Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Silberpfeil έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Είναι πειραχτήρια στη Mercedes :lol:

Εικόνα

:lol:

Γενικά φέτος βγάλαμε "κακό" χιούμορ :twisted:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#25492 Ναι αν θυμάμαι καλά είχε βγει και ένα που "αντέγραφε" το "Red Bull gives you wings" :lol:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#25680 Kimi hints at two more years at Ferrari

http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport ... 80251.html

Ενταξει ο τυπος στα @@ρια του. "Θα φυγω οταν δε θα το ευχαριστιεμαι" γιατι ειναι γνωστο τοις πασι οτι η Ferrari ειναι παιδοτοπος.

Και δωστου μετα οι οπαδοι του να παραληρουν με τον coolό.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#25686 Να του πουμε και χρονια πολλα του Κιμι σημερα!!!! :)
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#25738 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sparticle έγραψε:Kimi hints at two more years at Ferrari

http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport ... 80251.html

Ενταξει ο τυπος στα @@ρια του. "Θα φυγω οταν δε θα το ευχαριστιεμαι" γιατι ειναι γνωστο τοις πασι οτι η Ferrari ειναι παιδοτοπος.

Και δωστου μετα οι οπαδοι του να παραληρουν με τον coolό.

Αυτό είναι κάτι που λένε όλοι οι πιλότοι, αλλά οι αγάπες δεν κρύβονται, έ sparticle? :lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΜΙ! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#25972 wow. Χρειαστηκαν τοσα posts για να καταλαβεις την αγαπη που του τρεφω ε;

Η ατακα enjoy racing μου θυμιζει κατι Μπαριτετοιους οι οποιοι παρακαλουσαν για μια θεσουλα για να κατσουν κανα χρονακι ακομα, αλλα δεν θα πηγαιναν και στην Marussia γιατι μετα no enjoy.

Αλλα ο Kimi ειναι αλλη περιπτωση: πληρωνοταν για να καθεται και δεν θα ειχε προβλημα να το ξανακανει αν του το προτεινουν. Ο Ελληναρας της F1. Η διαφορα του με τον teammate του φετος ειναι κατηγοριας Karthikeyan, αλλα θα πρεπει να κρατησουμε απο ολη τη χρονια οτι φταιει το αμαξι και ο Alonso εκανε ανταρτικο στην Ουγγαρια και ο Raikkonen στο Spa. 1-1 δηλαδη το σκορ. Αυτοκτονω.

Απ' την αλλη εγω θυμαμαι δηλωσεις πιλοτων που ειναι στην ιδια σχεδον ηλικια με τον Kimi και θελουν κι αλλους τιτλους και αισθανονται δυνατοι για να το πετυχουν.

Φαντασου τωρα τον Kimi να μιλουσε για τιτλους τι πλακες θα σπαγαμε.

Anywayz, επειδη το βλεπω να μου ερχεται παλι μια απαντηση επιπεδου "ο τελευταιος σαμουραι με τη Ferrari" δεν μπαινω στον πειρασμο να γραψω αλλα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Αλλα ο Kimi ειναι αλλη περιπτωση: πληρωνοταν για να καθεται και δεν θα ειχε προβλημα να το ξανακανει αν του το προτεινουν. Ο Ελληναρας της F1. Η διαφορα του με τον teammate του φετος ειναι κατηγοριας Karthikeyan, αλλα θα πρεπει να κρατησουμε απο ολη τη χρονια οτι φταιει το αμαξι και ο Alonso εκανε ανταρτικο στην Ουγγαρια και ο Raikkonen στο Spa. 1-1 δηλαδη το σκορ. Αυτοκτονω.

Επειδή το σχόλιο καταλαβαίνω ότι απευθύνεται σε μένα, έχεις την άδεια μου --> Τράβα αυτοκτόνα. :)

Το 1-1 ή το όποιο σκορ ας το κρατήσει όποιος καθυστερημένος το θεωρεί σοβαρό.
Εγώ αυτό που κρατάω είναι η πρώτη χρονιά χωρίς νίκη από το μακρινό 1993, ενδεικτικό της τραγικής χρονιάς για την ομάδα.
Η σύγκριση που μου κάνεις είναι επιπέδου αποκλείστηκε και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιο Λιγκ απλά ο πρώτος έχασε με 4-0 και ο δεύτερος με 3-0 --> ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη χρονιά.

Η ταμπακιέρα είναι αποκλεισμός και για τους δυο.
Ο Alonso είχε καλύτερη συγκομιδή βαθμών και γιατί ήταν πιο σταθερός και γιατί τον βόλευε συγκριτικά καλύτερα το μονοθέσιο. Και αν βάσταγε ακόμα ο Λούης στην Ουγγαρία θα κελάηδαγες τώρα ότι έφερε και νίκη.

Η ουσία είναι πως ότι έχει πετύχει φέτος η Ferrari είναι προϊόν άμυνας και βάστα Τούρκο να γεμίσω.
Ήτοι πλασαρίστηκε μετά την πρώτη στροφή 5ος ο Alonso και 7ος ο Σωτήρης (παράδειγμα) --> στην καλύτερη έτσι θα τερματίσουν αναλόγως και των εγκαταλείψεων.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:Η σύγκριση που μου κάνεις είναι επιπέδου αποκλείστηκε και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιο Λιγκ απλά ο πρώτος έχασε με 4-0 και ο δεύτερος με 3-0 --> ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη χρονιά.

Εδουάρδε τσίμπα αυτό για τον Kimi ........ :shifty:
Εικόνα

EDDIE_147 έγραψε:.
α)Εγώ αυτό που κρατάω είναι η πρώτη χρονιά χωρίς νίκη από το μακρινό 1993, ενδεικτικό της τραγικής χρονιάς για την ομάδα + β)Ο Alonso είχε καλύτερη συγκομιδή βαθμών και γιατί ήταν πιο σταθερός και γιατί τον βόλευε συγκριτικά καλύτερα το μονοθέσιο + γ) Η ουσία είναι πως ότι έχει πετύχει φέτος η Ferrari είναι προϊόν άμυνας και βάστα Τούρκο να γεμίσω =
δ)Η ταμπακιέρα είναι αποκλεισμός και για τους δυο

πρωτοεμφανιζόμενος συλλογισμός στο άλμπουμ των δικαιολογιών........ δέον όπως προστεθεί στη σχετική ανθολογία............

Έδουάρδε τα σέβη μου.........σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ήσουν ταμάμ...............

ΥΓ. Και γω σ'αγαπώ
ΥΓ2.Αν παρ'ελπίδα ο Kimi τραβήξει τίποτα μανικία στον Seb.......εδώ θα είμαι και θα γλεντάω........
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#26102 Ο Αλόνσο τερμάτισε μπροστά από τον Κίμι σε κάθε αγώνα που τερμάτισαν και οι 2. Πως σου φαίνεται αυτό σαν πιο επαρκής δικαιολογία από τα ανέκδοτα σου Έντι; :lol: Kαι δε μιλάμε για κάπως καλύτερη συγκομιδή βαθμών α λα Μπάτον σε Χάμιλτον. Μιλάμε για 3/1 βαθμούς.

Εγώ θα δώσω εύσημα στο συλλογισμό: "Το πρόβλημα είναι ότι φέτος η Φερράρι δεν πήρε νίκη", 2 φράσεις παρακάτω "Θα έπαιρνε νίκη αν κρατούσε ο Λιούις" :yahoo: ΘΕΟΣ!!!

Το ξέρω ότι σε ΕΝΑΝ ολόκληρο αγώνα τερμάτισαν και οι 2 και ήταν μπροστά ο τελευταίος Σουζούκι Σαμουράι. Εχω περιέργεια αν κάποιοι θα έχουν την αξιοπρέπεια να μην το αναφέρουν
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Corto Maltese έγραψε:Ο Αλόνσο τερμάτισε μπροστά από τον Κίμι σε κάθε αγώνα που τερμάτισαν και οι 2. Πως σου φαίνεται αυτό σαν πιο επαρκής δικαιολογία από τα ανέκδοτα σου Έντι; :lol: Kαι δε μιλάμε για κάπως καλύτερη συγκομιδή βαθμών α λα Μπάτον σε Χάμιλτον. Μιλάμε για 3/1 βαθμούς.

Εγώ θα δώσω εύσημα στο συλλογισμό: "Το πρόβλημα είναι ότι φέτος η Φερράρι δεν πήρε νίκη", 2 φράσεις παρακάτω "Θα έπαιρνε νίκη αν κρατούσε ο Λιούις" :yahoo: ΘΕΟΣ!!!

Το ξέρω ότι σε ΕΝΑΝ ολόκληρο αγώνα τερμάτισαν και οι 2 και ήταν μπροστά ο τελευταίος Σουζούκι Σαμουράι. Εχω περιέργεια αν κάποιοι θα έχουν την αξιοπρέπεια να μην το αναφέρουν

Η κατάσταση είναι....

Πώς τα πήγα Έντι; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:"Η φάση είναι" :rtfm:

:s_sorry
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#26140 Fixed

EDDIE --> Ευτύχιος Κοπέογλου
Σωτήρης --> Κικίτσα Κοπέογλου
maltezos, gamatos κλπ --> τύποι που κάθονται δίπλα στο σινεμά

:s_sad :s_sad :s_sad :s_sad :s_sad
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#26202 Αγαπητε Eddie ξερεις ποσο σε εκτιμω κι εγω και ολοκληρο το forum :)

Προφανως και το σχολιο αναφεροταν σε σενα, αλλα δεν ηταν πιο "πονηρο" απο τον τροπο που θελησες εσυ να θεσεις το ζητημα: Ήταν μια χρονια χαλια, αρα δεν υπαρχει συγκριση.

Προφανως και υπαρχει συγκριση και ειναι σχεδον απιστευτη και για τον πιο αισιοδοξο fan boy του Alonso, προφανως και δεν ειναι θεμα "σταθεροτητας", αλλα θεμα αλλου επιπεδου.

Κι ειμαι σιγουρος οτι εισαι πολυ οξυδερκης για να τα δεις ολα αυτα. Καταλαβαινω το οτι δεν συμπαθεις τον Alonso, καταλαβαινω το οτι δεν τον θες στην ομαδα.

Αλλα πες το ετσι. Οχι οτι δεν υπαρχει συγκριση!

Ενα μονοθεσιο κουλομαρια ειχε η Ferrari και το 2012. Ενα ή και εναμιση δευτερο αργοτερο του ανταγωνισμου. Ενας οδηγος επιπεδου Raikkonen θα βολοδερνε στην πιστα οπως το 2009, και κατα το καλοκαιρι θα μιλουσαμε ηδη για τη νεα σεζον. Ενας αλλος οδηγος μας εκανε να τρωμε τα νυχια μας το Νοεμβριο στη Βραζιλια.

Αλλα μην ανησυχεις, την κανει ο Alonso με εναν τροπο (περιπου) οπως ειχες εσυ προβλεψει οταν πρωτοηρθε. Και σου βγαζω το καπελο ΚΑΙ για αυτο.

Απλως δεν μπορω να καταλαβω γιατι χαιρεσαι με την αποτυχια ενος πιλοτου που (κοινως αποδεκτο) εδωσε ο,τι καλυτερο ειχε για την ομαδα. Ασχετως αν για αλλους λογους αυτο δεν εφτανε.

Τες πα. Ας μεινουμε με τον Παιδοτοπο Raikkonen, τα αστεια team radios, τα παγωτα που εγιναν δικα σας επιχειρηματα για να αποδειξετε οτι δεν ξερουμε απο ουσια και F1, την χαλαροτητα, τον χαβαλε κλπ κλπ.

Ελπιζω τουλαχιστον οτι οντως ερχεται ο Vettel. Ασχετως του τι λεγεται φετος για αυτον, ο τυπος εχει τη ματαιοδοξια του Schumacher κι αυτο μου φτανει για να τον πιστεψω.

Αυτα απο μενα :)