Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#269365 Τα τελευταία 2 χρόνια είχα βρει την υγειά μου με το iMac. Εκεί που παιδευόμουν με parallels και vmware, έβαλα windows σε ξεχωριστό partition, με bootcamp, και επιτέλους τα windows έτρεχαν σωστά. Το σφάλμα που έκανα τότε ήταν να χωρίσω τον 1TB δίσκο σε 700mb για το iOs και μόλις 300 για τα windows (τα οποία δεν επαρκούν). Προσπαθώντας τώρα με το disk Utility των El Capitan να αλλάξω τις σχετικές διαστάσεις, "κατάφερα" με κάποιον μαγικό τρόπο και έσβησα τα windows. Τα αρχεία παρέμειναν στο partition αλλά τα windows μοιάζουν να εξαφανίστηκαν (στο αρχικό menu, κατά την εκκίνηση που πατάς το alt, βγάζει μόνο 2 επιλογές, repair και macintosh, ενώ έβγαζε και 3η επιλογή τα windows).
Τα ερωτήματα είναι: Υπάρχει περίπτωση να μη χάθηκαν τα windows αλλά η επιλογή τους; Πώς το αντιμετωπίζω από εδώ και πέρα για να αλλάξω τα sizes των partitions χωρίς να χάσω τα αρχεία (σε mac ή/και windows partition);
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#269376 Άμα πάρω το MacBook του παιδιού για το σχολείο από US που είναι φτηνότερο, με καλύπτει το Ευρωπαϊκό service?
Άβαταρ μέλους
By elteo
#269377 Δεν το νομίζω. Οι εγγυήσεις πάνε ανα περιοχή. Ευρώπη, Αμερική, Ασία κτλ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#269475 Έκανα Τώρα chat με το support απο apple.com (με VPN από Αμερική Γιατί δε μου έδινε chat support από εδώ) και Μου είπανε ότι έχει global support το one year warranty
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#269521 Πριν 2 χρόνια που είχα πάρει το δικό μου απο us, που ήταν και καλή περίοδος για την ισοτιμία , μου είχε βγεί ένα 600αρι λιγότερο. Με ένα γρήγορο ψαχτήρι σε skroutz/amazon , και τώρα είναι περί την πεντακοσούρα η διαφορά. Not bad. Στην Αυστρία δεν ξέρω τι παίζει από τιμές , θα μας πει ο kilo.


Όσον αφορά την εγγύηση, νομίζω το 2ετες είναι η πατέντα της ΕΕ . Οι αμερικάνοι έχω την εντύπωση ότι στα ηλεκτρονικά τους δίνουν 1 μόνο. Εν προκειμένω δεν την χρειάστηκα , οπότε δεν έχω άποψη.
Άβαταρ μέλους
By mcduck
#271949 Τα νέα iphone τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν μέσα με τέλη Σεπτέμβρη. Υπάρχει δεδομένη καθυστέρηση πέρα από αυτό ανάλογα τη χώρα.

Το θέμα είναι όμως, το 7 μάλλον δεν θα είναι κάτι συνταρακτικό.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#272156
Scotch έγραψε:Ευχαριστώ.
Ισχύει ότι θα είναι δίκαρτο; Κάτι τέτοιο άκουσα.

Πιο πιθανό να μην έχει jack παρα να είναι δικαρτο.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#275425 Το ipad pro αξίζει τα μονέδος που ζητάει; Μπορεί να υποκαταστήσει 13'' laptop για χρήση office (excel κυρίως); Με εξωτερική οθόνη μπορεί να συνδεθεί;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#275432
Scotch έγραψε:Το ipad pro αξίζει τα μονέδος που ζητάει; Μπορεί να υποκαταστήσει 13'' laptop για χρήση office (excel κυρίως); Με εξωτερική οθόνη μπορεί να συνδεθεί;


Microsoft Surface. Άστο αυτό. :iconcool: