Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
25%
0
N/A
0
N/A
2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#908091 Νικο μου ειναι σαν να μας λεει ο Μπουσσος οτι σερνεσαι πισω απο το Πολο μου στην καλυτερη στροφοδιαδρομη της Ελλαδας.

Απαραδεκτον. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Νικο μου ειναι σαν να μας λεει ο Μπουσσος οτι σερνεσαι πισω απο το Πολο μου στην καλυτερη στροφοδιαδρομη της Ελλαδας.

Απαραδεκτον. :thumbsdown:

Ε τι να κάνουμε; Αφού δε ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. Ήταν 2.5 πίσω από Λεκλερκ και ήταν σε 2 στοπ. Γιατί να τον βάλεις μπροστά όταν δεν είναι το ταχύτερο σου μονοθέσιο;

Να μου πεις για τη μλκια που έκαναν τώρα και δεν έκαναν double stack να σου πω ναι αλλά μάλλον τον πάνε μέχρι τέλους τελικά απ ότι φαίνεται.

Ελπίζω τώρα ο Λουης να μην του χαλάσει τον αγώνα.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#908093 Δεν θα τον χαλασει Νικο. Θα ανοιξει το ραδιο τωρα και θα του πουνε το ποιημα.

Οριστε, μολις ανοιξε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#908095 Let's not lose time----> Copy.

Μπουσσε μακαρι να ησουν τυφλος, γιατι σημερα θα ειχες θεραπευτει.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Let's not lose time----> Copy.

Μπουσσε μακαρι να ησουν τυφλος, γιατι σημερα θα ειχες θεραπευτει.

Οι μλκιες πληρώνονται.

Υπερέβαλε στο σεταπ στο q3 και έχασε θέση, ρυθμός στον αγώνα μέτριος, δε φαίνεται να του βγαίνει το 2 στοπ, χάνει την είσοδο στο vsc και τώρα θα μπει αναγκαστικά και θα πέσει κάτω από 5η θέση απλά ελπίζουν σε sc/vsc.

Δε μπορείς να πεις ότι κάνει καλό αγώνα.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#908099 Αυτα συμβαινουν Νικο μου οταν κανεις του κεφαλιου σου.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Bayern7 έγραψε:Τον Χαμιλτον γιατι δεν τον βαλανε για λαστιχα υπο το VSC. Στον επόμενο γυρο από Λεκλέρ;
Κατάλαβε κανείς; :roll:

Ναι. Ήταν δική του απόφαση και το παραδέχτηκε και ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#908106 Τι κόπανος ο Γιωργάκης, τέτοιο λάθος....
Τι κόπανος ο Λιντμπλαντ, ανάποδα σε πίστα Φ1... Σε βρεγμένο με το σκαθάρι των 34 ψόφιων αλόγων το γύριζα επί τόπου κι αυτός δεν μπορεί με Φ1;;;
Άλλος κόπανος, για μια ακόμα φορά ο κλαψομούνης ο Λάντο, πάει να χωθεί εκεί που δεν τον παίρνει....
Η Ρεντμπούλ έχει πάρει τα πάνω της. Δεν κινδυνεύει ο Κίμι ακόμα αλλά η Φεράρι ίσως.

PaNick67 έγραψε:...Και βγαίνει μετά ο Αλόνσο να δηλώσει ότι είναι 7 δέκατα πιο γρήγορος από τον τιμειτ του. Ε και; Κι από μένα πιο γρήγορος θα ήταν, λέει κάτι αυτό;
Μπες στη θέση του, κάτι πρέπει να πει. Τι να πει, ότι το αυτοκίνητό μας είναι μάπα; Μοιάζει κακός, άλλωστε όλοι το έχουμε καταλάβει. Να πει είμαι ο πιο καντέμης χεράς, πάντα πάω σε λάθος ομάδα; Θέτει σε αμφιβολία το νιονιό του και τις επιλογές του. Θέλει κάτι με θετική χροιά, τι υπάρχει να πει; Δεν το πέταξα στον τοίχο και ήμουν και πιο γρήγορος από τον τιμέιτ.... Αν ήταν πιο γρήγορος από κάποιον σε καλύτερη οιμάδα αυτό θα έλεγε.