- 07 Ιούλ 2016, 08:11
edmond έγραψε:να υποθέσω ότι στην δουλειά μου που εισάγουμε εδώ και χρόνια ατελείωτα φορτία από Τουρκία, θα πρέπει να καταδικαστούμε για εσχάτη προδοσία?
α, και το αμάξι μου είναι από Τουρκία. και το γνώριζα όταν το αγόρασα. άσχετα που για χάρη της γειτονικής αυτής χώρας πήγα να υπηρετήσω 7 μήνες σε νησί απέναντι της. (ακούστηκε και κάτι τέτοιο
)
τι άλλο θα ακούσω για επιχειρηματολογία δεν ξέρω...
Σε οτι με αφορα, μιλαω σε επιπεδο δυνατοτητας επιλογων...Κανεις δεν κατηγορει καποιον για το πως βγαζει το ψωμι του, εφοσον δεν εχουμε να κανουμε με παρανομο εμποριο, ουσιες, οπλα, trafficking κτλ
Οσο βεβαια για το "χαρη της γειτονικης αυτης χωρας" το σωστοτερο θα ηταν "εξαιτιας", οπως και ισχυει στην πραγματικοτητα.
Οπως και ενα -πολυ μικρο- ποσοστο του λαου της Τουρκιας, ειναι Φιλελληνες, εγκαρδιοι, φιλοξενοι ανθρωποι και με αρχοντια. Αυτο ομως δυστυχως αποτελει την συντριπτικη μειοψηφια, ενος λαου που πλην δυο-τριων περιοχων, μεγαλουπολεων, εχει μεινει στην εποχη της σπηλιας. Για την πολιτικη και στρατιωτικη εξουσια δε, ειναι ηλιου φαεινοτερο, το τι συναισθηματα και "αγαπη" τρεφει για την χωρα μας, σταθερα εδω και αιωνες...