QsisVTS έγραψε:Γιάννη εγώ από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι μιλάμε για ένα κακό αυτόκινητο
Δεν είναι κακό αυτοκίνητο. Είναι από τα αυτοκίνητα που ο εγκέφαλος σου θα παίξει τον πρωταρχικό ρόλο πριν αποφασίσεις να εμπλακείς σε δράση.
Το αντέχεις αυτό; Εγώ όχι. Ειλικρινά.
Ξέρω ότι υπάρχουν φάσεις, ακόμη και εγώ που λέω για άμεσα και κοφτερά τιμόνια, που θα θέλω να χαλαρώσω.
Το Type R δεν σε αφήνει.
21 quadra έγραψε:Για ξεκάρφωμα τώρα, και το μοτέρ του καλό είναι αλλά στα υπόλοιπα Megane 3 RS cup δεν είναι, sorry λλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται, και ναί έχεις δίκηο, τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν ξεφύγει.
Κύριε Παναγιώτη, μακάρι να είχα άποψη και για το Megane RS Cup. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι οι διαφορές θα είναι δραματικές.
Μπορεί και να είναι καλύτερο το γαλλάκι, αλλά επειδή έχουν τόσο ακραίο στήσιμο, μπλοκέ και πολλά άλογα, χρειάζεται προσοχή ανελλιπώς.
rx8_drifter έγραψε:Το ποστ του μπούσου συνοψίζεται στο κάτωθι:
ΤΖΑΠΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ![]()
μπούσε σε μισώ![]()
Μπορώ να σου πω ότι καλά κάνεις. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είχα επαφή με ένα τέτοιο μηχάνημα.
Και ναι, τα Honda και τα Vtec και τα Type R είναι θρησκεία. Αλλά όχι για όλους.
GTS έγραψε:Από αυτά που διαβασα που εγραψε ο μπουσσος προτιμω το 3κυλινδρο που δεν του αρεσει αλλα μπορει να ανεβαζει στα 160 και να φρεναρεις από εκει στο 0 χωρις να εχεις τα χερια στο τιμονι και το αμαξι να μενει παντα ευθεια.
Καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις, αλλά μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Εγώ τα έγραψα αυτά που έγραψα, θεωρώ έξω από τα δόντια και χωρίς να μασάω τα λόγια μου ή να ωραιοποιώ καταστάσεις, για να σας δείξω ότι δεν είναι τα πάντα ανάλυση των specs ή των δημοσιογραφικών ρητών που εύκολα σε παρασέρνουν. Ξεκάθαρα.

). Πολύ όμορφο και ειλικρινες Μπουσσε.