Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#274187 Ενδεικτική είναι , με τη Yoshi μην ανησυχείς , εδώ περνάνε άλλες κι άλλες :lol:

Εσύ και κάνεις 4Κ :) ,
ξέρω εμπειρικά άτομα που στο πολύ χαλαρό κυκλοφορούνε με το 600+ κυβικά,
συνήθως παίζει κάποιος εξαιρετικός χαμάλης (λέγε με PCX 125).

Ειδάλλως , το GSR που λες είναι μια χαρά, μπόλικο γκάζι και με 2ο άτομο πάνω, το μοναδικό σοβαρό
μειονέκτημα για τα ταξίδια που αναφέρεις , προφανώς η (ανύπαρκτη) κάλυψη αέρα
Άβαταρ μέλους
By xenos
dimik έγραψε:
georgetz έγραψε:Καλές βόλτες , πάντα όρθιος :)

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7006570/

ABS? :hmmm:

κλιπον για κάθε μέρα; :hmmm: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By xenos
Νίκος Παππάς έγραψε:Αν με τρωει λεει!
Κοντευω 9 χρονια με το σκουτερ και τα εχω δει ολα!! Δεν μπορω αλλο!!
Καθε μερα κανω 14 χιλιομετρα για το πηγαινε -ελα στην δουλεια. Αν ειχα μοτο θα πηγαινα απο Κηφισιας και θα εκανα 22.
Θελω μοτο για να σηκωνομαι το πρωι της Κυριακης να πηγαινω Αλεποχωρι-Βιλια-Μανδρα και πισω η Μανδρα- Θηβα και πισω μεχρι να ξυπνησει η οικογενεια, να κατεβασω την οικογενεια Καλαματα τον Ιουλιο και να πηγαινοερχομαι τα ΣΚ μαζι της και οχι με το ΚΤΕΛ.

Ρε είσαι ο Νίκος ή γράφω εγώ με άλλο username??????? :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Ένα να πάρουμε ένα μαζί, πες μου που μένεις και που δουλεύεις και τα κάνουμε σπλιτ όλα! :lol:

Νίκος Παππάς έγραψε:Κοιταω μηχανακια με 2-4 κυλινδρους οπως τα gsr, hornet, versys, er-6f με abs και γυρω στα 3Κ
Πολυ θα ηθελα ενα street triple αλλα δεν παιζει στα λεφτα μου. Απλα το gsr ειναι "πολυ" μηχανη για τα λεφτα που κανει. Τωρα κανω 4,5Κ χλμ τον χρονο. Με την μηχανη θα κανω 6-7. Σιγα το κοστος των καυσιμων- σερβις για τοσα λιγα χιλιομετρα τον χρονο.

Και εγώ versys θα κοιτούσα (που κρυφο κοιτάω δλδ :ninja: ). Τα 4κυλ είναι overkill τα καημένα, όλο θα ζεσταίνεται.
street triple :inlove: :inlove: :inlove: Μήπως να γνωριστούμε; Ταιριάζουμε πολύ! :lol:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#274202 To ΆΜπουΣου υπάρχει σε μεταγενέστερα μοντέλα , εκτός price range. :(

Αν τα κλιπον είναι θέμα (εξαρτάται) , υπάρχει και η naked εκδοχη με κανονικό τιμόνι.

Σε σχέση με το GSR , το προτιμώ γιατί έχει πιο ωραίο παρουσιαστικό, ένα κινητήρα διαμάντι, πολύ καλό ήχο
και η ντυμένη εκδοχή έχει μια στοιχειώδη κάλυψη αέρα :)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#274215 @georgetz, klip-on αποκλειονται λογω θεματος στον αριστερο καρπο. Το ξερω οτι ειναι εκτος badget τα με abs μηχανακια αλλα μεσα στην πολη ειναι ακρως απαραιτητο και σωζει ζωες.
Οχι οτι και εκτος πολης δεν ειναι, αλλα ας πουμε ειναι πιο ευκολο να ψυλιαστεις τις κακοτοπιες.

@ xenos, :lol: :lol:
Ραντεβου τον Αυγουστο στην Καλαματα να πλυνουμε τα αμαξια η ακομα καλυτερα στο Olympico να παιξουν τα παιδια στις πισινες και με συνοδεια μπυρας και σουβλακιου να τα πουμε :s_howdy

@ dimik, Δια 3; :lipsealed: Ε ρε καυγαδες που εχουν να πεσουν.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
dimik έγραψε:Θέλετε να πάρουμε ένα Street Triple R με ABS συνεταιρικό;
Θα μου το δίνετε μόνο όποτε έρχομαι Ελλάδα. :lol:

Μέσα. :lol: Αλλά μετά μην μας μπαστακώνεσαι συνέχεια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#274244 Νικος Παππάς ,

Το abs δεν αμφισβητείται, τουλάχιστον όχι από μένα και μου ξέφυγε
όταν έβλεπα τις απαιτήσεις σου :oops:

Στα υπόλοιπα , μάλλον όντως καταλήγεις σε Gsr ή Fazer.Παίζει και
ένα ποταπό F800S (ωραίο μοτέρ) , clip on όμως
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:

Ένα τριημεράκι τον χειμώνα και 2-3 εβδομάδες τον Άυγουστο, μακάρι να μπορούσα παραπάνω :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:
xenos έγραψε:

Ένα τριημεράκι τον χειμώνα και 2-3 εβδομάδες τον Άυγουστο, μακάρι να μπορούσα παραπάνω :lol:

Την πατησες! Αυγουστο θα ειναι μαζι μου Καλαματα και θα ειναι και ο xenos εκει να βολταρουμε ενναλαξ :lol: :lol: :lol:

@ georgetz, το F 800 θα ηταν μεσα αν δεν ειχα διαβασει σε αλλο φορουμ την εμπειρια κατοχου σε gs 800 που του εσπασε το σαζμαν με 80χαω στην Συγγρου και τα εκανε ολα μεσα στον κινητηρα :lipsealed:
Αφου δεν σκοτωθηκε παλι καλα.
Η δε BMW σε μοτο με 30-40Κχλμ το θεωρησε σφαλμα του κατοχου και μετα απο καυγαδες του εκανε μονο εκπτωση. Σε μοτο με βιβλιο σερβις απο καλη καθετη μοναδα BMW και φυσικα ολα οπως προβλεπονται.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#274279 Ότι και να πάρεις από τα γνωστά γυμνά ευχαριστημένος θα μείνεις, το Versys ωραίο μηχανάκι αλλά κάνεις κάποιες εκπτώσεις στην κατασκευή σε σχέση με τα υπόλοιπα και φυσικά ο 4cyl έχει άλλη χάρη στις διαδρομές εκτός πόλης που σκοπέυεις να κάνεις.
Αν η προτεραιότητα θα είναι το πηγαινέλα στην δουλειά πάρε 2cyl με ανεμοκάλυψη κλπ κλπ, σε διαφορετική περίπτωση πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο, μην συμβιβαστείς με κανένα άλλο γιατί σύντομα θα ψάχνεσαι πάλι.

Κι εγώ έχω μπει στο τριπάκι να αλλάξω μηχανάκι αρκετές φορές αλλά είμαι αποφασισμένος να το αλλάξω μόνο με Street Triple ABS ή σε εξαιρετική περίπτωση με ΒΜW S 1000XR αν τα οικονομικά πάνε καλά.

Τώρα που το θυμήθηκα κανένα TDM?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8195086/
Άβαταρ μέλους
By xenos
#274280 Τι σφάλμα έκανε ο οδηγός ρε συ; Άδειασε το λιπαντικό και άλλαζε ταχύτητα με βαριοπούλα; Ρε τι ακούμε... :lol:

υγ. ΜΗΝ πάρεις fz, γνώμη μου. :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:Τι σφάλμα έκανε ο οδηγός ρε συ; Άδειασε το λιπαντικό και άλλαζε ταχύτητα με βαριοπούλα; Ρε τι ακούμε... :lol:

υγ. ΜΗΝ πάρεις fz, γνώμη μου. :oops:

+1 από όλα τα γυμνά θα ήταν η τελευταία μου επιλογή, κυρίως λόγω της αδυναμίας του στα χαμηλά, είναι τραγικό να χρειάζεται να το στροφάρεις τόσο για να κουνηθεί.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#274286 Είχα ακούσει τέτοια στην αρχή του S1000RR (κάτι εγκεφάλους , κάτι σπασμένα μοτέρ που ή BMW έκανε τον Κινέζο ) αλλά θεώρησα ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά.

Κι ήμουν πάνω στη σέλα ενός R1200RS τις προάλλες , ενώ κατά καιρούς δοκιμασα τα κλασικά F650, F700, F800 και τα βρήκα ευχάριστα στο δρόμο.

Κρίμα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#274290 Το βασικο προβλημα του TDM εκτος της παλαιοτητας του αφου δεν εχει αλλαξει εδω και χρονια, ειναι οτι φοραει 18αρηδες τροχους και αρα δεν μπορεις να βαλεις σπορ ελαστικα.
Μονο sport-touring τα οποια στην σαπουνο- ασφαλτο που εχουμε δεν....

Δεν ξερω ρε γαμωτο, οσα κοιταω και ειναι κοντα στο budget ειτε δεν εχουν abs, ειτε εχουν φαει πτωσεις, ειτε τα πουλανε εμποροι με οχι καλο ιστορικο, ειτε ειναι κανιβαλισμενα και θελω να ειναι οσο πιο "μαμα" γινεται.

Το ακομα πιο φοβερο ειναι οτι αν ειχα 10Κ ας πουμε, παλι δεν θα ηξερα τι να παρω :lol: αφου οι επιλογες ειναι παμπολλες. Τουλαχιστον θα ελιωνα στα test rides μεχρι να αποφασισω. :lol:
Τι σου ειναι ο ανθρωπος, παντα ανικανοποιητος :s_dunno :lol: :lol: