Silberpfeil έγραψε:mikeerfol έγραψε:Είναι πειραχτήρια στη Mercedes
Γενικά φέτος βγάλαμε "κακό" χιούμορ
Silberpfeil έγραψε:mikeerfol έγραψε:Είναι πειραχτήρια στη Mercedes
sparticle έγραψε:Kimi hints at two more years at Ferrari
http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport ... 80251.html
Ενταξει ο τυπος στα @@ρια του. "Θα φυγω οταν δε θα το ευχαριστιεμαι" γιατι ειναι γνωστο τοις πασι οτι η Ferrari ειναι παιδοτοπος.
Και δωστου μετα οι οπαδοι του να παραληρουν με τον coolό.
Αλλα ο Kimi ειναι αλλη περιπτωση: πληρωνοταν για να καθεται και δεν θα ειχε προβλημα να το ξανακανει αν του το προτεινουν. Ο Ελληναρας της F1. Η διαφορα του με τον teammate του φετος ειναι κατηγοριας Karthikeyan, αλλα θα πρεπει να κρατησουμε απο ολη τη χρονια οτι φταιει το αμαξι και ο Alonso εκανε ανταρτικο στην Ουγγαρια και ο Raikkonen στο Spa. 1-1 δηλαδη το σκορ. Αυτοκτονω.
EDDIE_147 έγραψε:Η σύγκριση που μου κάνεις είναι επιπέδου αποκλείστηκε και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιο Λιγκ απλά ο πρώτος έχασε με 4-0 και ο δεύτερος με 3-0 --> ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη χρονιά.

EDDIE_147 έγραψε:.
α)Εγώ αυτό που κρατάω είναι η πρώτη χρονιά χωρίς νίκη από το μακρινό 1993, ενδεικτικό της τραγικής χρονιάς για την ομάδα + β)Ο Alonso είχε καλύτερη συγκομιδή βαθμών και γιατί ήταν πιο σταθερός και γιατί τον βόλευε συγκριτικά καλύτερα το μονοθέσιο + γ) Η ουσία είναι πως ότι έχει πετύχει φέτος η Ferrari είναι προϊόν άμυνας και βάστα Τούρκο να γεμίσω =
δ)Η ταμπακιέρα είναι αποκλεισμός και για τους δυο
Kαι δε μιλάμε για κάπως καλύτερη συγκομιδή βαθμών α λα Μπάτον σε Χάμιλτον. Μιλάμε για 3/1 βαθμούς.
ΘΕΟΣ!!!Corto Maltese έγραψε:Ο Αλόνσο τερμάτισε μπροστά από τον Κίμι σε κάθε αγώνα που τερμάτισαν και οι 2. Πως σου φαίνεται αυτό σαν πιο επαρκής δικαιολογία από τα ανέκδοτα σου Έντι;Kαι δε μιλάμε για κάπως καλύτερη συγκομιδή βαθμών α λα Μπάτον σε Χάμιλτον. Μιλάμε για 3/1 βαθμούς.
Εγώ θα δώσω εύσημα στο συλλογισμό: "Το πρόβλημα είναι ότι φέτος η Φερράρι δεν πήρε νίκη", 2 φράσεις παρακάτω "Θα έπαιρνε νίκη αν κρατούσε ο Λιούις"ΘΕΟΣ!!!
Το ξέρω ότι σε ΕΝΑΝ ολόκληρο αγώνα τερμάτισαν και οι 2 και ήταν μπροστά ο τελευταίος Σουζούκι Σαμουράι. Εχω περιέργεια αν κάποιοι θα έχουν την αξιοπρέπεια να μην το αναφέρουν
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]