Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Pitt έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Μόλις την βρήκα δίπλα στο τζάκι ανάσκελα ν αργοσβηνει. Δεν ξέρω από που μπήκε πάραυτα γιατί είχα ανοιχτες μπλακονοπορτες με κλειστες σητες

Σημασία δεν έχει τόσο το από πού μπήκε, όσο το γεγονός ότι ο ψεκασμός που έκανες δουλεύει.

Έχυσες υγρό στις αποχετεύσεις; Αν δεν βρίσκεις Mavrik και έχεις fendona ή k-othrine, κάνε ένα διάλυμα και χύσε όπως είπαμε.

Δεν βρήκα mavrik και μου έδωσαν decis, πάω να ποτισω
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#276576 Τζάμπα το αγόρασες, είχες ήδη. Το Decis είναι ίδιο με το K-Othrine που ήδη είχες (deltamethrin περιέχουν και τα δύο, το ένα σε υγρό και το άλλο σε κόκκους) και παρόμοιο πυρεθρινοειδές με το Fendona.

Μη ξαναπάρεις τίποτε. Έχεις εφόδια τουλάχιστον για έως το τέλος του χρόνου! :rtfm:

Άντε πάνε "πότισε" τις αποχετεύσεις, γιατί αν ξαναπούμε για χύσιμο θα ξεσηκωθούν όλοι πάλι... :lol:

Edit: Δεν ξέρω σε ποιόν όροφο είσαι, αλλά μια καλή ιδέα θα ήταν να ρίξεις το υγρό από τις σχάρες της ταράτσας, αντί από τις αποχετεύσεις του μπαλκονιού σου, (ή έστω ΚΑΙ από τις σχάρες της ταράτσας). Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στην κατασκευή, αλλά συνήθως οι υδρορροές που κατεβαίνουν από την ταράτσα συλλέγουν και τα νερά από τα μπαλκόνια. Στο λέω αυτό γιατί αν το ρίξεις από τις σχάρες του μπαλκονιού σου, το υγρό θα εξοντώσει αυτές που βρίσκονται στην υδρορροή από το μπαλκόνι σου και έως την κεντρική αποχέτευση. Αν όμως το ρίξεις από την ταράτσα, θα εξοντώσει και αυτές που ήδη έχουν ανέβει από την υδρορροή και κάνουν βόλτες στις αποχετεύσεις που βρίσκονται στους επάνω ορόφους.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#276608 Βρωμαγε παρά πολύ αυτό, δεν είχα και δοχείο και εριξα 1λτ από μπουκάλι κόκα κόλα στο σιφωνι του μπαλκονιού. Από αύριο τα υπόλοιπα που θα πάρω δοχείο, νόμιζα ότι είχα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#276631 Ένα λίτρο είναι πολύ ρε συ! Πάει χαμένο στην αποχέτευση.
Την επόμενη φορά αντί να ρίξεις 1L σε μία σχάρα, ρίξε το ¼ της ποσότητας (περίπου ένα νεροπότηρο) και επαναλάβετε το την επόμενη εβδομάδα.

Το ότι βρωμούσε πολύ δεν μ' αρέσει. Σιγουρέψου ότι το τελικό διάλυμα έχει την συνιστώμενη συγκέντρωση. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#276728 Το δηλητήριο βρωμούσε (μύριζε πολύ έντονα δηλητηριαλίλα :lol: ) από μόνο του πριν το κάνω διάλυμα. Θα βάλω fendona που είναι πιο ήπιο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#276779 Δημήτρη κανόνισε να ξεκάνεις όλη τη γειτονιά! :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
xenos έγραψε:Δημήτρη κανόνισε να ξεκάνεις όλη τη γειτονιά! :x

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By nEK
JBT έγραψε:Να ξαναδηλώσω γοητευμένος από το kärcher sc3 premium που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του :inlove:

Όπως και με τον delonghi des14 :inlove:

Για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες για τον ερωτα σου...
Πηγαμε σημερα και ειδαμε απο κοντα τα μηχανηματα.

Ποιες οι χρησης του καθαριστη στα χερια σου?Αλατα βγαζει απο νιπτηρεε και πλακακια?
Εστιες κουζινας και φουρνο καθαριζει απο αλατα και λιπη?
Αυτο το εξτρα πανακι που μπαινει εμπρος ειναι πανακεια?
Κατι για χαλια λεει μπορεις να καθαρισεις αντι να τα πλενεις, ισχυει?

ΥΣ. Στο αμαξι εχει εφαρμογη? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
nEK έγραψε:
JBT έγραψε:Να ξαναδηλώσω γοητευμένος από το kärcher sc3 premium που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του :inlove:

Όπως και με τον delonghi des14 :inlove:

Για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες για τον ερωτα σου...
Πηγαμε σημερα και ειδαμε απο κοντα τα μηχανηματα.

Ποιες οι χρησης του καθαριστη στα χερια σου?Αλατα βγαζει απο νιπτηρεε και πλακακια?
Εστιες κουζινας και φουρνο καθαριζει απο αλατα και λιπη?
Αυτο το εξτρα πανακι που μπαινει εμπρος ειναι πανακεια?
Κατι για χαλια λεει μπορεις να καθαρισεις αντι να τα πλενεις, ισχυει?

ΥΣ. Στο αμαξι εχει εφαρμογη? :shifty:

Μεχρι να απαντησει ο JBT,
1) Ναι
2) Ναι
3) Ειναι για σφουγγαρισμα και τα χαλια-μοκετες
4) Ναι και το εχουμε κανει πολλες φορες

Στο αμαξι κανεις τον χωρο του κινητηρα λαμπικο, τα τζαμια , τις μοκετες, τα καθισματα.
Το δικο μου ειναι παλιο και εχει το μειονεκτημα αν μεινεις απο ατμο πρεπει να περιμενεις να κρυωσει για να ανοιξεις την ταπα πληρωσης.
Κατα τα αλλα, τα λεφτα του τα εχει βγαλει με το παραπανω 10τοσα χρονια που το εχω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:Στο αμαξι κανεις τον χωρο του κινητηρα λαμπικο,.

πολυ σημαντικο παιδες. Πλενεις κινητηρα και ολο το χωρο του μηχανοστασιου,και σε δυσκολα σημεια που δεν μπαινει χερι,και δεν εχεις τον φοβο μην μεινουν υγρασιες σε καμια φυσσα δεν παιρνει μπροστα κλπ.
Μιλαμε για αποτελεσμα,ισως και καλυτερο απο του βενζιναδικου.
Άβαταρ μέλους
By nEK
dimviii έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Στο αμαξι κανεις τον χωρο του κινητηρα λαμπικο,.

πολυ σημαντικο παιδες. Πλενεις κινητηρα και ολο το χωρο του μηχανοστασιου,και σε δυσκολα σημεια που δεν μπαινει χερι,και δεν εχεις τον φοβο μην μεινουν υγρασιες σε καμια φυσσα δεν παιρνει μπροστα κλπ.
Μιλαμε για αποτελεσμα,ισως και καλυτερο απο του βενζιναδικου.

Δηλαδη πως το πλενεις?
Το μουσκευει και τρεχουν τα ζουμια κατω?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#276884 ε ναι κατω θα πεσουν.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#276896 Αυτό ακόμα δεν το έχω δοκιμάσω να πω την αλήθεια, αν και το προόριζα για εκεί εξ αρχής :lipsealed:

Σε ποιά σημεία δεν πρέπει να κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
By pro
#276942 Ερώτηση κρισεως: γιατι στον φουτσο να θελει καποιος να πλυνει τον χωρο του κινητηρα και τον κινητηρα τον ιδιο; Μιλαμε για νορμαλ αυτοκινητα που εχουν σκονιτσα, ετσι;