Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#27071 Το κοβεις χτες !!! Δεν ειναι η φωτεινοτητα θεμα, ειναι οι γρηγορες αλλαγες εικονας. Αν την μαθεις απο τοσο μικρη στην τηλεοραση οταν φτασει 5 δεν θα μπορεις να δεις τιποτα εσυ οσο ειναι ξυπνια.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Geo f1 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Η μπεμπα οταν ειναι να κοιμηθει θελει μονο την μαμα...Και νανουριζεται με διαφημισεις!!! Και οταν σταματανε οι διαφημισεις αρχιζει η γκρινια..και οταν ειμαι και γω μαζι,ειναι και ο Σπαικ..και η μπεμπα θελει να παει στον μπαμπα που ειναι με τον Σπαικ..Παλι γκρινιτσα!!Οποτε η μαμα λεει...Μπαμπα και Σπαικ ΜΕΣΑ για να κοιμηθει!!!

Δεν μου αρεσει αυτο που εγραψε ο Geo f1 καθολου. Αλλαξτε τακτικη αμεσα γιατι σε λιγο θα δινει εντολες η μπεμπα. Τα μωρα δεν πρεπει να βλεπουν εικονες με γρηγορες εναλλαγες οπως διαφημησεις, τα κουραζει και τα αγχωνει.
Η μπεμπα στο δωματιο, αγκαλια με την μαμα η τον μπαμπα με πολυ χαμηλο φωτισμο μεχρι να κοιμηθει. 10 λεπτα δουλεια ειναι,
Μπορει να δυσκολευτειτε για 1-2 μερες, αλλα μετα θα ειστε αρχοντες!!!!

Μου αρεσει που τελειωσα το βαψιμο του σπιτιου :yahoo: μετα απο 4 ΣΚ, ουσιαστικα 4 Κυριακες αφου τα Σαββατα ετοιμαζα τον χωρο. Αλλαξε το σπιτι :inlove:

Συνεχιζω εδω για να μην χαλάμε το τοπικ <Μου αρεσει-Δεν μου αρεσει>!

Νικο σε ευχαριστω για την συμβουλη.
Ενα μικρο-μεγαλο θεματακι ειναι οτι η μπομπα ειναι πολυ μαμακιας στο θεμα υπνου! Και επειδη ειναι λιγο χοντρουλα, η κουτσουνα τα εχει δει ολα με την μεση της...Οποτε η πολυ αγκαλια εχει αρχιζει και κοβεται..Και εχει αντικατασταθει με καναπε και χαζι στις διαφημισεις...Ριχνουμε την φωτεινοτητα παντως για να μην την ενοχλουν πολυ οι εικονες...αλλα τις αρσεσουν παρα πολυ!!Και αν μπεις μπροστα της,γερνει για να δει την τηλεοραση..Να το κοψουμε λες ε?

εγώ λέω να της βγάλετε και μια πιστωτική :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By DAP
#27083 Μου το ειχαν πει,το ειχα κανει στο γυιο μου και τωρα το υπεδειξα ( και εισακουσθηκα) στην ανηψια μου για τον μπομπιρα....
Πολυ σιγανη κλασσικη μουσικη (μονο μουσικη,οχι αριες και ξεφωνητα) μεχρι να αποκοιμηθει και για καμια ωρα ακομη.....Ουτε στριφογυρισματα ουτε γκρινια....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#27087 Δεν νομιζω να πιασουν αλλα θα τα δοκιμασουμε!!!

Α και στα βαπτησια το δακρυ πηγε κορομυλο!!! :s_shout

Σπυριδουλα το ονομα της. Σαν την πεθερουλα μου!! :s_hang

Τωρα πρεπει να παω στο ληξιαρχειο στο Μαρουσι :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
DAP έγραψε:Μου το ειχαν πει,το ειχα κανει στο γυιο μου και τωρα το υπεδειξα ( και εισακουσθηκα) στην ανηψια μου για τον μπομπιρα....
Πολυ σιγανη κλασσικη μουσικη (μονο μουσικη,οχι αριες και ξεφωνητα) μεχρι να αποκοιμηθει και για καμια ωρα ακομη.....Ουτε στριφογυρισματα ουτε γκρινια....

Been there done that*.... Πιστευω οτι ειναι αρκετα υπερτιμημενη η χρηση της κλασικης..Το παιδι αν θελει θα κοιμηθει και με Χριστοδουλοπουλο να βαραει τα τελια.
Το θεμα ειναι να υπαρχει και η υπομονη για "εκπαιδευση" απο τον γονιο, κατι που δυστυχως δεν το πολυβλεπεις στις μερες μας ..
Οσο για το θεμα της τηλεορασης, εννοειται οτι πρεπει να κοπει το συντομοτερον (οχι μονο για να μπορει ο αχαϊρευτος να βλεπει τις σαβουροταινιες του, οσο για την αποφυγη μελλοντικη εξαρτησης)..

*Παντως για οποιον ενδιαφερεται συνιστω τα Νυχτερινα του Σοπεν. Η αν ειστε τυχεροι, cd με τις μεγαλες επιτυχιες του Τακη Καρναβα ερμηνευμενες απο τον Drifter (Orse Grammophon).
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#27171 Τον ανηψιό μιας πρώην πάντως τον κοίμιζα με Nightwish.
Δεν παραπονέθηκε. :metalo:

@ Geo

Μια δεύτερη τηλέοραση δεν υπάρχει στο σπίτι? :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#27183 Εμάς ο μικρός (9 μηνών), εκεί που είχε βρει μια σειρά και κοιμόνταν κανονικά στην κούνια του και μόνο το πρωί (07.00+) έρχονταν για καμιά ώρα στο δικό μας (ώστε να συνεχίσουμε λίγο τον ύπνο μας), τώρα έχουμε βρει καινούριο βιολί. Τον κοιμίζω αγκαλιά 5-6' (κλασσικά) και με το που τον βάζω κάτω, κάνει λες κ τον χτυπάει ρεύμα! Σηκώνεται όρθιος και κλαίει μισοκοιμησμένος. :rant: 1, 2, 3, τα ίδια! Αν τον βάλω χαλαρά στο κρεβάτι, την πέφτει κανονικότατα! :rant:
Που θα πάει αυτό το βιολί δεν ξέρω! :help:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#27218 και σε μας δυστυχως τελευταια θελει και "απαιτει" πιο πολλη ωρα στο κρεβατι μας σε σχεση με την κουνια του.
κατα τις 01:00-02:00 μας ξυπναει, κοιμαται καμια ωρα μαζι μας και μετα τον ξαναβαζω -κοιμισμενο εννοειται- παλι πισω.
απλα τις τελευταιες 2 βδομαδες η μια ωρα εχει γινει περι τις 3 γεματες.
μιλαμε για την ιδια ηλικια (9 μηνων)
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#27232 Μεγιστο λαθος το παιδι να κοιμαται στο κρεβατι των γονιων του και πρεπει να κοπει μαχαιρι,οσο δυσκολο και αν ακουγεται,θα κλαψει,θα χτυπιεται,θα στεναχωρηθειτε,αλλα δεν παθαινουν τπτ,αντιθετα με εμας...
Αν συνηθισει ωστοσο να κοιμαται στο κρεβατι σας και μονο,να ξερετε οτι,θα γινεται αυτο εως τα 5-7 χρονια... :omg:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
vagmann έγραψε:Μεγιστο λαθος το παιδι να κοιμαται στο κρεβατι των γονιων του και πρεπει να κοπει μαχαιρι,οσο δυσκολο και αν ακουγεται,θα κλαψει,θα χτυπιεται,θα στεναχωρηθειτε,αλλα δεν παθαινουν τπτ,αντιθετα με εμας...
Αν συνηθισει ωστοσο να κοιμαται στο κρεβατι σας και μονο,να ξερετε οτι,θα γινεται αυτο εως τα 5-7 χρονια... :omg:

Τα πολυ μικρα περνανε διαφορες φασεις γενικα σε οτι εχει να κανει τον υπνο τους.
Εχοντας 6χρονο εχω περασει απο ολες, υπνος στο κρεβατι του, στο δικο μου, στο δικο μου και μετα τον πηγαινω στο δικο του, να κοιματε ολη νυχτα στο δικο του και να σηκωνεται ξημερωματα να ερθει στο δικο μου μπαινοντας απο το κατω μερος, κατω απο τα σκεπασματα ερποντας :lol:

Ακομα και τωρα λεει καμια φορα, να στειλουμε την μαμα στο δικο μου που ειναι πιο μαλακο και να κοιμηθουμε μαζι στο σκληρο :lol: :inlove:

Λαθος η οχι το απολαυσα να κοιμαμαι μαζι με τον γιο οσο ηταν μικρος πολυ και πλεον κοιμαται στο κρεβατι του.

Αυτο που με τρελαινει καθε φορα ειναι το πως ξυπναει μεσα στην καλη χαρα καθε μερα. Σηκωνεται και λεει καλημερα με ενα χαμογελο και μια λαμψη στα ματια που μου ερχεται να τον φαω :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#27239 Για τα νεογνά - βρέφη δεν είναι καθόλου λάθος ο ύπνος μαζί με γονείς. Ψάξτε στο Google περί bed sharing...

< μου
Άβαταρ μέλους
By xenos
#27248 Τι sharing? να εισαι στο 3ο ονειρο κ να σου ρχεται η πατουσα μεσα στη μουρη να σε δω μετα!

Τι να τον κανω; Να τον βαλω κατω να σπαραζει μεχρι να κοιμηθει απο μονος του; Δεν μου παει κ η καρδια. :-(

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Geo f1 έγραψε:Δεν νομιζω να πιασουν αλλα θα τα δοκιμασουμε!!!

Α και στα βαπτησια το δακρυ πηγε κορομυλο!!! :s_shout

Σπυριδουλα το ονομα της. Σαν την πεθερουλα μου!! :s_hang

Τωρα πρεπει να παω στο ληξιαρχειο στο Μαρουσι :s_yes

Η μητέρα σου, είχε τόσο άσχημο όνομα και δεν προτιμήθηκε, ή η κουτσούνα έθεσε βέτο;
Άβαταρ μέλους
By markvag
NickTG έγραψε:Τον ανηψιό μιας πρώην πάντως τον κοίμιζα με Nightwish.
Δεν παραπονέθηκε. :metalo:

Εγώ τον δικό μου με Παπακωνσταντίνου (Βασίλη! :rtfm: ), Τρύπες, Led Zepelin και διάφορα άλλα τέτοια... :inlove:

Πιο μικρός ακούγαμε και Pink Floyd που και που και μάλιστα (3-4 μηνών ο πιτσιρίκος) είχε και συγκεκριμένα γούστα. Του άρεσε αποκλειστικά ο δίσκος "Division Bell"... Αν του έβαζα άλλο δίσκο δυσφορούσε... :inlove: :lol: :metalo:

Την μαμά την είχαμε στείλει! :metalo: :lol:

xenos έγραψε:Εμάς ο μικρός (9 μηνών), εκεί που είχε βρει μια σειρά και κοιμόνταν κανονικά στην κούνια του και μόνο το πρωί (07.00+) έρχονταν για καμιά ώρα στο δικό μας (ώστε να συνεχίσουμε λίγο τον ύπνο μας), τώρα έχουμε βρει καινούριο βιολί. Τον κοιμίζω αγκαλιά 5-6' (κλασσικά) και με το που τον βάζω κάτω, κάνει λες κ τον χτυπάει ρεύμα! Σηκώνεται όρθιος και κλαίει μισοκοιμησμένος. :rant: 1, 2, 3, τα ίδια! Αν τον βάλω χαλαρά στο κρεβάτι, την πέφτει κανονικότατα! :rant:
Που θα πάει αυτό το βιολί δεν ξέρω! :help:

Αυτό μου το είχαν εξηγήσει... Όταν κοιμόμαστε ανοίγουμε συνέχεια τα μάτια μας (χωρίς να το καταλαβαίνουμε) για να εξετάσουμε τι παίζει και να μπορούμε να αντιδράσουμε σε περίπτωση κινδύνου. Τα μωρά μάλιστα το κάνουν συχνότερα από τους ενήλικους. Όταν έχει κλείσει τα μάτια του με την εικόνα της αγκαλιάς και ξαφνικά βρίσκεται στο κρεβάτι του, είναι κάπως σαν εσύ να κοιμάσαι στον καναπέ στο σαλόνι και ξαφνικά να βρίσκεσαι στην κρεβατοκάμαρα... Θα ανησυχήσεις όσο να πεις... :iconcool:

Η λύση είναι να κοιμάται στο κρεβάτι του και δυστυχώς, αν έχει μάθει αγκαλιά, η μόνη λύση περνάει μέσα από κλάμα... :(