τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
nass έγραψε:QsisVTS έγραψε:καλά προφανώς και υπάρχει βύσμα και στον ιδιωτικό τομέα , ή έστω και μια γνωριμία που παίζει ρόλο μεταξύ ατόμων με παρόμοια προσόντα
Ακριβώς. Προφανώς τέτοια βύσματα (γνωριμίες, πολιτικοί κτλ.) πάντοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν.
Αυτό το οποίο αμφισβητώ είναι ότι στον ΙΤ είναι ευρέως διαδεδομένο (δηλ. πλην εξαιρέσεων) να υπάρχουν βύσματα τελείως άσχετοι δηλ. να τους πληρώνει ο ιδιώτης να τα ξύνουν.
IKE έγραψε:Και όμως είναι
nass έγραψε:Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, το ερώτημα είναι αν είναι ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο.

EDDIE_147 έγραψε:Stefan στο χω ξαναπεί.
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός για τέτοια ποστίδια...
Το δε ποστ με σχολιο του στυλ " την πουλεψε ο ΙΤ διρεκτορας της εταιριας κλπ" με κλονισε λιγο ειν η αληθεια..
φανταζομαι το γνωριζει οτι αν καποιος το δει ειναι λογος απολυσης. Τεσπα ο στεφ ξερει!

Deleted User 1 έγραψε:Είναι πολύ ωραία να σου ζητάνε οι δανειστές, aka Τράπεζες, και οι ορκωτοί, ακριβή headcounts και να τους τα δίνεις σε οργανόγραμμα και αρχείο payroll και να πρέπει να εξηγήσεις τα ανεξήγητα για τις διαφορές που προκύπτουν...
GTS έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Είναι πολύ ωραία να σου ζητάνε οι δανειστές, aka Τράπεζες, και οι ορκωτοί, ακριβή headcounts και να τους τα δίνεις σε οργανόγραμμα και αρχείο payroll και να πρέπει να εξηγήσεις τα ανεξήγητα για τις διαφορές που προκύπτουν...
Παντοντε συμβαινει κατι τετοιο. Αν η εταιρεια δεν είναι εισηγμενη μπορει να πληρωνει και κοσμο χωρις να δουλευει.

pasxos έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Stefan στο χω ξαναπεί.
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός για τέτοια ποστίδια...
Ειλικρινα μου προκαλει κι εμενα εντυπωση η ευκολια με την οποια ο στεφ ποσταρει τετοια πραγματα..Το δε ποστ με σχολιο του στυλ " την πουλεψε ο ΙΤ διρεκτορας της εταιριας κλπ" με κλονισε λιγο ειν η αληθεια..
φανταζομαι το γνωριζει οτι αν καποιος το δει ειναι λογος απολυσης. Τεσπα ο στεφ ξερει!
markvag έγραψε:GTS έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Είναι πολύ ωραία να σου ζητάνε οι δανειστές, aka Τράπεζες, και οι ορκωτοί, ακριβή headcounts και να τους τα δίνεις σε οργανόγραμμα και αρχείο payroll και να πρέπει να εξηγήσεις τα ανεξήγητα για τις διαφορές που προκύπτουν...
Παντοντε συμβαινει κατι τετοιο. Αν η εταιρεια δεν είναι εισηγμενη μπορει να πληρωνει και κοσμο χωρις να δουλευει.
Κάτσε να σου δείξω και 2-3 εισηγμένες που έχω στα υπόψη...![]()
![]()
GTS, βγάζω το συμπέρασμα ότι ήσουν τυχερός στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία και έχεις εργαστεί σε πολύ σοβαρές εταιρείες. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να πω το ίδιο και για εμένα...
GTS έγραψε:markvag έγραψε:GTS έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Είναι πολύ ωραία να σου ζητάνε οι δανειστές, aka Τράπεζες, και οι ορκωτοί, ακριβή headcounts και να τους τα δίνεις σε οργανόγραμμα και αρχείο payroll και να πρέπει να εξηγήσεις τα ανεξήγητα για τις διαφορές που προκύπτουν...
Κάτσε να σου δείξω και 2-3 εισηγμένες που έχω στα υπόψη...![]()
![]()
GTS, βγάζω το συμπέρασμα ότι ήσουν τυχερός στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία και έχεις εργαστεί σε πολύ σοβαρές εταιρείες. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να πω το ίδιο και για εμένα...
Τι σχεση εχει αυτο που εγραψες με αυτο που εγραψα; Ενα απλο παραδειγμα: ξερω ενα μαγαζι με ας πουμε ανταλλακτικα. Οικογενειακη επιχειρηση απο πολλα χρονια. Ο πατερας που το ειχε πηρε συνταξη, τωρα το δουλευει ο ενας γιος. Ο αλλος γιος αποφοιτος πολυτεχνειου εμφανιζεται σαν υπαλληλος στην εταιρεια η εταιρεια του δινει μικρο μισθο και πληρωνει εισφορες. Αυτος σπανια παει και εχει αλλες ασχολιες. Απολυτα νομιμο και συνηθησμενη πρακτικη αν μιλαμε για οικογενιακη επιχειρηση.

Ανέβηκα από τις σκαλωσιές της οικοδομής στην κορυφ[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]