Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#269050 Δεν έχει και τόση σκόνη.Εμενα γίνετε τέλειο.Το μυστικό είναι να κ΄νεις το τελευταίο στάδιο με το απιονισμένο νερό.Δε μένουν καθόλου σημάδια. Για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα στο σπίτι ξεπατωνομουν στο σκούπισμα....
Άβαταρ μέλους
By GTS
panos2171 έγραψε:
GTS έγραψε:
Για σκούπισμα, σκουπίζω τους καθρεφτες μονο και μετα βολτα Κηφισιάς ή Μεσογειων με ταχυτητα 50-80 χμω και αρκετο νερο θα φυγει με τον αερα. Σημαντικο είναι να φυγεις αμεσως ώστε να μην στεγνωσει, επισης δεν εχει νοημα να το σκουπίσεις με πετσετα γιατι δεν καθαριζει 100% και δεν κανει καλο για το χρωμα.

Γύρω στο δρόμο υπάρχει απίστευτη σκόνη, σίγουρα δε θα κολλήσει πάνω στα νερά; :hmmm:

Που? Στην Αθηνα? Όχι ρε συ. Τσιμεντο, ασφαλτο και στις νησιδες πρασινο... δεν εχει σκονη Κηφισιάς/Μεσογειων. Μετα την βολτα δεν βλεπω πια νερο πανω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:Καλο; εχουμε feedback?

<

Πριν 3 χρονια το ειχα πλυνει εκει, μια χαρα. Αλλωστε απο εσενα εξαρταται το αποτελεσμα :lol:
Με το απιονισμενο νερο δεν θελει ουτε στεγνωμα με πανι.

Πλεον το πλενω εξω απο το σπιτι με τον γιο. Αντρικες δουλειες! :lol:

edit: Μηπως να μαζευτουμε τον Αυγουστο να τα πλυνουμε μαζι ; Εσυ, εγω, ο GTS θα πιασουμε τους 3 απο τους 4 διαδρομους , μπουγελα, χαβαλες, χαμος :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#269206 Την πρώτη φορά που πήγα (πριν 2 εβδομάδες) είχα να το πλύνω δεν θυμάμαι κι εγώ από πότε, από πέρσυ σίγουρα. Και έφυγαν όλα μόνο με το σαπουνόνερο (το 1 ) χωρίς βούρτσα. Την 2η φορά που χρησιμοποίησα βούρτσα δεν μ'εντυπωσίασε άσε που τρώει παραπάνω χρόνο. Νομίζω με 3€ (2€ για 4λεπτο πλύσιμο + 1€ το ξέπλυμα) είσαι κομπλέ. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και τον έσω.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
kostis20 έγραψε:
skous έγραψε:Πόσο χάλια γίνεσαι στο self service?

< >

Εγω πάω στο νοσοκομείο μετά οπότε καταλαβαίνεις...

< >

Κάποιος που το διαβάζει έτσι όπως το έγραψες σίγουρα δεν θα πάει για πλύσιμο εκεί.

Αν ξέρει ότι είσαι γιατρός, αλλάζει το πράγμα... ;-)

__
Sent through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#269513 Για κάλυμμα ταμπλό είναι καλύτερο να βάλω αλκαντάρα, δερματίνη ή απλό ύφασμα;
Άβαταρ μέλους
By famas
#269532 Πολύ καλή ερώτηση. Το σύνηθες ύφασμα που δίνουν τα αξεσουάραδικα στο σημείο που εφάπτεται παρμπρίζ με ταμπλό σε έντονη ζέστη προκαλούν λόγω του υλικού τους θάμπωμα στο τζάμι. Καλύτερη λύση ένα πετσετε ύφασμα.

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#269544 Και το δικό σου πετσετέ είναι Βασίλη; Με τον καθαρισμό του τι παίζει;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#269684 Ανθρακικό ζακάρ ύφασμα μου είπε πως είναι. Να το προτιμήσω ή να πάω σε αλκαντάρα; Η δερματίνη μου φαίνεται λίγο καγκουριά εκεί πάνω.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#269788 Πείτε μου ότι δεν ενοοείτε αυτό:
Εικόνα