- 06 Ιούλ 2016, 21:02
#276576
Τζάμπα το αγόρασες, είχες ήδη. Το
Decis είναι ίδιο με το
K-Othrine που ήδη είχες (deltamethrin περιέχουν και τα δύο, το ένα σε υγρό και το άλλο σε κόκκους) και παρόμοιο πυρεθρινοειδές με το Fendona.
Μη ξαναπάρεις τίποτε. Έχεις εφόδια τουλάχιστον για έως το τέλος του χρόνου!
Άντε πάνε "
πότισε" τις αποχετεύσεις, γιατί αν ξαναπούμε για χύσιμο θα ξεσηκωθούν όλοι πάλι...

Edit: Δεν ξέρω σε ποιόν όροφο είσαι, αλλά μια καλή ιδέα θα ήταν να ρίξεις το υγρό από τις σχάρες της ταράτσας, αντί από τις αποχετεύσεις του μπαλκονιού σου, (
ή έστω ΚΑΙ από τις σχάρες της ταράτσας). Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στην κατασκευή, αλλά συνήθως οι υδρορροές που κατεβαίνουν από την ταράτσα συλλέγουν και τα νερά από τα μπαλκόνια. Στο λέω αυτό γιατί αν το ρίξεις από τις σχάρες του μπαλκονιού σου, το υγρό θα εξοντώσει αυτές που βρίσκονται στην υδρορροή από το μπαλκόνι σου και έως την κεντρική αποχέτευση. Αν όμως το ρίξεις από την ταράτσα, θα εξοντώσει και αυτές που ήδη έχουν ανέβει από την υδρορροή και κάνουν βόλτες στις αποχετεύσεις που βρίσκονται στους επάνω ορόφους.
I hooked up my accelerator pedal to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop and I'm gone...