- 21 Οκτ 2014, 12:54
Nikos! έγραψε:Δηλαδή ρε συ kacey βλέπεις έναν πεζό στο δρόμο σου...τι κάνεις? Πατάς γκάζι και τον διαλύεις και λες για το πόσο |λογοκρισία| ήταν και μετά μας περιγράφεις την εμπειρία σου στα "ζώα" ή σταματάς και τον αφήνεις να περάσει?
Για να καταλάβω δηλαδή που δίνεις προτεραιότητα...
Άλλο πράγμα λέει ο kacey απ' ότι καταλαβαίνω εγώ.
Κανένας μας δεν είναι τόσο ηλίθιος που θα δει τον πεζό στη μέση του δρόμου, θα σφίξει το τιμόνι, θα τον σημαδέψει και θα πατήσει γκάζι.
Απλά δεν είναι δυνατόν να σταματάμε κάθε 5-10 μέτρα για να περάσει ο κάθε χαζεμένος. Πήγαινε στην διάβαση αγόρι μου να σταματήσουμε μια και καλή.
Τι κάνω εγώ; Βλέπω πεζό στην άκρη της διάβασης; Τσεκάρω πίσω μου αν είναι κολλημένος κανας αφηρημένος |λογοκρισία|. Αν όχι, θα σταματήσω να περάσει ο πεζός, 99% των περιπτώσεων. Και αυτό εφόσον τον έχω δει έγκαιρα και δεν είναι κρυμμένος πίσω από κάποιον |λογοκρισία| που πάρκαρε παράνομα πάνω στη διάβαση.
Βλέπω πεζό στην άκρη του δρόμου να θέλει να περάσει απέναντι ενώ 10-20 μέτρα πιο κάτω έχει διάβαση -> τον γράφω στα παπάρια μου.
Βλέπω είτε μάνα με καρότσι/παιδί είτε γέρο/γριά να θέλει να περάσει απέναντι ενώ 10-20 μέτρα πιο κάτω έχει διάβαση -> δίνω τόπο στην οργή και τον αφήνω να περάσει.
Βλέπω 15χρονα να το παίζουν γαμάω και να πάνε να περάσουν απ' όπου θέλουν γιατί έτσι περίεργα την είδαν, μαρσάρω και δεν τους αφήνω (προφανώς αν πεταχτούν στη μέση του δρόμου θα σταματήσω και θα τα ακούσουν).
Βλέπω γκομενέτο ΑΑ να θέλει να περάσει απέναντι κοκαλώνω το αυτοκίνητο, χαμογελάω και της κάνω νεύμα να περάσει, ανεξαρτήτως αν είμαι σε στενό ή σε αυτοκινητόδρομο

, αν έχει διάβαση ή όχι κλπ.