Fiat Panda 7,6l/100km
Fiat Panda 7,6l/100km
Geo f1 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Geo f1 έγραψε:Η μπεμπα οταν ειναι να κοιμηθει θελει μονο την μαμα...Και νανουριζεται με διαφημισεις!!! Και οταν σταματανε οι διαφημισεις αρχιζει η γκρινια..και οταν ειμαι και γω μαζι,ειναι και ο Σπαικ..και η μπεμπα θελει να παει στον μπαμπα που ειναι με τον Σπαικ..Παλι γκρινιτσα!!Οποτε η μαμα λεει...Μπαμπα και Σπαικ ΜΕΣΑ για να κοιμηθει!!!
Δεν μου αρεσει αυτο που εγραψε ο Geo f1 καθολου. Αλλαξτε τακτικη αμεσα γιατι σε λιγο θα δινει εντολες η μπεμπα. Τα μωρα δεν πρεπει να βλεπουν εικονες με γρηγορες εναλλαγες οπως διαφημησεις, τα κουραζει και τα αγχωνει.
Η μπεμπα στο δωματιο, αγκαλια με την μαμα η τον μπαμπα με πολυ χαμηλο φωτισμο μεχρι να κοιμηθει. 10 λεπτα δουλεια ειναι,
Μπορει να δυσκολευτειτε για 1-2 μερες, αλλα μετα θα ειστε αρχοντες!!!!
Μου αρεσει που τελειωσα το βαψιμο του σπιτιουμετα απο 4 ΣΚ, ουσιαστικα 4 Κυριακες αφου τα Σαββατα ετοιμαζα τον χωρο. Αλλαξε το σπιτι
Συνεχιζω εδω για να μην χαλάμε το τοπικ <Μου αρεσει-Δεν μου αρεσει>!
Νικο σε ευχαριστω για την συμβουλη.
Ενα μικρο-μεγαλο θεματακι ειναι οτι η μπομπα ειναι πολυ μαμακιας στο θεμα υπνου! Και επειδη ειναι λιγο χοντρουλα, η κουτσουνα τα εχει δει ολα με την μεση της...Οποτε η πολυ αγκαλια εχει αρχιζει και κοβεται..Και εχει αντικατασταθει με καναπε και χαζι στις διαφημισεις...Ριχνουμε την φωτεινοτητα παντως για να μην την ενοχλουν πολυ οι εικονες...αλλα τις αρσεσουν παρα πολυ!!Και αν μπεις μπροστα της,γερνει για να δει την τηλεοραση..Να το κοψουμε λες ε?
DAP έγραψε:Μου το ειχαν πει,το ειχα κανει στο γυιο μου και τωρα το υπεδειξα ( και εισακουσθηκα) στην ανηψια μου για τον μπομπιρα....
Πολυ σιγανη κλασσικη μουσικη (μονο μουσικη,οχι αριες και ξεφωνητα) μεχρι να αποκοιμηθει και για καμια ωρα ακομη.....Ουτε στριφογυρισματα ουτε γκρινια....

1, 2, 3, τα ίδια! Αν τον βάλω χαλαρά στο κρεβάτι, την πέφτει κανονικότατα!
vagmann έγραψε:Μεγιστο λαθος το παιδι να κοιμαται στο κρεβατι των γονιων του και πρεπει να κοπει μαχαιρι,οσο δυσκολο και αν ακουγεται,θα κλαψει,θα χτυπιεται,θα στεναχωρηθειτε,αλλα δεν παθαινουν τπτ,αντιθετα με εμας...
Αν συνηθισει ωστοσο να κοιμαται στο κρεβατι σας και μονο,να ξερετε οτι,θα γινεται αυτο εως τα 5-7 χρονια...
Geo f1 έγραψε:Δεν νομιζω να πιασουν αλλα θα τα δοκιμασουμε!!!
Α και στα βαπτησια το δακρυ πηγε κορομυλο!!!![]()
Σπυριδουλα το ονομα της. Σαν την πεθερουλα μου!!![]()
Τωρα πρεπει να παω στο ληξιαρχειο στο Μαρουσι
NickTG έγραψε:Τον ανηψιό μιας πρώην πάντως τον κοίμιζα με Nightwish.
Δεν παραπονέθηκε.
), Τρύπες, Led Zepelin και διάφορα άλλα τέτοια...
xenos έγραψε:Εμάς ο μικρός (9 μηνών), εκεί που είχε βρει μια σειρά και κοιμόνταν κανονικά στην κούνια του και μόνο το πρωί (07.00+) έρχονταν για καμιά ώρα στο δικό μας (ώστε να συνεχίσουμε λίγο τον ύπνο μας), τώρα έχουμε βρει καινούριο βιολί. Τον κοιμίζω αγκαλιά 5-6' (κλασσικά) και με το που τον βάζω κάτω, κάνει λες κ τον χτυπάει ρεύμα! Σηκώνεται όρθιος και κλαίει μισοκοιμησμένος.1, 2, 3, τα ίδια! Αν τον βάλω χαλαρά στο κρεβάτι, την πέφτει κανονικότατα!
![]()
Που θα πάει αυτό το βιολί δεν ξέρω!

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]