3 μερες γεματες εκαιγε, τραγικο. Η χθεσινη βροχη ηταν οτι καλυτερο θα μπορουσε να γινει.
3 μερες γεματες εκαιγε, τραγικο. Η χθεσινη βροχη ηταν οτι καλυτερο θα μπορουσε να γινει.

(με τη μηχανή)
).
Dodger έγραψε:Το πυροσβεστικο δεν επεσε, αναγκαστικη προσγειωση εγινε. Για τον λογο αυτο τραυματιστηκε ο ενας, λογω τρανταγματος. Και απ οτι μας ειπαν, πρωτα αδειασαν τη δεξαμενη πανω σε μια εστια και μετα το "εριξαν".
Dimitris_P έγραψε:Πώς την παλεύετε με το Καβούρι; Είχα πάει κι εγώ τις προάλλες σαν λύση απελπισίας αλλά αυτό το περπάτα μια ώρα για να είναι το νερό μέχρι τη μέση δεν μ'αρέσει.
Dimitris_P έγραψε:Πώς την παλεύετε με το Καβούρι; Είχα πάει κι εγώ τις προάλλες σαν λύση απελπισίας αλλά αυτό το περπάτα μια ώρα για να είναι το νερό μέχρι τη μέση δεν μ'αρέσει.
nass έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Πώς την παλεύετε με το Καβούρι; Είχα πάει κι εγώ τις προάλλες σαν λύση απελπισίας αλλά αυτό το περπάτα μια ώρα για να είναι το νερό μέχρι τη μέση δεν μ'αρέσει.
Η φωτο νομίζω είναι από το μικρό Καβούρι μπροστά στο Apollon που είναι αξιοπρεπές από την άποψη αυτή αλλά αν θυμάμαι καλά οι μετρήσεις καθαρότητας του νερού όχι και τόσο
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]