Pitt έγραψε:Σ΄ αυτού του είδους τα κουφώματα, για λόγους ασφαλείας (για να μην μπορεί να βγάλει κανείς το φύλο εύκολα από την έξωτερική πλευρά) αλλά και για να μην παίζει (όπως σ΄ εσένα) μέσα έξω, συνήθως τοποθετείται ένα πλαστικό εξάρτημα σε σχήμα ανεστραμμένου “Π” που βιδώνει στο επάνω μέρος του θυρόφυλλου και αγκαλιάζει την επάνω ράγα. Η ράγα δηλαδή φωλιάζει μέσα στο κενό που σχηματίζουν τα δύο ανάποδα σκέλη του "Π" και έτσι συγκρατείται το φύλλο σταθερά. Μπαίνουν δύο τέτοια σε κάθε φύλλο, ένα σε κάθε πλευρά. Αυτά υπάρχουν; Τα βλέπεις;
Edit: Μοιάζουν με αυτά που φαίνονται στην αριστερή στήλη, στην δεύτερη σειρά.
[]http://www.content.4ty.gr/merchants/photos/31262-ALOYMINIA-%E2%80%93-KATASKEYES-SYSTIMATA-ALOYMINIOY-OINOFYTA-BOIOTIA---AMICOPLAST-AEBE---ROLA-ALOYMINIOY-GKARAZOPORTES---SITES-PLASTIKA-EXARTIMATA---DOMIKA-PLASTIKA-_MG_3497.jpg[/]
Σχετικά με το παραπάνω. Πήγα σε ένα σχετικό (πολύ μεγάλο) μαγαζί να ζητήσω κάτι σαν το παραπάνω και μου λέει ο τύπος δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω. Να καλέσεις τεχνικό να έρθει να το δει. Ουσιαστικά αρνήθηκε να με εξυπηρετήσει για να μην χάσει κάποιος ΄δικός τους' το μεροκάματο. Δλδ να δώσω εγώ κανά 50-80-100άρι για να μου βιδώσει 2 βίδες; Μιλάμε γαμώ τη λογική...
Μπορώ να βρω κάτι κάπου on line;

) αν βοηθήσει το σχέδιο:
) αν βοηθήσει το σχέδιο:
, αποφάσισα να κάνω μιά τελευταία προσπάθεια, μπάς και βρώ "πατέντα" για να λύσω΄το θέμα και να ξαναδουλέψουν τα μαμωσποτάκια.
Μέσα σε 24 ώρες απ την παραγγελία , ήταν στην πόρτα μου!
αλλά αυτά που παρήγγειλα (τύπος star) είναι ίδια με τα μανίσια : όλη η βάση τους είναι αλουμινίου και αποτελεί "ψύκτρα".