g8777 έγραψε:Αυτά θα τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τώρα που χτίζεις βιογραφικό. Πήγαινε λέμε. Εμένα θα ακούς.
ναι έχει δίκιο ο g, άλλωστε από χόμπι δουλεύουμε πολλοί

(εγώ πάντως το ομολογώ ότι δουλεύω από χόμπι και μαζοχισμό και άντε για κάνα καφέ)
g8777 έγραψε:Αυτά θα τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τώρα που χτίζεις βιογραφικό. Πήγαινε λέμε. Εμένα θα ακούς.

g8777 έγραψε:Αναλογα.
χιλιομετρικη αποσταση-πληθυσμος-πχιοτητα ζωης- βαρυτητα στο βιογραφικο σου.
Που θες να πας;

trident1971 έγραψε:Πως πηγε?
Anonymous Founder έγραψε:trident1971 έγραψε:Πως πηγε?
Η δουλειά ήταν πολύ εύκολη και οι απαιτήσεις πολύ λίγες. Μόνος μου τους είπα πως δεν με χρειάζονται και ούτε είναι λογικό να με έχουν,, ούτε θα θέλουν να με πληρώσουν.
Το καλό είναι πως όλα αυτά τα έμαθαν οι τωρινοί και ήρθαν με καλή προσφορά προσφορά τόσο σε καθήκοντα-θέση όσο και σε χρήματα (και με πληρωμή όπως τα ζήτησα).
Κοινώς, πλέον είμαι ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος με απόλυτη ελευθερία στα τεχνικά και απαλλαγμένος από άλλες βλακείες.
Άρα, μένω ως έχω προς το παρόν.
Και αν όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές, λέω σιγά σιγά να ψάχνω για να μετακομίσω εκεί που θέλω, αυτή την... πολυτέλεια μπορώ να μου την προσφέρω πια!
Θα με περιμένει τρελή δουλειά, αλλά για πρώτη φορά παραδέχτηκαν πως με έχουν απόλυτη ανάγκη και πως αυτό, πληρώνεται.
με σκοπό να γράψει μια γραμμή παραπάνω το βιογραφικό του πότε θα μπει; Όταν κάνει οικογένεια; Τα λεφτά που θα μπαίνει μέσα το μήνα (1000; 2000; € Ε και;) θα τα αποσβεσει πολύ πιο γρήγορα από το αν μείνει στην Αθήνα και στριφογυριζει γύρω από τα ίδια και τα ίδια.
Asimov έγραψε:Η Λαμία είναι τραγική πάντως
.
dimviii έγραψε:Asimov έγραψε:Η Λαμία είναι τραγική πάντως
.
νταξ δεν ειναι Ιωαννινα ή Βολος αλλα εχει πολλες χειροτερες στην Ελλαδα.
QsisVTS έγραψε:. δε ξέρω αν είναι ηθικό να εκμεταλλεύεσαι την ανάγκη των άλλων

markvag έγραψε:Μία φορά άλλαξα δουλειά και δέχτηκα λιγότερα χρήματα (4%) για το ότι πήγαινα σε καλύτερη εταιρεία και το σκυλομετάνιωσα!
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]