otso έγραψε:bill33 έγραψε:otso έγραψε:εχω κινητο για την δουλεια (επειδη πεφτει σε χωματα λασπες σιδερα χρησιμοποιω ενα που κλεινει απλο ) και το οποιο χρησιμοποιω μονο σαν τηλεφωνο να παιρνω και να με παιρνουν αντε και κανενα σμσ . το εχω καρτοκινητο στην vodafone , καποια στιγμη το χρησιμοποιησα πιο εντονα και δεν προλαβαινα να πληρωνω ανανεωσεις ασε που δεν μπορουσα να βρω στηυν μεση του πουθενα.
μπορω να αλλαξω παροχο χωρις να αλλαξω αριθμο;
μπορω να εχω 1 αριθμο αλλα δυο καρτες ωστε να χρησιμοποιω 2 συσκευες αλλα με 1 αριθμο;
μπορειται εσεις που τα ψαχνετε να προτεινεται κατι που να συμφερει;
Θα περάσεις κάποιο πακέτο που σε καλύπτει και θα αφαιρεί χρόνο ομιλίας απο εκεί.Χωρίς πακέτο δεν συμφέρει .Μπορείς να κάνεις φορητότητα αριθμού αλλά και πάλι μόνο με πακέτο ομιλίας θα σωθείς.Μπορείς να έχεις δύο κάρτες με τον ίδιο αριθμό ,έχει κάποια χρεωση ως υπηρεσία και δεν το κάνουν και οι τρεις εταιρίες,αλλά δεν μπορούν να είναι και οι δύο ενεργές ταυτόχρονα.Δλδ όποιο τηλεφωνο πιάσει πρώτο σήμα έχει καπαρώσει και το νούμερο,το αλλο δεν θα συνδεθεί.
πακετο εννοεις σταθερο και ιντερνετ και κινητο μαζι ; εδω ιντερνετ μονο οτε.
η εννοεις κινητο, ιντερνετ και ομιλια μαζι; αυτα που λετε εδω μεσα;
Οχι ,πακετο ομιλιας.Περνας μια καρτα 10€ και ενεργοποιείς ενα πακετο με πχ 200λεπτα ομιλιας προς όλους αξίας 5€.