kacey έγραψε:ΔΕΝ ειναι το ιδιο αυτος που αναγκαστηκε να κατεβει στο δρομο ή αυτος που απο λαθος τον διεσχισε τη στιγμη και στο σημειο που δεν επρεπε, με αυτον που εχει μαθει να κανει οτι του καυλωσει και να περναει απο οπου του καυλωσει απαιτωντας να σταματησει το συμπαν για την αφεντια του, επειδη α) ετσι εχει μαθει ή/και β) ετσι δειχνει ποσο γαμικος ειναι ή/και γ) "οι πεζοι εχουν παντα προτεραιοτητα". Εγω ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.
Να σου πω? Θα μας τρελάνεις?
Πως θα αξιολογήσεις τον λόγο που κατέβηκε στο πεζοδρόμιο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου για να...πράξεις ανάλογα?
Μόνο και μόνο που λες αυτό:
Αν καποιος παει εσκεμμενα και συνειδητα να περασει απο εκει που δεν εχει δικαιωμα, ειδικα ενω ξερει οτι ερχεται οχημα (κοινως ειναι αρχιδης τσογλανος γιδι του δρομου) τοτε τον γραφω στα @@ μου μεχρι τη στιγμη που θα χρειαστει να τον αποφυγω.
Σόρυ, αλλά είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
ΥΓ Και να εισαι σιγουρος οτι θα εχω το περιθωριο να σταματησω και να τον αποφυγω, ακομα και αν πεταξει μπροστα μου. Απλα θα χεστει πανω του πρωτα.
Κόψε κάτι ρε Σούμι...
Αν παραπατήσει @@ θα προλάβεις να κάνεις...
Είναι λυπητερό που δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στους πεζούς.
Πραγματικά για κάποιους το εξωτερικό ως προς την συμπεριφορά στην οδήγηση τόσο στους πεζούς όσο και γενικότερα, μπορεί να είναι φροντιστήριο.

των δρόμων που σε dt βλέπουν αν ο πεζός κατέβηκε στο δρόμο επειδή ψωλαρμένιζε και όχι επειδή το πεζοδρόμιο μπροστά του ήταν μπλοκαρισμένο αλλά και μπορούν να αποφύγουν 100% κάθε εμπόδιο, που θα εμφανιστεί στο δρόμο τους, και δεν τους απασχολούν trivial έννοιες όπως "περιθώρια ασφάλειας"
"αμυντική οδήγηση"
, έχω να πω, ότι αν αισθάνονται πολύ μόνοι τους στους δρόμους μας, είναι λογικό, ας δοκιμάσουν στα νεκροταφεία και τις φυλακές, έχει κάμποσους σαν αυτούς.