκόμενα εκεί) θα περάσει δύσκολα.
.
NickTG έγραψε:@Markvag
Γενικά δεν διαφωνώ.
Όμως στην περίπτωση αυτή η θέση σίγουρα δεν είναι χωρίς αντικείμενο αλλά και η διαφορά στο τι είναι η κάθε θέση είναι τόση που δικαιολογεί να φύγεις ακόμα και αν στο τέλος μένουν λιγότερα.
Βέβαια με βάση αντίστοιχες θέσεις που ξέρω αλλού είναι πολύ δύσκολο να μην είναι και τα λεφτά παραπάνω από εδώ που είμαι τώρα.

NickTG έγραψε:Πόσο εύκολα θα αλλαζατε πόλη?
https://i.postimg.cc/xCZsSP4G/IMG-202[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]