Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g47
#26762 Aυτες οι συνθηκες ειναι ανθρωπινες τουλαχιστον.
Αν τερματικο εννοεις υπολογιστη, ειχαμε εναν σταθερο ο οποιος δεν δουλευε.
Για βιβλια ειχαμε φωτοτυπιες σε ντοσιε, ελειπαν αρκετες φιγουρες. Θυμαμαι ηταν προφιλ μαυρες, εγχρωμες ειχαμε καποια τουρκικα εγγραφα.
Άβαταρ μέλους
By corsair
g47 έγραψε:Αν τερματικο εννοεις υπολογιστη, ειχαμε εναν σταθερο ο οποιος δεν δουλευε.

Με κάλυψες... :ninja: Τεσπα, πολλα χρόνια πέρασαν, υποθέτω θα το εξοπλισαν by now... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By g47
#26772 Παντως της μερες με ηλιο και χωρις κινηση ηταν ωραια.
Διαβαζα jeremy clarkson μιας και ειχα παρει βιβλιο του και τερματισα το machinarium. :lol:
Μια ιδεα και για το τι εβλεπα απο το κυαλι. Φαινονται τα απονερα απο το σαχιλ που επρεπε να αναγνωρισω.

Εικόνα

Εικόνα

Εχω και φωτο απο σταθερο κυαλι και υπολογιστη αλλα λογικα ειναι καλυτερα να μη ποσταριστουν.
Άβαταρ μέλους
By corsair
g47 έγραψε:Παντως της μερες με ηλιο και χωρις κινηση ηταν ωραια.
Διαβαζα jeremy clarkson μιας και ειχα παρει βιβλιο του και τερματισα το machinarium. :lol:
Μια ιδεα και για το τι εβλεπα απο το κυαλι. Φαινονται τα απονερα απο το σαχιλ που επρεπε να αναγνωρισω.

Εικόνα

Εικόνα

Εχω και φωτο απο σταθερο κυαλι και υπολογιστη αλλα λογικα ειναι καλυτερα να μη ποσταριστουν.

ωπα ωπα ωπα... κατσε γιατι με εχεις μπερδεψει! Τι αρβυλα και παντελονι ειναι αυτα?!

Ρε... παρατηρητηριο του ΣΞ ησουν? οχι του ΠΝ?

Μαλλον γι αυτο δινεις μια τελειως διαφορετικη εικόνα. :oops: Και μεις Σαμοθρακη ειχαμε παρατηριο των Στραταιων... γενικα παρατηρουσαν... οτι μπορουσαν με το ματι.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:
trident1971 έγραψε:
red_monster έγραψε:@τριντεντ

Επειδη σε βλέπω πολυ φτιαγμένο με το θεμα της στρατιωτικο ποίησης ...

Φαντάζομαι εβγαλες ΛΟΚ
Είσαι γραμμένος σε σύλλογο σκοποβολής
Γνωρίζεις τεχνικές μάχης σώμα με σώμα
Και εννοείται οτι γνωρίζεις απ'εξω το πονημα του σοουν τζου

Οχι ; :innocent:

Καθόλου. Απλα χρειαζεται και καλο θα ηταν να γινεται σωστα.

- Οχι, μηχανικο
- Αν μου περισσευαν μπορει να πηγαινα.
- Σκορπια πράγματα, χωρις επικεφαλιδα απο επανω.
- Σουτζουκι τρωω, τελευταια τηγανητο με πειραζει. :lol:

Που θες να καταληξεις?

οτι δεν πολυέχεις επαφή με την στρατιωτικοποίηση σαν τρόπο ζωής και απλά σου έρχονται σκόρπιες όμορφες αναμνήσεις από την στρατιωτική σου θητεία της οποίες επιχειρείς να εξιδανικεύσεις ...

WTF are you talking about? Ποιος εχει επαφη με τη στρατιωτικοποιηση σαν τροπο ζωης, περα απο τα μονιμα στελεχη?

Ποιος εχει σκορπιες ομορφες αναμνησεις? Το πεος που φαγαμε σε τρεξιμο και εκπαιδευση δεν το εχεις δει ουτε σε τσοντες :lol:
Μη μπερδευεις αυτα που λεω οτι "πρεπει να γινονται", "υποχρεωση" κλπ ή τις οποιες χαζομαρες γραφονται εδω, με τρυφερες και χαβαλεδιαρικες αναμνησεις. Και στα σκατα να μας εβαζες παλι θα βρισκαμε να γελασουμε, αλλα αυτο δεν ειναι η πληρης εικονα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#26927 σιγά τα αίματα τριτεντ, θα σκιστεί κανα καλσόν που λέει και ο λάππας ... :lol:

ως γνωστό, οι περασμένες γενιές φάγανε όλο το αγγούρι για να είναι οι νέες αραχτές και λαιτ :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
red_monster έγραψε:σιγά τα αίματα τριτεντ, θα σκιστεί κανα καλσόν που λέει και ο λάππας ... :lol:

ως γνωστό, οι περασμένες γενιές φάγανε όλο το αγγούρι για να είναι οι νέες αραχτές και λαιτ :yahoo:

Sorry, αλλά δίκιο έχει. Εκτός της ολοένα κα μειούμενης διάρκειας (και άρα μικρότερη εκπαίδευση, λιγότερη παραμεθόριο, υπηρεσίες της πλάκας, ελάχιστες σκοπιές κλπ), πλέον έχουν ελαχιστοποιηθεί και όλα τα υπόλοιπα -σωστά ή λάθος- συμπαραμαρτούντα του στρατού (από αγγαρείες μέχρι βολές, από ασκήσεις μέχρι ποινές). Όπως όταν θα πω εγώ σε ένα παλιότερο για τα 2 χρόνια που έκανα, τους δύο μήνες φυλάκια με 1,5 μέτρο χιόνι (Άσπρη Πέτρα στη Λέσβο για όσους ξέρουν) και τις ασκήσεις/βολές/σκηνάκια/κοκ, και αυτός θα γελάσει μαζί μου, έτσι και τώρα όποιος κλαίγεται για τους 9, άντε 12 μήνες θητεία, που δεν προλαβαίνουν καν να δουν τι σημαίνει πήξιμο στην παραμεθόριο, εμένα μου προκαλεί θυμηδία....Έτσι δεν πάει ?

Δεν έχει να κάνει ούτε με στρατοκαυλίαση, ούτε με το τι κομμάντα που είμασταν εμείς και τι λαπάδες που είναι οι νέοι, ούτε τίποτα άλλο....καθαρά με χρονική διάρκεια, αριθμό υπηρεσιών/αγγαρειών, το πως/που/πόσο πηγαίναμε παραμεθόριο κλπ κλπ...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#27301 Οι μισοι τζων ραμπο της χωρας βρισκονται στο φορουμ βλεπω!

< >
Άβαταρ μέλους
By The Ace
cabala10 έγραψε:αμα τους βρηκε μαλλον δεν θα ηταν σοβαροι τζον ραμπο τς τς τς

Τα σωστά κομμάντα μόνο έτσι μετακινούνται

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#32627 ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/stor ... ytoktonise