Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
JasonLouk έγραψε:Κατεβασμα iso απο εδώ και πέρασμα του serial σου;

Με βλεπω να επιστρεφω στα "σπασμενα" Win7 x64 Ultimate
Δεν παλευεται αυτο το πραγμα....
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#26197 Τα windows 8?

Με λίγο σκαλισματάκι θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις σε 7αρια.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Wagner669 έγραψε:
JasonLouk έγραψε:Κατεβασμα iso απο εδώ και πέρασμα του serial σου;

Με βλεπω να επιστρεφω στα "σπασμενα" Win7 x64 Ultimate
Δεν παλευεται αυτο το πραγμα....

Media Center
Το κουλο με τα 100$ για να το κατεβασεις.... ΓΙΑΤΙ;;;;;;
Εχω VLC και με 40€ παιρνω digea για να βλεπω τηλεοραση (αντι να εχω το AverMedia USB)
OneDrive
Εχω ολα τα cloud based (Google Drive, OneDrive, DropBox & MEGA) D:\Cloud\ και παει λεγοντας...
Να μην εχει ρυθμησεις ΠΟΥΘΕΝΑ για το OneDrive

Διαφορα κουλα με το interface που δεν υπηρχαν στα 7αρια...
Τα Tiles (METRO) κολλανε

Γαμηθηκε και ο Διας με το RAID
C: = SSD (SATA-1/Disk-0)
D: = RAID (Mirroring SATA-2/Disk-1 & SATA-3/Disk-2)
Περασα τα drivers πριν την εγκατασταση... ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!
Αναγκαστηκα να σβησω το RAID και να το φτιαξω απο την αρχη....

Δεν μπορω να ενεργοποιησω τρια Gadget απο τα 7αρια που εχω συνιθησει (UpTime, GPU Observer & iWeather) ενω υπαρχουν οδηγιες....
:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
JasonLouk έγραψε:Τα windows 8?

Με λίγο σκαλισματάκι θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις σε 7αρια.

Ετσι νομιζα κ εγω....
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#26227 Για περίπου ένα χρόνο τώρα κάνει αρκετό θόρυβο το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών.Το καθάρισα αλλά δεν έστρωσε.Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Όλα δουλεύουν κανονικά μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#26228 Μπορεί να τα έφτυσε το ρουλεμάν του.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Cosmonaut21 έγραψε:Για περίπου ένα χρόνο τώρα κάνει αρκετό θόρυβο το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών.Το καθάρισα αλλά δεν έστρωσε.Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Όλα δουλεύουν κανονικά μέχρι τώρα.

Τι πρόβλημα να υπάρχει ρε συ ? :lol: Ανεμιστηράκι είναι, θα τα παίξει. Ρίξτου κανά WD μήπως και έρθει στα ίσα του (ή αν έχεις σιλικόνη με nozzle), αλλιώς ψάξε να βρεις ένα παρόμοιο και βάλτο (δώσε 3-4 ευρώ παραπάνω αν θες να είναι και καλούτσικο)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
kantoniou έγραψε:Η κορη ειναι σε μια θεατρικη ομαδα και χρειαζονται σε καποια σκηνη του εργου να δειξουν σε πανι (με προτζεκτορα) οθονη υπολογιστη, με ανταλλαγη μηνυματων FB, προκειμενου να καταλαβει το κοινο τι παιζεται (η εναλλακτικη ειναι να διαβαζει φωναχτα τα μηνυματα και του αλλου και τις απαντησεις τις δικες της, που το εκαναν στην προβα και δεν λεει).
Υπαρχει καμια ιδεα που μπορουμε να στησουμε εναν τετοιο διαλογο; Μπορω να ανοιξω δυο προφιλ στο FB και να κανω τον "διαλογο", αλλα πως θα καταγραψω τον διαλογο οπως γινεται "real" time; (δεν θελουν προφανως να εμφανισουν ενα print screen με ετοιμο τον διαλογο, αλλα να εμφανιζεται σταδιακα, τη στιγμη που -υποτιθεται οτι- πληκτρολογει).

με video capture όπως σου είπαν

Αλλά η άποψή μου είναι να το κάνουν όπως στην πρόβα, έχει πλάκα :) (έχω δει θεατρική παράσταση με το "μιλητό")
Άβαταρ μέλους
By corsair
The Ace έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:Για περίπου ένα χρόνο τώρα κάνει αρκετό θόρυβο το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών.Το καθάρισα αλλά δεν έστρωσε.Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Όλα δουλεύουν κανονικά μέχρι τώρα.

Τι πρόβλημα να υπάρχει ρε συ ? :lol: Ανεμιστηράκι είναι, θα τα παίξει. Ρίξτου κανά WD μήπως και έρθει στα ίσα του (ή αν έχεις σιλικόνη με nozzle), αλλιώς ψάξε να βρεις ένα παρόμοιο και βάλτο (δώσε 3-4 ευρώ παραπάνω αν θες να είναι και καλούτσικο)

Το WD ειναι απολυτα προσωρινο και θα γινει μετα χειρότερο επειδη θα κατσει η σκονη πανω του. Αν δεν μπορει να βρει ιδιο ανεμιστήρα, ισως ειναι καλυτερα να αφήσει μια ψυκτρα πανω και να βάλει εναν αλλο μικρο ανεμιστηρα να φυσα προς την μερια της ψυκτρας.

Γενικα καντε λιγο τον Mcgyver με κάτι τετοια, οταν δεν υπαρχουν καλές λύσεις.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#26403 Ωραίο αλλά μου φαίνεται κάπως υπερβολικό. :oops: Συνεχίζω να πιστεύω πως αυτό της Xiaomi είναι η ιδανική λύση. Αλήθεια αυτά με τα πολλά mAh πόσες ώρες θέλουν να φορτίσουν;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#26407 Κάνε την διαίρεση της χωρητικότητας/παροχή φορτιστή και θα βρεις πάνω κάτω την διάρκεια.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
panos2171 έγραψε:Ωραίο αλλά μου φαίνεται κάπως υπερβολικό. :oops: Συνεχίζω να πιστεύω πως αυτό της Xiaomi είναι η ιδανική λύση. Αλήθεια αυτά με τα πολλά mAh πόσες ώρες θέλουν να φορτίσουν;

Συμφωνω και εγω εχω ενα Pny 7500mah απλως τα κοινα powerbank ειναι μονο για τηλεφωνα και tablets
Εδω μιλαμε για τα παντα ακομα και λαπτοπ
Τωρα ποση ωρα χρειαζεται να φορτιστουν 21000 mah τι να σου πω :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
bujinkan έγραψε:Το απολυτο powerbank!!!!
https://www.powertraveller.com/en/shop/ ... ergorilla/
http://cnet3.cbsistatic.com/hub/i/r/200 ... illa_2.jpg

αυτό το πράγμα με ολα αυτα τα κλαπατσιμπαλα, νομιζω πως ακυρώνει λιγο τον σκοπο του. Ενα powerbank πρεπει να ειναι και κομματάκι portable. Τώρα αν θελω να φορτίσω το laptop πχ οπως λεει αυτό, πάμε σε αλλα χωράφια οπου υπάρχουν και αλλες εναλλακτικές.