Οmg wau! This post ees so ful of ciutinees!!
Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
https://jimmuclarku.blogspot.com/

ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Εδώ επικρατεί το απόλυτο αλαλούμ.......................
Ετσι κάτω από αυτά τα δεδομένα και αφού ο Αρειος Πάγος είναι ανώτερο δικαστήριο προκύπτει ότι μπορούμε να κάνουμε μπάνιο με το σκύλο μας σε παραλία που δεν υπάρχει λουόμενος. Σε περίπτωση όμως που εμφανιστεί θα πρέπει να τον απομακρύνουμε το σκύλο μας από τη θάλασσα (όχι από την παραλία) για να απολαύσει το μπάνιο του ο λουόμενος. Αν εκεί τσακωθούμε διότι μας το ζήτησε και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε και φωνάξει Λιμενικό ή Αστυνομία τότε κινδυνεύουμε με επιβολή προστίμου.

g8777 έγραψε:Ειναι δυνατον να στραβωνει ιδιοκτητης σκυλου που τον εχει αγκαλια και πλατσουριζουν στα 2 m απο την ακτη σε οργανωμενη (=ομπρελες, ξαπλωστρες , μπαρ) παραλια οταν του ζητας ευγενικα να βγαλει το σκυλι εξω απο το νερο; Δλδ για ονομα τθεου και τςπαναϊας.
).Το ότι μια παραλία έχει μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες, ΔΕΝ την κάνει οργανωμένη. Από κει και πέρα, και το λιμενικό να φώναζες ή την αστυνομία, αν έδειχνε στα όργανα το βιβλιάριο υγείας και δεν υπήρχε υποψία ότι το σκυλί ήταν ελεύθερο να ενοχλεί τους λιαζόμενους, ΔΕΝ θα του έκαναν τίποτα.
μην φτασουμε στο αλλο ακρο (καμια παραλια δεν μπορει να θεωρηθει 100% οργανωμενη). Απο εκει και περα, ειμαι σιγουρος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των ζωοφιλων εχει δαθεσιμο ανα πασα στιγμη το βιβλιαριο υγειας, κομπλε κιολας, με τα εμβολια και με τα ολα του.
Οσο για το δεν υπήρχε υποψία ότι το σκυλί ήταν ελεύθερο να ενοχλεί τους λιαζόμενους, ΔΕΝ θα του έκαναν τίποτα
Όμως, θα μπορούσε και αυτός, για λόγους ευγένειας/σεβασμού, να πάει με το σκύλο κάπου πιο απομακρυσμένα από τον υπόλοιπο κόσμο -αφού κάποιοι φοβούνται (σεβαστό) ή σιχαίνονται (πρόβλημά τους).
Προσωπικά, όταν είχα κάποιο από τα σκυλιά μου στη θάλασσα, ποτέ κανείς δεν μου έκανε παράπονο, βέβαια δεν το έπαιρνα μαζί μου Κυριακή, που στη Ψάθα πχ είναι σαν να πηγαίνεις στη Παναγιά τη Σουμελά 15-Αύγουστο..
Είπε και κάτι πολύ σωστό ο geakos, τα σκυλιά ΔΕΝ κάνουν την ανάγκη τους στο νερό, σε αντίθεση με το 95% των ανθρώπων.... Τροφή για σκέψη..
των ενηλικων ανθρωπων κανουν την αναγκη τους στην παραλια τοτε μιλαμε για ΓΥΦΤΑΡΙΟ , αλλα δεν βλεπω πως συνδεεται με τη συζητηση μας.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]