Στα Ν. Προάστεια, και κόσμο ψάχνουν και τα λεφτά είναι καλά.
Στα Ν. Προάστεια, και κόσμο ψάχνουν και τα λεφτά είναι καλά.
. Σιγουράντζα.
Anonymous Founder έγραψε:Τα 1000€ και τα 850€ στην Κύπρο δεν είναι πολλά λεφτά, η ζωή είναι ακριβοί και οι μισθοί συνήθως υψηλοί.
JimClark έγραψε:Μπίμπε:
το είχα συζήτηση με έναν συνάδερφο από τη δουλειά σε μια ερώτηση "τι θα ήθελες να κάνεις για δουλειά"
Του απάντησα "Δασοφύλακας στα βουνά της πίνδου" σε μια καλύβα 25 - 30 χλμ από το πλησιέστερο κέντρο, με ένα καρβέλι ψωμί κ καθαρό αέρα να παλεύω να μεγαλώσω ένα παιδί σωστά.
Δουλεύω σε μια από τις πιο σωστές εταιρίες στην Ελλάδα, κ είμαι σκατοπερήφανος που κατάφερα να μπω μέσα. Παρόλα αυτά, να χέσω μέσ, όμως, την κωλό-υπόπρωτεύουσα, την θρησκοληψία της, τη μιζέρια της "ψιλο"μεγαλούπολης και τα σχετικά. Θέλω επαρχία και θα προτιμούσα χαλαρότερους ρυθμούς ζωής...
YG-Θα κάνει τώρα drdino quote το πόστ μου κ θα πει "wat".. Σιγουράντζα.
). axel12p έγραψε:Δουλειά να κάθεσαι και να πληρώνεσαι θα μπορούσες να έχεις και στην πόλη (π.χ. Δ.Υ.).
Το να ζεις σε χωριό ή σε μια καλύβα στην Πίνδο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ξενοφώντας, δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύεις, αλλά ότι οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και η ποιότητα ζωής (όπως το ορίζει αυτό ο καθένας), καλύτερη.
Ξέρω καθηγητές σε σχολεία, που προτιμούν να μείνουν στο απομονωμένο νησί παρά να γυρίσουν Θεσσαλονίκη και ας έχουν μαζέψει τα απαραίτητα μόρια για την μετάθεση.
Μπορεί να κάνεις την ίδια δουλειά, αλλά η αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις ένα μπανάκι στην θάλασσα πριν ή μετά το μάθημα, είναι κλάσεις ανώτερο από το να είσαι μια δυο ώρες σταμάτα ξεκίνα μέσα στο αυτοκίνητο κάθε μέρα για να πας και να γυρίσεις από την δουλειά σου.
italakias έγραψε:axel12p έγραψε:Δουλειά να κάθεσαι και να πληρώνεσαι θα μπορούσες να έχεις και στην πόλη (π.χ. Δ.Υ.).
Το να ζεις σε χωριό ή σε μια καλύβα στην Πίνδο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ξενοφώντας, δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύεις, αλλά ότι οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και η ποιότητα ζωής (όπως το ορίζει αυτό ο καθένας), καλύτερη.
Ξέρω καθηγητές σε σχολεία, που προτιμούν να μείνουν στο απομονωμένο νησί παρά να γυρίσουν Θεσσαλονίκη και ας έχουν μαζέψει τα απαραίτητα μόρια για την μετάθεση.
Μπορεί να κάνεις την ίδια δουλειά, αλλά η αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις ένα μπανάκι στην θάλασσα πριν ή μετά το μάθημα, είναι κλάσεις ανώτερο από το να είσαι μια δυο ώρες σταμάτα ξεκίνα μέσα στο αυτοκίνητο κάθε μέρα για να πας και να γυρίσεις από την δουλειά σου.
Nαι ενταξει και εγω θα ηθελα αυτην την στιγμη που γραφω να πεσει ενα εκκατομυριο ευρω πανω στο γραφειο του υπολογιστη,αλλα δυστυχως δεν.
Πρεπει καποιοι να καταλαβετε οτι η ζωη εχει γινει πολυ πιο σκληρη και οτι χρειαζεται αγωνας για να μπορεσεις να εξασφαλισεις καποιον μισθο της προκοπης ή καποια κερδη τελοςπαντων.
Σημασια δεν εχει τι θα θελαμε αλλα τι μπορουμε να εχουμε.
nass έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Τα 1000€ και τα 850€ στην Κύπρο δεν είναι πολλά λεφτά, η ζωή είναι ακριβοί και οι μισθοί συνήθως υψηλοί.
Δεν είναι τόσο ακριβή η ζωή στην Κύπρο. 1000 στην Κύπρο είναι σαφώς περισσότερα λεφτά από 500 στην Ελλάδα (σου μένουν περισσότερα στο τέλος του μήνα).
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]