- 13 Ιουν 2016, 17:00
Ε ναι άπαξ και έχεις κάτι καλύτερο στα χέρια σου, δε πας να αρχίσεις τα παζάρια με τον τωρινό εργοδότη σου, απλά αποχωρείς
Για λόγους "τιμης" ούτε και αυτός θα σου κάνει αντιπρόταση εκτός και αν δε μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα
Αυτο που θα έκανα εγώ αν είχα καλύτερη πρόταση σε λεφτά θα ήταν να πάω χωρίς να αναφέρω ότι έχω βρει κάτι άλλο ότι θέλω αύξηση έτσι στο ασχετο γιατί είμαι καλός γιατί είμαι όμορφος, όχι όμως γιατί έχω κάτι καλύτερο (αυτό το κραταω για μένα)
Αν έπαιρνα αυτό που ήθελα καλώς (ίσως ζητούσα και κάτι σχετικά εξωφρενικό αν ήθελα οπωσδήποτε να μου αρνηθούν) και σε λίγες μέρες απλά θα τραβούσα μία παραίτηση "αφού δε τα βρήκαμε" και όλα ωραία όλα καλά.
Σε μικρή επιχείρηση να σου πω την αλήθεια θα το πετούσα και χύμα μπας και, αλλά στη τελική θα με δικαιολογούσαν (έστω και αν έτρωγα κατάρες μετά) επειδή ήθελα τα περισσότερα λεφτά
Άμα δηλαδή πάω και πω στο αφεντικό μου βρήκα δουλειά με διπλά λεφτά ο ίδιος μάλλον θα μου πει πήγαινε, αλλά σε πιο "απρόσωπο" περιβάλλον δε θα το έλεγα ούτε σε "κολλητό" μου.
Προφανώς και θα καταλαβουν ότι πας κάπου καλύτερα δε παραιτείσαι έτσι, αλλά δε χάνεις και κάτι να ζητήσεις και καμιά αύξηση μπας και σου κάτσει (χωρίς το επιχείρημα ότι με θέλουν αλλού)
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς