Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:finkbrau κάπως έτσι.

Ωρε δεν πινονται αυτα, (προσωπικη πάντα αποψη), και εχουν και ζάχαρη στα συστατικά. :rtfm:
Καλυτερα κατι κοκκινες σε κουτάκι, παντα φτηνες, Stadelbrau, τις εχουν τα περισσοτερα σουπερμαρκετ. Βγαίνουν ~1,45€ το λιτρο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#261122 Εγω εχω καταληξει οτι για φθηνη μπυρα καλυτερα καιζερ. Οι του λιντλ ειναι νερο. Μια στο τοσο βαζουν -40% τα σουπερ κ βγαίνουν πολυ καλα.

<
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#261124 Χθες είχε προσφορά ο Βασιλόπουλος σε όλες τις μπύρες 20% κι εκτός από μερικές Sol γιατί πήγαινα παραλία, πήρα κάμποσες ελληνικές κυρίως από μικροζυθοποιΐες.
Το αστείο ήταν πως για πλάκα πήρα μια Island radler με κόκκινο γκρέιπφρουτ και ήταν πολύ ωραία! Συνήθως κάτι τέτοιες τις απέφευγα, αφού το 2% αλκοόλ μου φαινόταν κοροϊδία!
Αλλά ήταν πολύ ωραία και δροσιστική, προτείνεται!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#261761 εχω ξυπνησει 4,45 απο Αθηνα,εχω κανει 550 χλμ,και αργα το μεσημερι φθανω στο ξενοδοχειο στη Λαμια.
Στο ξενοδοχειο αυτο ειμαι πελατης πανω απο 10 χρονια,με συχνοτητα επισκεψης γυρω στις 40-50 μερες.
Την πεφτω για υπνο μεσημεριανο γιατι ημουν λιωμα, κατα τις 6 ξυπναω και περνω τηλεφωνο για καφε ντελιβερυ απο εξω.
Σε λιγο χτυπαει το τηλεφωνο απο τη ρεσεψιον,και μου λενε οτι πρεπει να κατεβω για να παρω τον καφε.
Στην ερωτηση μου γιατι πρεπει να κατεβω,μου λεει ο ρεσεψιονιστ οτι το καταστημα διαθετει καφε.Ο ιδιοκτητης εχει ακριβως διπλα απο το ξενοδοχειο καφετερια.
Του λεω οτι δεν μου αρεσει ο καφες που φτιαχνει ο ιδιοκτητης,ασε που τον χρεωνει 2,5 ευρω.Απο εξω ντελιβερυ,1,5 ευρω με δωρο νερακι.
Δεν γινεται μου λεει ,θα πρεπει να ερθετε να τον παρετε απο κατω.
Κατεβαινω,κατω παραλαμβανω τον καφε απο τον ντελιβερα.
Λεω στον ρεσεψιονιστ,οτι δεν εχω ξανασυνατησει ποτε μου ξενοδοχειο που να απαγορευει να παρεις καφε απο εξω.
Δλδ εαν ειχε και φαγητο,θα επρεπε να τρωω μονο οτι εχει αυτο?
Στην ερωτηση μου εαν αυριο το πρωι που θα ξυπνησω στις 6,30 πρεπει να κατεβω κατω να παρω τον καφε απο τον ντελιβερα,μου απαντησε πως ναι,δεν μπορει να κανει αλλιως. :dizzy:

εχεις ολα τα προβληματα να αντιμετωπισεις,εχεις να κανεις τα 550 χλμ,εχεις να τσακωθεις με τους πελατες για τις πληρωμες,εχουμε τωρα να ασχοληθουμε και με τον καφε. γτχκτπκτμπσπ καργιολια.
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#261769 Σε κανένα απ όσα ξενοδοχεία έχω πάει δέν αφήνουν τους deliverάδες να ανέβουν στο δωμάτιο.

Πιστεύω πιό πολύ το κάνουν για να μην τριγυρνάνε άσχετοι στους διαδρόμους και όχι για να μην χάσουν πωλήσεις απο τα φαγητά.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
dimviii έγραψε:εχω ξυπνησει 4,45 απο Αθηνα,εχω κανει 550 χλμ,και αργα το μεσημερι φθανω στο ξενοδοχειο στη Λαμια.
Στο ξενοδοχειο αυτο ειμαι πελατης πανω απο 10 χρονια,με συχνοτητα επισκεψης γυρω στις 40-50 μερες.
Την πεφτω για υπνο μεσημεριανο γιατι ημουν λιωμα, κατα τις 6 ξυπναω και περνω τηλεφωνο για καφε ντελιβερυ απο εξω.
Σε λιγο χτυπαει το τηλεφωνο απο τη ρεσεψιον,και μου λενε οτι πρεπει να κατεβω για να παρω τον καφε.
Στην ερωτηση μου γιατι πρεπει να κατεβω,μου λεει ο ρεσεψιονιστ οτι το καταστημα διαθετει καφε.Ο ιδιοκτητης εχει ακριβως διπλα απο το ξενοδοχειο καφετερια.
Του λεω οτι δεν μου αρεσει ο καφες που φτιαχνει ο ιδιοκτητης,ασε που τον χρεωνει 2,5 ευρω.Απο εξω ντελιβερυ,1,5 ευρω με δωρο νερακι.
Δεν γινεται μου λεει ,θα πρεπει να ερθετε να τον παρετε απο κατω.
Κατεβαινω,κατω παραλαμβανω τον καφε απο τον ντελιβερα.
Λεω στον ρεσεψιονιστ,οτι δεν εχω ξανασυνατησει ποτε μου ξενοδοχειο που να απαγορευει να παρεις καφε απο εξω.
Δλδ εαν ειχε και φαγητο,θα επρεπε να τρωω μονο οτι εχει αυτο?
Στην ερωτηση μου εαν αυριο το πρωι που θα ξυπνησω στις 6,30 πρεπει να κατεβω κατω να παρω τον καφε απο τον ντελιβερα,μου απαντησε πως ναι,δεν μπορει να κανει αλλιως. :dizzy:

εχεις ολα τα προβληματα να αντιμετωπισεις,εχεις να κανεις τα 550 χλμ,εχεις να τσακωθεις με τους πελατες για τις πληρωμες,εχουμε τωρα να ασχοληθουμε και με τον καφε. γτχκτπκτμπσπ καργιολια.

Που μένεις ωρέ; Αθανασίου Διάκου πλησίον πλατείας Πάρκου :shifty: .
Όλες οι πωλήσεις της Ελλάδας που περνάνε από Λαμία εκεί έμεναν ένα καιρό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BEAMS έγραψε:
Που μένεις ωρέ; Αθανασίου Διάκου πλησίον πλατείας Πάρκου :shifty: .
Όλες οι πωλήσεις της Ελλάδας που περνάνε από Λαμία εκεί έμεναν ένα καιρό.

οχι,σε ενα αλλο στη Θερμοπυλων ,και αυτο κοντα στο κεντρο ειναι.

@ φουμπαρ
εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε,και μενω σε ξενοδοχεια πανω απο 40 εβδομαδες το χρονο σε ολη την Ελλαδα.
Εαν θελουν να δουν ποιος ειναι οντως αυτος που θα ανεβει στα δωματια,παιρνουν ενα τηλεφωνο στο δωματιο και ρωτανε εαν περιμενεις ντελιβερυ,καποια ξενοδοχεια το κανουν αυτο.Problem solved.
το συγκεκριμενο φαγητο δεν εχει,εκει δεν θα εχει προβλημα ποιος ανεβαινει?
Νταβατζιλικια απλα για να πουλανε καφεδες με το ζορι(που δεν πινονται κιολας)
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
dimviii έγραψε:Εαν θελουν να δουν ποιος ειναι οντως αυτος που θα ανεβει στα δωματια,παιρνουν ενα τηλεφωνο στο δωματιο και ρωτανε εαν περιμενεις ντελιβερυ,καποια ξενοδοχεια το κανουν αυτο.Problem solved.
Νταβατζιλικια απλα για να παρεις καφε απο αυτους.

Έτσι είναι. Τα βιζιτόνια γιατί τα αφήνουν; Και τους χαμογελάνε κιόλας :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#261934 Βρεθηκα συμπτωματικα στα κτηρια της Αθηναικης Ζυθοποιιας που ειναι στον Κηφησο 102 μετα το ΙΚΕΑ...
Εκει μεσα λοιπον εχουν κανει ενα χωρο που δουλευει το Σαββατο μετα τις 13.00. μεχρι το βραδακι. εχουν κανει μια μικρη ζυθοποιια!! που φτιανει μπυρες με παραξενα συστατικα αρωματα. Δοκιμασα μια με Τζιντζερ, και μια αλλη με γλυκανισο... Οσοι τους ενδιαφερει η παραγωγη μπυρας με διαφορες γευσεις αξιζει να παει να δοκιμασει...
Άβαταρ μέλους
By otso
#262191 για να μην χαλαμε το αλλο τοπικ
στον οπεκεπε εχουν δημοσιοποιηθει τα ονοματα ολων των ελληνων αγροτες και μη ,που παιρνουν αγροτικη επιδοτηση και για το 2015 (υπηρχε ηδη του 2014) επισης το ποσο και το ειδος της επιδοτησης .
χρειαζεται να ξερεις και να βαλεις μονο ονοματεπωνυμο και νομο και δημο.
https://transpay.opekepe.gr/?lang=el.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#262227 Καλή μπίζνα το "αγροτηλίκι".
Βλέπω ότι στον νομό Θεσσαλονίκης 11 άτομα τσέπωσαν πέρσι 888.273€ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#262298 Αλλάζει ο ΦΠΑ απο αύριο και στην Τρίπολη η ταρίφα απο τους ειδικούς για την αλλαγή στις ταμειακές μηχανές είναι 35€.
Μια διαδικασία πανευκολη που σε πολλές ταμειακές δεν χρειάζεται να είσαι εξουσιοδοτημένος τεχνικός για να την κάνεις,την αναφέρουν και στα βιβλιαράκια τους.