Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By GTS
REALZEUS έγραψε:Πως χάνει απο αυτό ο αγοραστής Ντίνο;

Μαλλον θα εννοει ότι βαζουν φθηνοτερα τμηματα πανω για να ριξουν το κοστος της παραγωγης.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
GTS έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Πως χάνει απο αυτό ο αγοραστής Ντίνο;

Μαλλον θα εννοει ότι βαζουν φθηνοτερα τμηματα πανω για να ριξουν το κοστος της παραγωγης.

Ναι, αυτή είναι μια λογική εξήγηση. Βέβαια αν δεν χαλάνε, ο καταναλωτής δεν νοιάζεται.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#260631 Εκλεισα μια εβδομαδα χρησης με το Grand Picasso οσο μου φτιαχνουν το C5 που ειχε ενα ατυχηματακι (με βρηκε σχεδον ακινητο ενα φορτηγο πισω αριστερα, φαναρτζοδουλεια )
Εικόνα
Το αυτοκινητο ειναι καινουργιο, παραγωγης ΜΑρτιο του 16, και το παρελαβα με ~1900 χλμ στο κοντερ, μυριζε καινουργιλα. Ειναι blueHDI diesel 1600cc, αυτοματο με φουλα εξοπλισμο μεσα τα παντα ολα, πανοραμικη οροφη , ενα ευχαριστο μπεζ-ζαχαρι στο εσωτερικο, διχρωμια…
Εικόνα

Η πρωτη αισθηση οταν μπηκα ηταν οτι καθεσαι ψηλα και εχει τεραστιες γυαλινες επιφανειες… μολις δε ανακαλυψα οτι μπορεις να τραβηξεις τα σκιαδια πισω και να εμφανιστει η πανοραμικη εμεινα με το στομα ανοικτο…. Καταπληκτικη ορατοτητα και αισθηση , απιστευτο.

Την πιο πολυ χρηση την εχω κανει στο αυτοματο… εχει και paddles για να αλλαζεις manual ταχυτητες αλλα ειμαι τεμπελης και το εχω στο αυτοματο.
ΕικόναΟ κινητηρας ειναι λιγο τραχυς και ακουγεται, και γενικα απο ηχομονωση δεν παει και πολυ καλα, εχει θορυβο κυλησης. Τραβηγμα κτλ αδιαφορα - αναμενομενα, τριψιμο το ξεχνας. Βασικα μπορει και να στριβει αλλα η αισθηση μου ηταν οτι θα φυγω απο το παραθυρο . Βεβαια, αν και γενικα εχει |λογοκρισία| αναρτησεις, σε σχεση με το C5 μου φαινεται οτι υστερει εμφανως στο θεμα ανεσης.
Τελικα η οθονη στο κεντρο ειναι πολυ βολικη, μεγαλη, φωτεινη και ευαναγνωστη.
Η δευτερη οθονη απο κατω δε με βολεψε και τοσο πολυ, και να μην υπηρχε και να ειχε κλασσικα κουμπακια για κλιματισμο και ηχοσυστημα δε με χαλαγε, μαλλον καλυτερα θα ηταν.
Εικόνα

Λεπτομερειες τα παραπανω, το αμαξι ειναι εξαιρετικα ευχαριστο και σε κανει να θες να κατσεις μεσα. Κατι οι τζαμαριες , η πανοραμικη, το πολυ χαρουμενο εσωτερικο, τα γκατζετ τα ατελειωτα (εχει αυτοματο παρκαρισμα, το εκανα demo στα αιδια και ειχανε παθει πλακα με το τιμονι να στριβει μονο του) , κατι το αυτοματο κιβωτιο…. Καθε φορα που μπαινω το ευχαριστιεμαι και στεναχωριεμαι που θα ερθει η ωρα να το δωσω.. Για τα παιδια δεν το συζηταω, ειναι η καλυτερη τους, γουσταρουν τρελλα.Πολυ χωρο πισω αν και δε σηκωσα τα καθισματακια στην 3η σειρα πισω καθως ειναι με τις ζελατινες ολα….

Καταπληκτικο αμαξι για οικογενειες… αν γυρναγε ο χρονος πισω με τα παιδια μου μωρα , μαλλον θα ηθελα να ειχαν μεγαλωσει με ενα τετοιο instead … για τον οδηγο ειναι θανατος αλλα ειδικα εδω που ζω εγω ευνουχισμενη οδηγηση κανουμε ετσι και αλλιως
Άβαταρ μέλους
By markvag
#260651 Φαίνεται ότι η δεύτερη γενιά δεν άλλαξε σε πολλά σε σχέση με τη Νίτσα μου. :) Σχεδόν σαν να διαβάζω τεστ του δικού μου... Από περιέργεια, πόσο σου καίει το hdi και είναι η έκδοση με τα 90 ή τα 110 άτια;;;

KiloMeater έγραψε:Τραβηγμα κτλ αδιαφορα - αναμενομενα, τριψιμο το ξεχνας. Βασικα μπορει και να στριβει αλλα η αισθηση μου ηταν οτι θα φυγω απο το παραθυρο . Βεβαια, αν και γενικα εχει |λογοκρισία| αναρτησεις, σε σχεση με το C5 μου φαινεται οτι υστερει εμφανως στο θεμα ανεσης.

Σε ότι αφορά το στρίψιμο, αν και δεν εμπνέει καθόλου, κρατάει και μάλιστα πολύ καλά και ανταποκρίνεται (= ακολουθεί τις εντολές σου) αξιοπρεπέστατα. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ στρίβει μια χαρά.

ΑΛΛΑ είναι το αμάξι που μου δίδαξε τη διαφορά μεταξύ μαλακής και άνετης ανάρτησης :iconcool:

Βέβαια, είναι σαν να οδηγείς από τη βεράντα... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
KiloMeater έγραψε: τριψιμο

KiloMeater έγραψε:εχει αυτοματο παρκαρισμα, το εκανα demo στα αιδια και ειχανε παθει πλακα με το τιμονι να στριβει μονο του

Α έτσι τα ρίχνεις τα γκομενάκια λοιπόν... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:

KiloMeater έγραψε:εχει αυτοματο παρκαρισμα, το εκανα demo στα αιδια και ειχανε παθει πλακα με το τιμονι να στριβει μονο του

ακόμα να το καταλάβει ο ΓΚ αυτό :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimik έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

ακόμα να το καταλάβει ο ΓΚ αυτό :rtfm:

...δεν εχουμε αναγκη τα γκατζετ για τετοιες "δουλειες"... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
KiloMeater έγραψε:Εκλεισα μια εβδομαδα χρησης με το Grand Picasso οσο μου φτιαχνουν το C5 που ειχε ενα ατυχηματακι (με βρηκε σχεδον ακινητο ενα φορτηγο πισω αριστερα, φαναρτζοδουλεια )
[url=http://s1357.photobucket.com/user/KiloMeater/media/20160523_181858_zpscjlm9rkm.jpg.html]

Σα λεωφωρείο είναι... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#261142 Πλάκα πλάκα σκέφτομαι όταν το γυρίσω να του πω πόσα θέλει να κρατήσει και το C5 να το πάρω να φύγω
Άβαταρ μέλους
By drdino
#261143 Αμαρτία είναι να το πάρεις με τον 1600αρη hdi.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#261146 Καθόλου.

Εάν φυσικά είναι ο τελευταίος με τα 120 τετράποδα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#261149 Σωστά, άσε με να διορθώσω.

Μεγάλη αμαρτία.

Ο δίλιτρος είναι σαφώς σωστότερο μοτέρ και δεν έχει τα θεματάκια του dv6.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#261153 KILO να το προχωρήσεις.

Δεν θα το μετανιώσεις ούτε στιγμή (εκτός βέβαια από εκείνες τις φορές που θα κάνει τα κουλά του επειδή απλά και μόνο είναι γαλλικό...)

Η μόνη μου ένσταση είναι όμως με τα έξτρα καθισματάκια πίσω. Εγώ δεν θα έβαζα κανέναν εκεί πέρα γιατί σε περίπτωση ατυχήματος δεν με φαίνεται να υπάρχει σωτηρία :help:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
JBT έγραψε:Καθόλου.

Εάν φυσικά είναι ο τελευταίος με τα 120 τετράποδα.

Ναι 88 kw λέει