Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kacey έγραψε:ΔΕΝ ειναι το ιδιο αυτος που αναγκαστηκε να κατεβει στο δρομο ή αυτος που απο λαθος τον διεσχισε τη στιγμη και στο σημειο που δεν επρεπε, με αυτον που εχει μαθει να κανει οτι του καυλωσει και να περναει απο οπου του καυλωσει απαιτωντας να σταματησει το συμπαν για την αφεντια του, επειδη α) ετσι εχει μαθει ή/και β) ετσι δειχνει ποσο γαμικος ειναι ή/και γ) "οι πεζοι εχουν παντα προτεραιοτητα". Εγω ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.

Να σου πω? Θα μας τρελάνεις?

Πως θα αξιολογήσεις τον λόγο που κατέβηκε στο πεζοδρόμιο μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου για να...πράξεις ανάλογα? :dizzy:

Μόνο και μόνο που λες αυτό:

Αν καποιος παει εσκεμμενα και συνειδητα να περασει απο εκει που δεν εχει δικαιωμα, ειδικα ενω ξερει οτι ερχεται οχημα (κοινως ειναι αρχιδης τσογλανος γιδι του δρομου) τοτε τον γραφω στα @@ μου μεχρι τη στιγμη που θα χρειαστει να τον αποφυγω.

Σόρυ, αλλά είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

ΥΓ Και να εισαι σιγουρος οτι θα εχω το περιθωριο να σταματησω και να τον αποφυγω, ακομα και αν πεταξει μπροστα μου. Απλα θα χεστει πανω του πρωτα.

Κόψε κάτι ρε Σούμι...

Αν παραπατήσει @@ θα προλάβεις να κάνεις...

Είναι λυπητερό που δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στους πεζούς.

Πραγματικά για κάποιους το εξωτερικό ως προς την συμπεριφορά στην οδήγηση τόσο στους πεζούς όσο και γενικότερα, μπορεί να είναι φροντιστήριο.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
trident1971 έγραψε:Βασικα αυτο που δεν λαμβανεται υποψη στην ολη κοκκορομαχία, (συγγνωμη, συζητηση ηθελα να πω) ειναι η ΚΛΙΜΑΚΑ των πραγματων.
Οτι μοιραιο λαθος και να εκανε η πεζη (που αποδεδειγμενα ισα-ισα ειχε κατεβει απο το πεζοδρομιο) ειναι ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ σε σχεση με το μεγεθος της μαλακιας του Αλβανού. Ασήμαντο, αμελητεο οπως και να το κανεις. Ειναι προφανες πλεον απο το βιντεο, οτι και με 200 να πηγαινε ο σκατιαρης, αν ηταν στη μεση της λωριδας του οπως οφειλε, δε θα γινοταν τιποτα, ουτε θα την ακουμπαγε. Το να ασχολουμαστε με technicalities, (κατεβηκε/δεν κατεβηκε), ετσι για να μας περασει το δικο μας στην καθημερινη "μαχη" με τους αλλους φορουμιτες, τωρα που πλεον υπαρχου νεκροι, ξεφευγει απο την κλασικη γραφικότητα και κατανταει ασεβεια.

Σα να λεμε οτι ο Αλβανος πριν σκοτωσει τους 3, ειδαν μαρτυρες οτι πεταξε το τσιγαρο του στο δρομο, και ετσι θα καταδικαστει 7 χρονια για τους θανατους και σε 3 μερες με αναστολη για το τσιγαρο. Αστεια πραγματα.

Επισης ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ του δικαστη που τον αφησε ελευθερο με περιοριστικους ορους. Μολις εξαφανιστει ο Αλμπάνο θα πρεπει να δικαστει ο δικαστης για συνεργεια σε δολοφονια. Μονο για τις αυξησεις τους ειναι ικανοι οι τσογλανοι. :rant:

Ας μην προεξοφλούμε το τι μπορεί να γίνει και σε δίκη. Τα ελληνικά δικαστήρια δε δικάζουν σύμφωνα με τους νόμους και τις μαρτυρίες αλλά όπως ξυπνήσει ο δικαστής.
Άβαταρ μέλους
By DAP
kacey έγραψε:
ΥΓ Και να εισαι σιγουρος οτι θα εχω το περιθωριο να σταματησω και να τον αποφυγω, ακομα και αν πεταξει μπροστα μου. Απλα θα χεστει πανω του πρωτα.

Βρε λετε μηπως ο Σμαρτακιας που εφαγε τη ατυχη γυναικα,αυτη που ο kacey γεματος αγενεια την αποκαλει γιδι,ειχε την ιδια ιδεα για τις ικανοτητες του ; Μηπως δεν ηθελε να τη σκοτωσει αλλα μονο να χεστει επανω της; :rant:
Άβαταρ μέλους
By nass
#27420 Ας μου επιτραπεί να υπενθυμίσω ότι ο (βολικά και κατά περίπτωση επικαλούμενος) ΚΟΚ δεν προβλέπει ως ποινή σε πεζό, που δεν τον τηρεί, το θάνατο ή τον τραυματισμό. Και το ότι ευτυχώς δεν είμαστε στο Westeros αλλά σε μία πολιτισμένη σύγχρονη χώρα και κοινωνία, που έχει αφήσει πίσω της το δίκαιο του ισχυρού και προστατεύει αδύναμους, από παιδιά και ηλικιωμένους μέχρι βλάκες και "γίδια".

Τώρα για τους :superman: των δρόμων που σε dt βλέπουν αν ο πεζός κατέβηκε στο δρόμο επειδή ψωλαρμένιζε και όχι επειδή το πεζοδρόμιο μπροστά του ήταν μπλοκαρισμένο αλλά και μπορούν να αποφύγουν 100% κάθε εμπόδιο, που θα εμφανιστεί στο δρόμο τους, και δεν τους απασχολούν trivial έννοιες όπως "περιθώρια ασφάλειας" :s_bored "αμυντική οδήγηση" :s_bored "damage limitation" :s_bored και το μόνο που τους φοβίζει δεν είναι μην τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι αλλά μήπως και χάσουν έστω και ένα τσικ από τα νομίμως κατοχυρωμένα δικαιώματά τους :metalo: , έχω να πω, ότι αν αισθάνονται πολύ μόνοι τους στους δρόμους μας, είναι λογικό, ας δοκιμάσουν στα νεκροταφεία και τις φυλακές, έχει κάμποσους σαν αυτούς.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
kacey έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Ο πρώτος ή ο τελευταίος κουραδόμαγκας που στο δικαστήριο κουστουμιά, ύφος οικογενειάρχη και Κλάψα Βούρτση;

kacey έγραψε:Α και που΄στε κυρ moderatorες, πριν μου πειτε για τη γλωσσα μου μαζεψτε τον βλακα απο πανω που εδω και τοσες σελιδες ειρωνευεται και κοροιδευει επειδη αδυνατει να καταλαβει ελληνικα, αδυνατει να καταλαβει οτι εχει γινει ρεντικολο με τις κωλοτουμπες που εχει κανει, και αδυνατει να καταλαβει ο δειλος οτι υπαρχουν ανθρωποι που και στον θεο τον ιδιο μπροστα (αν υπηρχε) θα ελεγαν τα ιδια ακριβως επειδη εχουν δικιο.

Και που'σαι.

Έχει ένα γρανάζι. Το πατάς -> Αναφορά. ΕΤΣΙ διεκδικείς το δίκιο σου εδω. Αυτό που κάνεις είναι ΚΛΑΨΑ προς κάποιον δικαστή για να σε προστατέψει. Προπόνηση μάλλον. Αδικημένο μου παληκάρι. Αλλά γιατί ζητάς προστασία; Εσυ δεν σκορπάς τρόμο σε όποιον αναπνέει τον ίδιο αέρα με σένα; :s_rofl

Πάντως με έπεισες. Εβαλα ένα bofors στο αμάξι και κατέρριψα ένα αεροπλάνο που έκανε πρόβα για την παρέλαση όταν πέρασε από αριστερά σε διασταύρωση. True Story.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#27466 Μια νταλίκα με ρυμουλκούμενο που μετέφερε σακιά με αλεύρι δίπλωσε στην εθνική στην Εθνική οδό
- Έσπασαν τα φρένα και το έριξα στο κράσπεδο, είπε ο οδηγός του φορτηγού
- Έχει μπλοκάρει η κίνηση στην κάθοδό της Εθνικής προς Αθήνα στον ύψος της Αττικής Οδού
- Ολόκληρες παλέτες με σακιά αλεύρι καταπλάκωσαν αυτοκίνητα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#27488 2 παρατηρήσεις αναφορικά με τα τελευταία post που τσέκαρα σε συνθήκες πραγματικής κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

- Είναι ψιλοαδύνατο να βρεις πεζοδρόμιο που δεν θα σε αναγκάσει να κατέβεις αρκετές φορές στο δρόμο (στα προάστια παίζουν και οι ευμεγέθεις πρασινάδες από τα σπίτια που καθιστούν αδύνατο το πέρασμα).
- Αν πηγαίνεις όντως με τη νόμιμη ταχύτητα στα στενά (ήτοι 30χλμ) προλαβαίνεις να αποφύγεις πεζό ακόμα και αν βουτήξει στα 10μ μπροστά σου.
Οπότε για να τον τρομάξεις (...) κινείσαι ήδη με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή που επιτρέπει ο ΚΟΚ.

ΥΓ: Τι αμάξι είπαμε ότι οδηγάει ο kacey; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By papserg
#27518 Εσείς, οι ιππότες της ασφάλτου (kacey, bayern και λοιποί ανάλογης οδηγικής παιδείας, αντίληψης και συμπεριφοράς), συνεχίστε να αμονέμετε διακιοσύνη διεκδικώντας το δίκιο σας από τα "γίδια" που περνάνε αδικαιολόγητα εκτός διάβασης και κάντε τους να λερώνουν τις κάλτσες τους από τρόμο, μπας και συνετιστούν. Μέχρι να ολοκληρώσετε την αποστολή σας στην κοινωνία, καλού κακού, ανακοινώστε και από ένα δελτίο κίνησης κάθε φορά που οδηγάτε, να προσέχουμε λίγο παραπάνω εμείς οι υπόλοιποι (πεζοί και εποχούμενοι).

Over & Out απο μένα, δεν έχει νόημα.
.-
Άβαταρ μέλους
By Morx
EDDIE_147 έγραψε:ΥΓ: Τι αμάξι είπαμε ότι οδηγάει ο kacey; :lol: :lol:

Κοιτα να δεις ρε γαμωτο, δε το θυμαμαι πως το λενε .... :hmmm:
Εχω πολλα χρονια να παιξω carmageddon :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#27553 Και επανερχόμαστε στο θέμα αστυνόμευση. Αν υπήρχε σοβαρή πιθανότητα ο αφελής/χαζός/γίδι πεζός ή ο ασυνείδητος/κάφρος/μ@μίκος οδηγός να υποστεί τις συνέπειες της παράνομης συμπεριφοράς του πριν συμβεί το ατύχημα, δε θα καθόμασταν τώρα να συζητάμε τα αυτονόητα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#27558 Βασικά η αστυνόμευση πρεπει να επικεντρωθεί σε αυτους που έχουν κλείσει ή δεν έχουν φτιάξει σωστα πεζοδρόμια...
Αν έχεις και καροτσάκι καθε λίγο πρεπει να κατέβεις στο δρόμο για να περάσεις.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
georgechatz έγραψε:Αυτό πια δεν το καταλαβαίνω, αν είναι επιληπτικός κάποιος επιτρέπεται να οδηγεί;
Κανονικά δεν θα έπρεπε να διωχθεί και για αυτό από την στιγμή που προφανώς το απέκρυψε όταν έβγαζε δίπλωμα

Pitt έγραψε:Φοβάμαι ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο. Εξαρτάται ακόμη και από τους δικηγόρους που θα ορίσει.

Εάν πράγματι πάσχει από επιληψία από τα 16 του χρόνια, δεν θα πρέπει να κινηθεί διαδικασία και εναντίον του ιατρού που τον εξέτασε και γνωμάτευσε ότι είναι ικανός για οδήγηση; Αναφέρομαι στο ιατρικό πιστοποιητικό για την έκδοση άδειας οδήγησης.

Απαντάω και στα δύο ταυτόχρονα γιατί είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Αυτό που πάει να κάνει ο δικηγόρος είναι να ρίξει την ευθύνη στο γιατρό ή έχει υπόψη του κάτι που εμείς δεν έχουμε (εγώ δεν το γνωρίζω και δεν έχω ρωτήσει και τον πατέρα μου σχετικά με το θέμα). Π.χ. αν δεν προβλέπονται εξετάσεις που εμφανίζουν την επιληψία, οπότε δε φταίει ούτε ο γιατρός που δεν το ανακάλυψε, η ποινή θα είναι εξαιρετικά μικρή. Βέβαια, εδώ παίζει και το σενάριο να τον τιμωρήσουν και για το ότι οδηγούσε τόσα χρόνια ενώ δεν έπρεπε, οπότε είναι ρίσκο. Ίσως, όμως, πάνε για συμψηφισμό: οδηγούσε μεν χωρίς να πρέπει, αλλά δεν το ήξερε, άλλωστε δεν φαινόταν στις εξετάσεις, έφαγε 3 άτομα, να φάει 3*2 = 6 χρόνια και τέλος. Κάνω πρόβλεψη, αλλά δε νομίζω να γλυτώσει με κάτω από 15 χρόνια γιατί και ο δικαστής καταλαβαίνει πότε πάνε να τον δουλέψουν και η βλακεία του (εμφανής με τα βίντεο) ήταν μεγάλη. Αν ήταν ένας ελιγμός ή ένα κλείσιμο από το ΤΑΧΙ θα τη γλύτωνε πολύ φθηνά (έχω υπόψη μου πολλά τέτοια περιστατικά).

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By makrimanolis
#27620 Πάτε να βγάλετε άκρη με τον casey ο τύπος πατάει πεζούς, ποδηλατες κ όποιος κάνει μαγκιά βγάζει απο το mx5 την ρακέτα κ τον δέρνει τα έχει πει πολύ παλιότερα τωρα θα τον κάνετε καλά
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
makrimanolis έγραψε:Πάτε να βγάλετε άκρη με τον casey ο τύπος πατάει πεζούς, ποδηλατες κ όποιος κάνει μαγκιά βγάζει απο το mx5 την ρακέτα κ τον δέρνει τα έχει πει πολύ παλιότερα τωρα θα τον κάνετε καλά

*Kacey... :rtfm: