Εγώ, έχοντας αλλάξει 2-3 παρόχους, κανενας δεν μου ζήτησε πίσω το μηχάνημα... Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια;;;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Εγώ, έχοντας αλλάξει 2-3 παρόχους, κανενας δεν μου ζήτησε πίσω το μηχάνημα... Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια;;;;

markvag έγραψε:Να ρωτήσω ρε παιδιά... Ο πεθερός μου ήταν στην cyta για 8 χρόνια... του είχαν δώσει ένα ρούτερ τότε και τώρα που άλλαξε, η cyta του ζητάει το ρούτερ πίσω, ενώ ο καινούριος πάροχος λέει ότι δεν δίνει ρούτερ (+70 ευρώ)...Εγώ, έχοντας αλλάξει 2-3 παρόχους, κανενας δεν μου ζήτησε πίσω το μηχάνημα... Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια;;;;

drdino έγραψε:Είχε το ίδιο ρούτερ 8 χρόνια και του το ζήτησαν πίσω;
corsair έγραψε:
Απο κει και περα ποιος ειναι ο παροχος που ΔΕΝ δίνει? Βεβαια στην δικη μου ατζέντα καλο ειναι αυτό, γιατι αμα ειναι να δωσουν τιποτα σαπιες μλκιες, καλυτερα να πας να παρεις κανα δικο σου της προκοπης.

Mad_Max_Geo έγραψε:....Τωρα το σπιτι σαν εγκατασταση, δεν ειναι παλιο, δηλαδη το σπιτι που μενω εχει χτιστει πριν 8 χρονια, και φαντασου χρησιμοποιω διαφορετικη πριζα για το μοντεμ, δεν εχω σπλιτερ, δηλαδη σταθερο και μοντεμ στην ιδια γραμμη, και το ιντερνετ δεν επηρεαζεται απο το τηλεφωνο καθολου ομως.Στο ίδιο καλώδιο έρχονται μέχρι να μπουν στο σπίτι σου. Και μέσα στο σπίτι σου στο ίδιο καλώδιο είναι. Για να μην επηρεάζεται πρέπει να έχεις καλά φίλτρα.
Mad_Max_Geo έγραψε:....Γινεται ομως να μια καταγγελια κατι για τη ταχυτητα του ιντερνετ, ουτως ωστε να αυξησουν τη ταχυτητα στη περιοχη ας πουμε? Φανταστειτε οτι εχουμε ακομα και οπτικες ινες περασμενες στη γειτονια, δηλαδη να τρελαινεσαι...Είπα και πιο πριν διάβασε στα μικρά γράμματα αν αυτοί καλύπτουν τα ελάχιστα προβλεπόμενα δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα. Και αφού και η αντίπαλοι είναι μια από τα ίδια και καθώς χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο ξέρεις ότι δεν ελπίζεις σε πολλά. Οπότε δύο τα τινά, είτε αφού έχουν οπτική ελπίζουν κάποιοι να πληρώσουν για να πάρουν σύνδεση από οπτική οπότε δεν καίγονται να αναβαθμίσουν τα απλά είτε κάποιοι θα πάρουν οπτική και έτσι θα μειωθούν τα μερίδια στο καλώδιο και θα βελτιωθεί η κατάστασή σου.
Alxnks έγραψε:Εκεινοι του το εδωσαν, στο vdsl δίνει ρουτερ δωρεάν η wind, με χρησιδανειο όπως έδιναν πριν ολοι και τα adsl ρουτερ.
) + HD κανάλια + NOVA on the go.
Dimitris_P έγραψε:Στο πατρικό 2 δρόμους πιο κάτω έχω HOL VDSL και στο σπίτι Wind VDSL
Είχα παρατηρήσει διαφορές στη wind, πιο χαμηλό download rate από τις ίδιες πηγές και από αξιόπιστους servers
Στη Hol πιάνω καμπάνα 5.5Mb/s και στη wind παίζει εώς 4 μη σταθερό
Τα δοκιμασμένα tests έγιναν με ubuntu linux download http://www.ubuntu.com/download/desktop/ ... ture=amd64
και με test της otenet http://speedtest.ftp.otenet.gr/
Το κλασσικό speedtest.net δεν το λαμβάνω υπόψιν.
Οι παραπάνω δοκιμές έγιναν κατευθείαν με http request. Με download manager (downloadThemAll) το τεστ της οτενετ φτάνει στα 5.4 και το ubuntu στα 4 και παίζει
Τα τεστ έχουν γίνει επανηλειμμένα υπό διαφορετικές συνθήκες και από eth.
Το dsl modulation και στα 2 router είναι ίδιο (και τα 2 ΖΤΕ H168N είναι με της wind να έχει νεότερο firmware). Και τα 2 είναι fast up/interleaved down. Και τα 2 linkάρουν σε 49999 με καλύτερα χαρακτηριστικά γραμμής της wind

Ανέβηκα από τις σκαλωσιές της οικοδομής στην κορυφ[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]