Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#273764 Το πυροσβεστικο δεν επεσε, αναγκαστικη προσγειωση εγινε. Για τον λογο αυτο τραυματιστηκε ο ενας, λογω τρανταγματος. Και απ οτι μας ειπαν, πρωτα αδειασαν τη δεξαμενη πανω σε μια εστια και μετα το "εριξαν".

3 μερες γεματες εκαιγε, τραγικο. Η χθεσινη βροχη ηταν οτι καλυτερο θα μπορουσε να γινει.
Άβαταρ μέλους
By nass
#273829 @Anonymous Founder
:omg:
Εγώ έτρεχα μπροστά από αυτό το τέρας να προλάβω να φτάσω σπίτι πριν με προλάβει αυτό :lipsealed: (με τη μηχανή)
Πέρασα 2-3 κόκκινα, σφήνες, 160 στη Βούτα και γενικά αντικοινωνική οδήγηση.
Ισα που πρόλαβα :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#273830 Εγώ το υποτίμησα αρχικά...
Το έβλεπα ακίνητο πάνω από την Αθήνα για ώρα, οπότε σκεφτόμουν την δεύτερη βουτιά και ξαφνικά αρχίζει και κινείται... :lipsealed:
Σε 5 λεπτά χωρίς υπερβολή, ήρθε από πάνω μας και ανοίξαν οι ουρανοί. Τρελή βροχή! :omg:
Από μια εύνοια της τύχης, είχα κατέβει με το αυτοκίνητο, γιατί την προηγούμενη μέρα είχα την μηχανή και είχα σκάσει από την ζέστη! :lol:
(Κράνος, μπουφάν, γάντια, φόρμα πάνω από το μαγιό, πόσα ν' αντέξω ο άνθρωπος... Εννοείται, με κοιτούσαν με... οίκτο οι περισσότεροι δίκυκλοι! :ninja: :svivhaha: ).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#273836 Πώς την παλεύετε με το Καβούρι; Είχα πάει κι εγώ τις προάλλες σαν λύση απελπισίας αλλά αυτό το περπάτα μια ώρα για να είναι το νερό μέχρι τη μέση δεν μ'αρέσει.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Dodger έγραψε:Το πυροσβεστικο δεν επεσε, αναγκαστικη προσγειωση εγινε. Για τον λογο αυτο τραυματιστηκε ο ενας, λογω τρανταγματος. Και απ οτι μας ειπαν, πρωτα αδειασαν τη δεξαμενη πανω σε μια εστια και μετα το "εριξαν".

3 μερες γεματες εκαιγε, τραγικο. Η χθεσινη βροχη ηταν οτι καλυτερο θα μπορουσε να γινει.

Σωστά, έγραψα ότι "έπεσε" εν τη ρύμη του λόγου, πάνω στην χθεσινή κούραση.

Πού να δεις τί χαρά κάναμε εμείς όταν έσκασε η βρόχα, γιατί έπαιζε και διανυκτέρευση εάν συνεχιζόταν η πυρκαγιά... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By nass
Dimitris_P έγραψε:Πώς την παλεύετε με το Καβούρι; Είχα πάει κι εγώ τις προάλλες σαν λύση απελπισίας αλλά αυτό το περπάτα μια ώρα για να είναι το νερό μέχρι τη μέση δεν μ'αρέσει.

Η φωτο νομίζω είναι από το μικρό Καβούρι μπροστά στο Apollon που είναι αξιοπρεπές από την άποψη αυτή αλλά αν θυμάμαι καλά οι μετρήσεις καθαρότητας του νερού όχι και τόσο :(
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Dimitris_P έγραψε:Πώς την παλεύετε με το Καβούρι; Είχα πάει κι εγώ τις προάλλες σαν λύση απελπισίας αλλά αυτό το περπάτα μια ώρα για να είναι το νερό μέχρι τη μέση δεν μ'αρέσει.

Κορινθιακος ftw!

.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#273844 Και εμένα χθες στο τσακ! Έτρεχα σαν παλαβός και έφαγα ένα 5λεπτο βροχή, αλλά δεν είχε ρίξει το σύμπαν ακόμα. :lipsealed:

Συνδυάζεις περπάτημα με κολύμβηση. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
nass έγραψε:

Η φωτο νομίζω είναι από το μικρό Καβούρι μπροστά στο Apollon που είναι αξιοπρεπές από την άποψη αυτή αλλά αν θυμάμαι καλά οι μετρήσεις καθαρότητας του νερού όχι και τόσο :(

Ακριβώς εκεί ήμουν, μπροστά στο Divani Apollon.
Μια χαρά είναι οι μετρήσεις σε όλη την περιοχή της Βουλιαγμένης και μέχρι το Σούνιο, εκτός αν μιλάτε για τις αστειότητες τύπου ΠΑΚΟΕ, που δεν θα είναι καλές, αν δεν σκάσει το...ρεγάλο ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας!
:lol:
Οι θάλασσες τις Αττικής είναι οι περισσότερες καθαρές (δεν παίρνω όρκο για του Αλίμου ή του ΠΦ, από Ελληνικό και πέρα είναι μια χαρά από καθαρότητα νερών).
Όσο για την ρηχότητα, ομολογώ πως δεν μου είναι πρόβλημα να περπατήσω 10 ή 20 μέτρα αναλόγως, άσε που είναι καλύτερα έτσι όταν έχει κόσμο, γιατί ακριβώς αυτά τα μέτρα είναι τα θολά επειδή σηκώνουν την άμμο όσοι/όσες/όσα (μούλικα...) παίζουν στα ρηχά, οπότε μετά καθαρίζει το νερό.

O Κορινθιακός είναι καλός στην Ψάθα και στο Πόρτο Γερμενό πχ, από εκεί κάτω, Κιάτο, Ακράτα κλπ, συνήθως τα πράγματα είναι σαφώς πιο βρώμικα από κάθε άποψη. Σώζονται επειδή έχουν λιγότερο κόσμο από την Αττική.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#273860 @HF
Μια χαρα θαλασσες εχει ο Κορινθιακος απο θεμα καθαροτητας :protest:
Ιδιως το κομματι απο Ξυλοκαστρο εως και Διακοφτο το οποιο το εχω κολυμπησει κ παρακολουθησει υποβρυχιως ροσα χρονια μια χαρα ειναι νομιζω...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#273861 Εγω παντως Ξυλοκαστρο-Βραχατι οσες φορες εχω μπει εχω τρομαξει, δεν μπορουσα να δω το χερι μου. Λουτρακι καπως καλυτερα, θολη αλλα τουλαχιστον ασπρη, σαν να ειχε μαρμαροσκονη, ενω στα αλλα ειχε μια πρασινοκιτρινη αποχρωση, τα αποφευγω οσο μπορω.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#273865 Φέτος θα έχουμε μουσωνικό καλοκαίρι, την βλέπω την δουλειά. Μια καύσωνας μια μπόρες δίχως αύριο. :lol: