Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:
bill33 έγραψε:
otso έγραψε:εχω κινητο για την δουλεια (επειδη πεφτει σε χωματα λασπες σιδερα χρησιμοποιω ενα που κλεινει απλο ) και το οποιο χρησιμοποιω μονο σαν τηλεφωνο να παιρνω και να με παιρνουν αντε και κανενα σμσ . το εχω καρτοκινητο στην vodafone , καποια στιγμη το χρησιμοποιησα πιο εντονα και δεν προλαβαινα να πληρωνω ανανεωσεις ασε που δεν μπορουσα να βρω στηυν μεση του πουθενα.
μπορω να αλλαξω παροχο χωρις να αλλαξω αριθμο;
μπορω να εχω 1 αριθμο αλλα δυο καρτες ωστε να χρησιμοποιω 2 συσκευες αλλα με 1 αριθμο;
μπορειται εσεις που τα ψαχνετε να προτεινεται κατι που να συμφερει;

Θα περάσεις κάποιο πακέτο που σε καλύπτει και θα αφαιρεί χρόνο ομιλίας απο εκεί.Χωρίς πακέτο δεν συμφέρει .Μπορείς να κάνεις φορητότητα αριθμού αλλά και πάλι μόνο με πακέτο ομιλίας θα σωθείς.Μπορείς να έχεις δύο κάρτες με τον ίδιο αριθμό ,έχει κάποια χρεωση ως υπηρεσία και δεν το κάνουν και οι τρεις εταιρίες,αλλά δεν μπορούν να είναι και οι δύο ενεργές ταυτόχρονα.Δλδ όποιο τηλεφωνο πιάσει πρώτο σήμα έχει καπαρώσει και το νούμερο,το αλλο δεν θα συνδεθεί.

πακετο εννοεις σταθερο και ιντερνετ και κινητο μαζι ; εδω ιντερνετ μονο οτε.
η εννοεις κινητο, ιντερνετ και ομιλια μαζι; αυτα που λετε εδω μεσα;

Οχι ,πακετο ομιλιας.Περνας μια καρτα 10€ και ενεργοποιείς ενα πακετο με πχ 200λεπτα ομιλιας προς όλους αξίας 5€.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#26569 Πως ελέγχει η Vodafone για πόσο διατηρεί κάποιος την φοιτητική του ιδιότητα ωστε να συνεχίζει τις παροχές Student Xclusive στο CU; Ή παραμένουν αν "ξεχαστείς" να το αναφέρεις;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#26581 Κοντεύω μια βδομάδα χωρίς σταθερό τηλέφωνο και internet. Υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα στην γραμμή και με παραπέμπουν ο ένας στον άλλο. Η φορθνετ έστειλε τον ΟΤΕ που τα βρήκε όλα καλά μέχρι το σπίτι και μου είπε από εκεί και περα να κόψω τον λαιμό μου. Ο τεχνικός που έφερα μου άλλαξε το καλώδιο από το σημείο που ακουμπάει το τηλέφωνο του ΟΤΕ στο σπίτι μέχρι μέσα, αλλά και πάλι δε έχω γραμμη. Η φορθνετ λέει ότι θα μου ξαναστειλουν τεχνικό "το συντομότερο δυνατόν"... Φέξε μου και γλίστρησα. :rant:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#26588 Απο μια ματια που εριξα στα καρτοκινητα ,δε μπορείς να μεταφέρεις τον δωρεαν χρόνο ομιλίας στον επομενο μήνα...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#26597 Ξαναρίξε μια ματιά γιατί στο CU τουλάχιστον γίνεται. Μπορεί να μην ανακοινώνεται, αλλά γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
stavrosg έγραψε:Πως ελέγχει η Vodafone για πόσο διατηρεί κάποιος την φοιτητική του ιδιότητα ωστε να συνεχίζει τις παροχές Student Xclusive στο CU; Ή παραμένουν αν "ξεχαστείς" να το αναφέρεις;

Εφόσον αποκτάς την ιδιότητα με το πάσο σου,ΥΠΟΘΕΤΩ οτι θα έχουν αναπτύξει κάποιο σύστημα που θα ακολουθεί τα ν+2 χρόνια φοίτησης.(ν=τα ελάχιστα χρόνια για κάθε σχολη). Αν όχι ακόμα καλύτερα για εμάς :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Χρήστος Λάππας έγραψε:Κοντεύω μια βδομάδα χωρίς σταθερό τηλέφωνο και internet. Υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα στην γραμμή και με παραπέμπουν ο ένας στον άλλο. Η φορθνετ έστειλε τον ΟΤΕ που τα βρήκε όλα καλά μέχρι το σπίτι και μου είπε από εκεί και περα να κόψω τον λαιμό μου. Ο τεχνικός που έφερα μου άλλαξε το καλώδιο από το σημείο που ακουμπάει το τηλέφωνο του ΟΤΕ στο σπίτι μέχρι μέσα, αλλά και πάλι δε έχω γραμμη. Η φορθνετ λέει ότι θα μου ξαναστειλουν τεχνικό "το συντομότερο δυνατόν"... Φέξε μου και γλίστρησα. :rant:

Πήρε σήμα ο τεχνικός απ'του οτε;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#27266 Ειμαι (Ημουν) εξαλλος!!!
Με την κουτσουνα εχουμε απο ενα νουμερο κατω απο το δικο μου ονομα..Και κανουμε καθε μηνα περιπου 100-110 € λογαριασμο. Βοντα!
Μου ηρθε το e-billing notification και ειδα 148 €!!! :dizzy: :omg:

Μπαινω στην αναλυση,το δικο μου νουμερο στα ιδια..
Μπαινω και στο αλλο το κουτσουνεικο και απο 30-40 που ειναι καθε μηνα ,τωρα ηταν 77!!!

Διαζυγιοοοοοοοοοοοοοοοοο

Τελικα οι χρεωσεις εγιναν λογω καποιων σμσ απο κατι 5ψηφια νουμερα!!! Εφυγα για βονταφον και εκει μου ειπαν να επικοινωνησω με εξυπ.πελατων!!
Το εκανα και μια πολυ συνεργασιμη κοπελα αφου το κοιταξε με ενημερωσε οτι θα με πιστωσουν με την διαφορα. 17 μηνυματα ηταν στο συνολο με εξτρα χρεωση 35+ €!!

Αν ειναι δυνατον!!! Μα καλα εισερχομενο και χρεωση 2 €??Καναμε φραγη στα εισερχομενα 5ψηφια.

Να εχετε το νου σας! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#27269 Είχα κι εγώ ένα νούμερο καρτοκινητού που το είχα στη vodafone και δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου, και μάλιστα είχα χάσει την κάρτα SIM. Επειδή έληγε, και ήταν και εύκολος αριθμός και δεν ήθελα να τον χάσω, αντί να πάω να του αλλάξω την κάρτα SIM, το κάνω φορητότητα σε Q. Με το που πραγματοποιείται η τελευταία και το ανοίγω σε μια συσκευή έρχεται ένα μήνυμα πως μπορείς να μπεις να κατεβάσεις wallpapers και ήχους που αντιστοιχούν στη συνδρομή σου. Μόλις είχα βάλει μια κάρτα Q, και σκέφτηκα θα είναι τίποτα βλακείες από την εταιρεία και το αγνόησα. Μετά από 2 μέρες μου ήρθαν άλλα 2 τέτοια. Και κάθε μήνυμα μου μείωνε το υπόλοιπο κατά 2€ περίπου. Τελικά ήταν μια αηδία στυλ τροχού της τύχης που δίνεις το νούμερό σου και σε γράφουν σαν συνδρομητή και σου στέλνουν μέχρι 24sms το μήνα (έχουν βάλει και όριο τρομάρα τους). Το θέμα είναι πως δεν είχα δώσει το νούμερό μου εγώ πουθενά.... Βρήκα που στέλνεις sms και το απενεργοποίησα και όλα καλά μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Geo f1 έγραψε:Και κανουμε καθε μηνα περιπου 100-110 € λογαριασμο.

Homework : Ξαναδιάβασε το αυτό το νήμα απο την αρχή. :rtfm:
Τι υπηρεσίες παίζει να έχεις με τόσα λεφτά το μήνα; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#27275 Jason ειναι τσιμπημενο το ξερω.Αλλα πρεπει να περιμενω μεχρι την ανοιξη του 2015 που ληγει το υπαρχων συμβολαιο.
Ειναι 2 νουμερα υπενθυμιζω ε? Με μπολικα data free και δωρεαν ωρες μπλα μπλα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Ειμαι (Ημουν) εξαλλος!!!
Με την κουτσουνα εχουμε απο ενα νουμερο κατω απο το δικο μου ονομα..Και κανουμε καθε μηνα περιπου 100-110 € λογαριασμο. Βοντα!
Μου ηρθε το e-billing notification και ειδα 148 €!!! :dizzy: :omg:

Μπαινω στην αναλυση,το δικο μου νουμερο στα ιδια..
Μπαινω και στο αλλο το κουτσουνεικο και απο 30-40 που ειναι καθε μηνα ,τωρα ηταν 77!!!

Διαζυγιοοοοοοοοοοοοοοοοο

Τελικα οι χρεωσεις εγιναν λογω καποιων σμσ απο κατι 5ψηφια νουμερα!!! Εφυγα για βονταφον και εκει μου ειπαν να επικοινωνησω με εξυπ.πελατων!!
Το εκανα και μια πολυ συνεργασιμη κοπελα αφου το κοιταξε με ενημερωσε οτι θα με πιστωσουν με την διαφορα. 17 μηνυματα ηταν στο συνολο με εξτρα χρεωση 35+ €!!

Αν ειναι δυνατον!!! Μα καλα εισερχομενο και χρεωση 2 €??Καναμε φραγη στα εισερχομενα 5ψηφια.

Να εχετε το νου σας! :rtfm:

Είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου πάνω της αλλά με απογοήτευσε,μόνο στον Σπάικ μπορώ να ελπίζω πλέον!!
Άβαταρ μέλους
By corsair
Geo f1 έγραψε:Jason ειναι τσιμπημενο το ξερω.Αλλα πρεπει να περιμενω μεχρι την ανοιξη του 2015 που ληγει το υπαρχων συμβολαιο.
Ειναι 2 νουμερα υπενθυμιζω ε? Με μπολικα data free και δωρεαν ωρες μπλα μπλα.

Οχι πασά μου! Μην τολμήσεις να το κόψεις! Εμεις σε σας τους συμβολαιακηδες στηριζόμαστε για να την βγάζουμε φτηνά με καρτα... Αν δεν εισασταν εσεις να τσοντάρετε, εμεις θα πληρώναμε οχι 5 ουτε καν 10... αλλα 15-20 τον μηνα και λίγα λεω.

:inlove: