- 30 Μάιος 2016, 20:22
εχω ξυπνησει 4,45 απο Αθηνα,εχω κανει 550 χλμ,και αργα το μεσημερι φθανω στο ξενοδοχειο στη Λαμια.
Στο ξενοδοχειο αυτο ειμαι πελατης πανω απο 10 χρονια,με συχνοτητα επισκεψης γυρω στις 40-50 μερες.
Την πεφτω για υπνο μεσημεριανο γιατι ημουν λιωμα, κατα τις 6 ξυπναω και περνω τηλεφωνο για καφε ντελιβερυ απο εξω.
Σε λιγο χτυπαει το τηλεφωνο απο τη ρεσεψιον,και μου λενε οτι πρεπει να κατεβω για να παρω τον καφε.
Στην ερωτηση μου γιατι πρεπει να κατεβω,μου λεει ο ρεσεψιονιστ οτι το καταστημα διαθετει καφε.Ο ιδιοκτητης εχει ακριβως διπλα απο το ξενοδοχειο καφετερια.
Του λεω οτι δεν μου αρεσει ο καφες που φτιαχνει ο ιδιοκτητης,ασε που τον χρεωνει 2,5 ευρω.Απο εξω ντελιβερυ,1,5 ευρω με δωρο νερακι.
Δεν γινεται μου λεει ,θα πρεπει να ερθετε να τον παρετε απο κατω.
Κατεβαινω,κατω παραλαμβανω τον καφε απο τον ντελιβερα.
Λεω στον ρεσεψιονιστ,οτι δεν εχω ξανασυνατησει ποτε μου ξενοδοχειο που να απαγορευει να παρεις καφε απο εξω.
Δλδ εαν ειχε και φαγητο,θα επρεπε να τρωω μονο οτι εχει αυτο?
Στην ερωτηση μου εαν αυριο το πρωι που θα ξυπνησω στις 6,30 πρεπει να κατεβω κατω να παρω τον καφε απο τον ντελιβερα,μου απαντησε πως ναι,δεν μπορει να κανει αλλιως.
εχεις ολα τα προβληματα να αντιμετωπισεις,εχεις να κανεις τα 550 χλμ,εχεις να τσακωθεις με τους πελατες για τις πληρωμες,εχουμε τωρα να ασχοληθουμε και με τον καφε. γτχκτπκτμπσπ καργιολια.
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'