Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#252311 Ψωρογατιά της γειτονιάς. New breed. Πώς κ φορτωμένος δε το πάτησα....

Εικόνα

Οmg wau! This post ees so ful of ciutinees!!

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By g8777
#274307 Ειναι δυνατον να στραβωνει ιδιοκτητης σκυλου που τον εχει αγκαλια και πλατσουριζουν στα 2 m απο την ακτη σε οργανωμενη (=ομπρελες, ξαπλωστρες , μπαρ) παραλια οταν του ζητας ευγενικα να βγαλει το σκυλι εξω απο το νερο; Δλδ για ονομα τθεου και τςπαναϊας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#274318 Μην αρχιζουμε τωρα με φιλοζωοταλιμπαν. Αν και γινεται ενα μπαχαλο με το θεμα "κατοικιδια και παραλια"

ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Εδώ επικρατεί το απόλυτο αλαλούμ.......................

μπλαμπλαμπλαμπλα
και καταληγει

Ετσι κάτω από αυτά τα δεδομένα και αφού ο Αρειος Πάγος είναι ανώτερο δικαστήριο προκύπτει ότι μπορούμε να κάνουμε μπάνιο με το σκύλο μας σε παραλία που δεν υπάρχει λουόμενος. Σε περίπτωση όμως που εμφανιστεί θα πρέπει να τον απομακρύνουμε το σκύλο μας από τη θάλασσα (όχι από την παραλία) για να απολαύσει το μπάνιο του ο λουόμενος. Αν εκεί τσακωθούμε διότι μας το ζήτησε και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε και φωνάξει Λιμενικό ή Αστυνομία τότε κινδυνεύουμε με επιβολή προστίμου.

http://nyxtobaths.blogspot.gr/2015/05/blog-post_920.html

Οποτε ΜΟΚΟ Γκεακο. Για να μην ξεβρασει εκατομμυρια κουταβια ο Σαρωνικος τον Αυγουστο. Μεχρι εκει θα φτασω. :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#274319 Τι σε ενοχλει οταν ενα σκυλακι ειναι στη θάλασσα? Μη μου πεις βρωμια μονο...ξέρω οτι ο νομος ειναι με τους λουομενους..

< 3
Άβαταρ μέλους
By g8777
#274323 Τι σε ενοχλει να πιεις ενα ποτηρι με νερο που χει στον πατο τουμια τουφα σκυλοτριχες; Εν πασει περιπτωση, εχω το δικαιωμα να με ενοχλει ή ειμαι παραλογος; Για πηγαινε με τον Σπαϊκ για μπανακι στο Καβουρι να πλατσουριζει στην φατσα του ΗταΦι και ψαξε για ακαου το βραδυ. Redirect στο rondennis.com θα βγαινεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#274324 Εσυ πινεις την θαλασσα?? Σιφτυ?? Τεσπα τα σκυλια παντως τσισα και κακα δεν μπορουν να κανουν μεσα στη θάλασσα.

< 3
Άβαταρ μέλους
By g8777
#274327 Εγω οχι, τα μικρα ομως ναι. :iconcool:

Θα θελα να σε βλεπα να βαζεις την μπομπα διπλα απο 5 -6 σκυλια να πλατσουριζουν.

Η ακομα καλυτερα, να πηγαινε ο Σπαικ να τιναξει τα νερα διπλα σε αυτον:

Εικόνα

Βλεπω funky reverend να κατεβαινει εσπευσμενα για την εξοδιο ακολουθια. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#274344 Με κουραζεις. Αν σου ελεγε καποιος, "Συγγνωμη, μπορειτε αν εχετε την ευγενη καλοσυνη να βγαλετε τον πουτανας γιο εξω απο τη θαλασσα για να μην βρεθει με καμια αστακοδαγκανα στον πρωκτο" τι θα εκανες;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
g8777 έγραψε:Ειναι δυνατον να στραβωνει ιδιοκτητης σκυλου που τον εχει αγκαλια και πλατσουριζουν στα 2 m απο την ακτη σε οργανωμενη (=ομπρελες, ξαπλωστρες , μπαρ) παραλια οταν του ζητας ευγενικα να βγαλει το σκυλι εξω απο το νερο; Δλδ για ονομα τθεου και τςπαναϊας.

Το ότι μια παραλία έχει μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες, ΔΕΝ την κάνει οργανωμένη. Από κει και πέρα, και το λιμενικό να φώναζες ή την αστυνομία, αν έδειχνε στα όργανα το βιβλιάριο υγείας και δεν υπήρχε υποψία ότι το σκυλί ήταν ελεύθερο να ενοχλεί τους λιαζόμενους, ΔΕΝ θα του έκαναν τίποτα. Όμως, θα μπορούσε και αυτός, για λόγους ευγένειας/σεβασμού, να πάει με το σκύλο κάπου πιο απομακρυσμένα από τον υπόλοιπο κόσμο -αφού κάποιοι φοβούνται (σεβαστό) ή σιχαίνονται (πρόβλημά τους :lol: ).

Προσωπικά, όταν είχα κάποιο από τα σκυλιά μου στη θάλασσα, ποτέ κανείς δεν μου έκανε παράπονο, βέβαια δεν το έπαιρνα μαζί μου Κυριακή, που στη Ψάθα πχ είναι σαν να πηγαίνεις στη Παναγιά τη Σουμελά 15-Αύγουστο..

Είπε και κάτι πολύ σωστό ο geakos, τα σκυλιά ΔΕΝ κάνουν την ανάγκη τους στο νερό, σε αντίθεση με το 95% των ανθρώπων.... Τροφή για σκέψη..
Άβαταρ μέλους
By g8777
Το ότι μια παραλία έχει μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες, ΔΕΝ την κάνει οργανωμένη. Από κει και πέρα, και το λιμενικό να φώναζες ή την αστυνομία, αν έδειχνε στα όργανα το βιβλιάριο υγείας και δεν υπήρχε υποψία ότι το σκυλί ήταν ελεύθερο να ενοχλεί τους λιαζόμενους, ΔΕΝ θα του έκαναν τίποτα.

Κοιτα, επειδη στην αρχη επικρατουσε η ακριβως αντιθετη αποψη (πηγαινε το σκυλο σου σε απομακρυσμενη παραλια που δεν εχει προσβαση λουομενος :lol: μην φτασουμε στο αλλο ακρο (καμια παραλια δεν μπορει να θεωρηθει 100% οργανωμενη). Απο εκει και περα, ειμαι σιγουρος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των ζωοφιλων εχει δαθεσιμο ανα πασα στιγμη το βιβλιαριο υγειας, κομπλε κιολας, με τα εμβολια και με τα ολα του. :lol: Οσο για το

δεν υπήρχε υποψία ότι το σκυλί ήταν ελεύθερο να ενοχλεί τους λιαζόμενους, ΔΕΝ θα του έκαναν τίποτα

εδω απλα κανεις λαθος. Σε περιπτωση που κληθει Λιμενικο το ενδεχομενο να πεσει προστιμο στον ιδιοκτητη του κατυοικιδιου ειναι σοβαρο. Πως θα αποδειξεις δλδ οτι ΔΕΝ ενοχλει τους λουομενους; Επειδη θα το δουν με το λουρι οταν ερθουν;

Όμως, θα μπορούσε και αυτός, για λόγους ευγένειας/σεβασμού, να πάει με το σκύλο κάπου πιο απομακρυσμένα από τον υπόλοιπο κόσμο -αφού κάποιοι φοβούνται (σεβαστό) ή σιχαίνονται (πρόβλημά τους :lol: ).

Ο συγκεκριμενος κυριος λοιπον μετα την παρατηρηση που δεχτηκε πηρε το σκυλο και καθισε στην ξαπλωστρα του αφου εβαλε και το λουρι του. Προβλημα; ΚΑΝΕΝΑ. Στα 5 μετρα πλατουριζαμε με τον μεγαλο. Εννοειται ομως οτι δεν το εκανε απο λογους ευγενειας/σεβασμου, απλα ηταν υποχρεωμενος.

Προσωπικά, όταν είχα κάποιο από τα σκυλιά μου στη θάλασσα, ποτέ κανείς δεν μου έκανε παράπονο, βέβαια δεν το έπαιρνα μαζί μου Κυριακή, που στη Ψάθα πχ είναι σαν να πηγαίνεις στη Παναγιά τη Σουμελά 15-Αύγουστο..

Γιατι αραγε;

Είπε και κάτι πολύ σωστό ο geakos, τα σκυλιά ΔΕΝ κάνουν την ανάγκη τους στο νερό, σε αντίθεση με το 95% των ανθρώπων.... Τροφή για σκέψη..

Αν το 95% :roll: των ενηλικων ανθρωπων κανουν την αναγκη τους στην παραλια τοτε μιλαμε για ΓΥΦΤΑΡΙΟ , αλλα δεν βλεπω πως συνδεεται με τη συζητηση μας.

Τεσπα και για να το κλεινουμε: Κυριακη κοντη γιορτη. Θα παω για μπανακι στη Λευκαδα, στο Πορτο Κατσικι. Θα παρω και γω τα κατοικιδια μου ομως:

Εικόνα

:iconcool:
Με το μητρωο Φαρμακευτικης Αγωγης Παραμασχαλα. Κομπλε ολα τα εμβολια. Οζωδης δερματιτιδα, εντεροτοξιναιμιας, αποπαρασιτωση, βρουκελλωση κτλ κτλ.

Γκεακο ερχεσαι;
Άβαταρ μέλους
By italakias
#274403 Καποιοι σκυλοφιλοι δεν εχουν καθολου μυαλο.
Εχθες κοπελιτσα κοντη,κουβαλαγε ενα πιτ μπουλ το οποιο λαχανιαζε κιολας.
Λεω τωρα,αμα τις ξεφυγει και παει να δαγκωσει καποιον θα μπορεσει να τον κρατησει;
Σιγουρα οχι.
Ενας ειχε ενα κοπροσκυλο στην αυλη οπου γαβγιζε ολο το βραδυ καθε βραδυ,καποιος του εριξε φολα και επιτελους βρηκαμε τον υπνο μας.
Ο ιδιοκτητης σταρχιδια του για τον κοσμο.
Του αλλου του φαινεται περιεργο που δεν θελουμε σκυλια στην θαλασσα,καποιοι αλλοι μαζευουν τα σκατα του σκυλου απο τον δρομο πιανοντας τα με ενα κομματι χαρτι.
Ακομη θυμαμαι μια γρια που εχεσε ο σκυλος της και του σκουπισε τον κωλο με χαρτι.
Και μολις σε πλησιασει κανα τσοπανοσκυλο κοντα και τραβηχτεις ,σου λεει ο ιδιοκτητης,μην φοαβασαι δεν δαγκωνει.
Τι δεν δαγκωνει βρε |λογοκρισία|;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#274415 Μπορώ να δεχτώ το φόβο κάποιου αν πλησιάσει τον ίδιο ή τα παιδιά του ένα σκυλί στην παραλία. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως τη |λογοκρισία| ορισμένων που θεωρούν ότι ειδικά τα οικόσιτα σκυλιά δεν πρέπει να κολυμπούν δίπλα μας για λόγους καθαριότητας.
Εγώ πλέον δεν παίρνω σκυλιά στην παραλία γιατί το θεωρώ ταλαιπωρία ειδικά τώρα με τα παιδιά. Άσε που έχω άγχος με τον κάθε περίεργο.
Χαίρομαι όμως ιδιαίτερα άμα φέρει κάποιος σκυλί και πλατσουρίζει ανάμεσά μας γιατί είναι πολύ ωραίο παιχνίδι και για τα παιδιά μου και για μένα.
Η |λογοκρισία| είναι ότι μετά ζητάνε και τα δικά μου να πάρουμε κάποιο από τα σκυλιά μαζί μας. :)