Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#265772 Γκεακο τι εκανε εδω ο παικτης; :lipsealed:

Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
STK έγραψε:Ας τον χειροκροτησουμε για μια ακομη σωστη του επιλογη :lol: :thumbsup:

http://autogrip.gr/alonso-icha-aporrips ... -red-bull/

Είναι χεράς ή και ποδάς :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By g8777
Όχι, δεν μετάνιωσα για της επιλογές μου και σε όλες της στιγμές εκείνες ένιωσα καλά, οπότε είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος που όλα κύλησαν έτσι, παρά να είμαι με δυο τίτλους παραπάνω στο σπίτι μου.

Εικόνα

Γυρνα πίσω και τα 2 καλπικα που σου δωσε ο Μπερνι τότε, να γίνεις ένα με το σύμπαν. :rtfm: Σαμουράι απ τα Τρίκαλα. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#265815 Come again?

Κάλπικα; Γιατί; Λόγω του mass damper? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
g8777 έγραψε:Για να ανέβει ο πυρετός του Γκεακου στο 41.

:twisted: :twisted:

:lol: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Yugo_para_siempre έγραψε:Γκεακο τι εκανε εδω ο παικτης; :lipsealed:

Ποιος νομιζεις οτι εχει μαθει <μπαλιτσα> στον Μεσσι και Ροναλντο?
Μα ο ΚΑΜΑΡΟΣ φυσικα που το ΧΩΣΕ το γκολακι και τον πηρε μεσα τον goalkeeper (aka g8777) :shifty:

Ο οποιος Αλονσο δηλωσε οτι μπορει να παιζει και για τιτλο το 2017... :s_yes
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#266045 Παίδες ο ΚΑΜΑΡΟΣ κατά βάση ήταν τερματοφίσκουλας αλλά επειδή τον έφαγαν τα κυκλώματα για να ζμπρώξουν Κασίγιας, του έδωκαν δυο τίτλους και μια νίκη στη Σιγκαπούρη για να καλύψουν τη βρωμιά.
Αν είχε προχωρήσει στην τερματοφισκουλική θα είχε μαζέψει 10 κατσαρόλια Ισπανίας και 6 κατσαρόλια Τσάμπιο Λιγκ.

Οπότε Γκεάκο υπολογίζεις: 10+6+2+5=23
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#266052 Εντυ υπολογίζω πως θα φτάσει άνετα τα 30 μέχρι να σταματήσει, εντωμεταξύ τις προάλλες μίλαγε για Indy 500 και Le Mans οπότε πάμε και για ηθικό triple crown :superman: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#266056 Α αυτό που το βάζεις.
Αν τρέξει ένα LeMans και κερδίσει τον Κρίστενσεν χτυπάει ρούμπο bonus α λα Σούπερ Μάριο και παίρνει άλλα 8.
Άβαταρ μέλους
By STK
Geo f1 έγραψε:Ποιος νομιζεις οτι εχει μαθει <μπαλιτσα> στον Μεσσι και Ροναλντο?

Ειδικα στον Cristiano, εχει κανει ιδιαιτερα απο οτι φαινεται:
https://youtu.be/LN1vhDId4xc
Άβαταρ μέλους
By g8777
#270276 Geako φορα σαλι.ΟΚ;

ΟΚ;

Alonso’s McLaren F1 move ‘my fault’ – Briatore

Εικόνα

“I think Ferrari is the team he loved the most,” Briatore said.

Εικόνα

Σουπορτερ , ριντικουλους, μπλα μπλα μπλα. Αφου απο εκει αρμεγε ρε μπαρμπα Φλαβιο, γιατι να μην του αρεσει. Ειχε φτασει να παιρνει υπερωριες ακομα και οταν πηγαινε για χεσιμο με το καπελακι Scooteria και τα Τιφοζια του λεγαν και ευχαριστω του χαμουρη.

He would also have been world champion in Abu Dhabi (in 2010) if they had just got the strategy right,” Briatore added.

Εικόνα

Η "στρατηγικη"---------------------------------------------------------------->

Εικόνα (Πριαπισμος)

Alonso moved from Ferrari to McLaren-Honda at the end of the 2014 season, with Briatore saying driving around in the midfield is now akin to “luxury retirement” for the 34-year-old.

Εικόνα
Eτσι ειναι αυτα Ναντο. Μολις βγηκε το περιλαιμιο με την Ορθια Φοραδα, εφτασε το βυζι στο πατωμα, να το βλεπει ολος ο κοσμος. :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

The other day a journalist asked if he would win again and everyone laughed,” Briatore said.

Εικόνα

ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΝΤΟ. :x :x :x :x

Σηκω φυγε Ναντο καμαρι μου, αυτο το βασιλειο ειναι πολυ μικρο για σενα. Δεν σε εκτιμουν πλεον οι τζιτζιφιογκοι, πηγαινε στην κορωνιδα του Μηχανοκινητου αθλητισμου, στο ΛεΜανς να παρεις 10 πρωταθλ...

Εικόνα

Εικόνα

Eνταξει μωρε και συ, πως κανεις ετσι για ενα 2ωρο, πονανε τα παλικαρια; :s_dunno

Τι ειπες Mikeerfol παιδι μου; 24ωρος ειναι;;

Εικόνα

Εικόνα

Το ξερα. ΤΟ ΞΕΡΑ.
:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry