REALZEUS έγραψε:Πως χάνει απο αυτό ο αγοραστής Ντίνο;
Μαλλον θα εννοει ότι βαζουν φθηνοτερα τμηματα πανω για να ριξουν το κοστος της παραγωγης.
REALZEUS έγραψε:Πως χάνει απο αυτό ο αγοραστής Ντίνο;
GTS έγραψε:REALZEUS έγραψε:Πως χάνει απο αυτό ο αγοραστής Ντίνο;
Μαλλον θα εννοει ότι βαζουν φθηνοτερα τμηματα πανω για να ριξουν το κοστος της παραγωγης.

Ο κινητηρας ειναι λιγο τραχυς και ακουγεται, και γενικα απο ηχομονωση δεν παει και πολυ καλα, εχει θορυβο κυλησης. Τραβηγμα κτλ αδιαφορα - αναμενομενα, τριψιμο το ξεχνας. Βασικα μπορει και να στριβει αλλα η αισθηση μου ηταν οτι θα φυγω απο το παραθυρο . Βεβαια, αν και γενικα εχει |λογοκρισία| αναρτησεις, σε σχεση με το C5 μου φαινεται οτι υστερει εμφανως στο θεμα ανεσης.
Σχεδόν σαν να διαβάζω τεστ του δικού μου... Από περιέργεια, πόσο σου καίει το hdi και είναι η έκδοση με τα 90 ή τα 110 άτια;;; KiloMeater έγραψε:Τραβηγμα κτλ αδιαφορα - αναμενομενα, τριψιμο το ξεχνας. Βασικα μπορει και να στριβει αλλα η αισθηση μου ηταν οτι θα φυγω απο το παραθυρο . Βεβαια, αν και γενικα εχει |λογοκρισία| αναρτησεις, σε σχεση με το C5 μου φαινεται οτι υστερει εμφανως στο θεμα ανεσης.

KiloMeater έγραψε: τριψιμο
KiloMeater έγραψε:εχει αυτοματο παρκαρισμα, το εκανα demo στα αιδια και ειχανε παθει πλακα με το τιμονι να στριβει μονο του
REALZEUS έγραψε:KiloMeater έγραψε: τριψιμοKiloMeater έγραψε:εχει αυτοματο παρκαρισμα, το εκανα demo στα αιδια και ειχανε παθει πλακα με το τιμονι να στριβει μονο του
Α έτσι τα ρίχνεις τα γκομενάκια λοιπόν...
dimik έγραψε:REALZEUS έγραψε:KiloMeater έγραψε: τριψιμοKiloMeater έγραψε:εχει αυτοματο παρκαρισμα, το εκανα demo στα αιδια και ειχανε παθει πλακα με το τιμονι να στριβει μονο του
Α έτσι τα ρίχνεις τα γκομενάκια λοιπόν...
ακόμα να το καταλάβει ο ΓΚ αυτό
KiloMeater έγραψε:Εκλεισα μια εβδομαδα χρησης με το Grand Picasso οσο μου φτιαχνουν το C5 που ειχε ενα ατυχηματακι (με βρηκε σχεδον ακινητο ενα φορτηγο πισω αριστερα, φαναρτζοδουλεια )
[url=http://s1357.photobucket.com/user/KiloMeater/media/20160523_181858_zpscjlm9rkm.jpg.html]
JBT έγραψε:Καθόλου.
Εάν φυσικά είναι ο τελευταίος με τα 120 τετράποδα.
Είδα έναν παραφορτωμένο αντίστοιχο το πρωί να έχει[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]