Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
g8777 έγραψε:Αυτά θα τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τώρα που χτίζεις βιογραφικό. Πήγαινε λέμε. Εμένα θα ακούς.

ναι έχει δίκιο ο g, άλλωστε από χόμπι δουλεύουμε πολλοί :inlove:

(εγώ πάντως το ομολογώ ότι δουλεύω από χόμπι και μαζοχισμό και άντε για κάνα καφέ)
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Αναλογα.

χιλιομετρικη αποσταση-πληθυσμος-πχιοτητα ζωης- βαρυτητα στο βιογραφικο σου.

Που θες να πας;

+ χρήματα. :rtfm:

Μην τον ακούς το g87777777 αυτός είναι πλούσιος και δεν νιώθει... :rtfm: :lol:

Μία φορά άλλαξα δουλειά και δέχτηκα λιγότερα χρήματα (4%) για το ότι πήγαινα σε καλύτερη εταιρεία και το σκυλομετάνιωσα! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
trident1971 έγραψε:Πως πηγε?

Η δουλειά ήταν πολύ εύκολη και οι απαιτήσεις πολύ λίγες. Μόνος μου τους είπα πως δεν με χρειάζονται και ούτε είναι λογικό να με έχουν,, ούτε θα θέλουν να με πληρώσουν.
Το καλό είναι πως όλα αυτά τα έμαθαν οι τωρινοί και ήρθαν με καλή προσφορά προσφορά τόσο σε καθήκοντα-θέση όσο και σε χρήματα (και με πληρωμή όπως τα ζήτησα).
Κοινώς, πλέον είμαι ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος με απόλυτη ελευθερία στα τεχνικά και απαλλαγμένος από άλλες βλακείες.
Άρα, μένω ως έχω προς το παρόν.
Και αν όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές, λέω σιγά σιγά να ψάχνω για να μετακομίσω εκεί που θέλω, αυτή την... πολυτέλεια μπορώ να μου την προσφέρω πια!
Θα με περιμένει τρελή δουλειά, αλλά για πρώτη φορά παραδέχτηκαν πως με έχουν απόλυτη ανάγκη και πως αυτό, πληρώνεται.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:
trident1971 έγραψε:Πως πηγε?

Η δουλειά ήταν πολύ εύκολη και οι απαιτήσεις πολύ λίγες. Μόνος μου τους είπα πως δεν με χρειάζονται και ούτε είναι λογικό να με έχουν,, ούτε θα θέλουν να με πληρώσουν.
Το καλό είναι πως όλα αυτά τα έμαθαν οι τωρινοί και ήρθαν με καλή προσφορά προσφορά τόσο σε καθήκοντα-θέση όσο και σε χρήματα (και με πληρωμή όπως τα ζήτησα).
Κοινώς, πλέον είμαι ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος με απόλυτη ελευθερία στα τεχνικά και απαλλαγμένος από άλλες βλακείες.
Άρα, μένω ως έχω προς το παρόν.
Και αν όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές, λέω σιγά σιγά να ψάχνω για να μετακομίσω εκεί που θέλω, αυτή την... πολυτέλεια μπορώ να μου την προσφέρω πια!
Θα με περιμένει τρελή δουλειά, αλλά για πρώτη φορά παραδέχτηκαν πως με έχουν απόλυτη ανάγκη και πως αυτό, πληρώνεται.

Mπραβο ρε Γρηγορη,να και ενα καλο νεο!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#277404 Βρε σουφραζεττες, βρε κοντεσσες τι πάτε και συμβουλευετε το παιδί; :dizzy:
Αν δεν μπει μέσα τώρα που είναι τρυφερουδι :inlove: με σκοπό να γράψει μια γραμμή παραπάνω το βιογραφικό του πότε θα μπει; Όταν κάνει οικογένεια; Τα λεφτά που θα μπαίνει μέσα το μήνα (1000; 2000; € Ε και;) θα τα αποσβεσει πολύ πιο γρήγορα από το αν μείνει στην Αθήνα και στριφογυριζει γύρω από τα ίδια και τα ίδια.

Και επειδή ακριβώς δεν δουλεύουμε από χόμπι, φροντίζουμε να κάνουμε εργασιακές επενδύσεις. Μακροχρονιες, βραχυχρονιες, μεσομακροπροθεσμες, μακετο δεν έχει σημασία.

ΕΦΥΓΕΣ ΛΈΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ ΤΩΡΑ. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Asimov έγραψε:Η Λαμία είναι τραγική πάντως

.

νταξ δεν ειναι Ιωαννινα ή Βολος αλλα εχει πολλες χειροτερες στην Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#277411 Μπράβο ., τώρα είναι η παραγωγική σου ηλικία τράβα εμπρός δυνατά και μάζευε ότι και όσα μπορείς για τις δύσκολες ημέρες, τα εφήμερα είναι εφήμερα γιαυτό λέγονται έτσι.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
dimviii έγραψε:
Asimov έγραψε:Η Λαμία είναι τραγική πάντως

.

νταξ δεν ειναι Ιωαννινα ή Βολος αλλα εχει πολλες χειροτερες στην Ελλαδα.

Ισχύει (πχ Αμφισσα ή Αγρίνιο ξέρω γω) αλλά πάλι...

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
QsisVTS έγραψε:. δε ξέρω αν είναι ηθικό να εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη των άλλων :hmmm:

Για αλληλοεκμεταλλευση προκειται qsis...
Απλά την τιμή παζαρευουμε, όπως λέει και στο ανέκδοτο.
...>.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#277415 Μπραβο Γρηγορη! Ωραία νέα !
Που θα ήθελες να μετακομίσεις ;

< >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#277417 Τι καλό έχουν τα Ιωάννινα? :s_crazy

@G
Μέσα δεν γίνεται να μπαίνω. Το να μην μου μένει τίποτα όμως δεν με ενοχλεί!

markvag έγραψε:Μία φορά άλλαξα δουλειά και δέχτηκα λιγότερα χρήματα (4%) για το ότι πήγαινα σε καλύτερη εταιρεία και το σκυλομετάνιωσα! :rtfm:

Από ποια άποψη?

@HF
Αν χρειαστείτε μηχανολόγο μην με ξεχάσεις! :s_biggrin