- 24 Μάιος 2016, 13:23
EDDIE_147 έγραψε:
Κιούση δεν μπορείς να λες την ιδεολογία κάποιου "τα θελε ο κώλος του".
δε το λέω όπως το καταλαβαίνεις ίσως, απλά εννοώ ότι όταν μπλέκεις με κάποια πράγματα ξέρεις πού μπλέκεις, αλλιώς κάθεσαι στα αυγά σου και μιλάώ για τις πιο hardcore φάσεις με τα όπλα και τα βουνά, αν μετά αυτό επηρέασε και τα παιδιά σου (από παππού-πατέρα) χωρίς αυτά να έχουν ιδιαίτερη εμπλοκή προφανώς και είναι εμετικό και κάπου εκεί άρχισε να υπάρχει και το ηθικό πλεονέκτημα που λέει ο dimik
και φτάνουμε στα εγγόνια τα οποία είτε μπορεί να είναι τσίπρες-ράπερ και λοιποί ξεφτίλες είτε μπορεί να δουν τη κατάσταση πιο σφαιρικά χωρίς να έχει πιπιλιθεί το μυαλό τους με βλακώδη τρόπο (ειδικά όσοι έχουν γνωρίσει γόνους αριστερών οικογενειών που μεγάλωσαν στη χλίδα με καταλαβαίνουν και καλύτερα)
εγώ παραδέχομαι τα αρχίδια που είχε ο παππούς μου και τα πλήρωσε στη ζωή του επειδή έτσι επέλεξε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι συμμερίζομαι το σκοπό του
μου έχει εξηγήσει γιατί έκανε ό,τι έκανε και αν και κομμουνιστής υπήρξε πολύ περισσότερο πατριώτης από άλλους "πατριώτες" και τον κατάλαβα και ακόμα τον σέβομαι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εγώ που είμαι ένας τσουτσές με σημαία αυτόν θα γίνομαι καραγκιοζάκος και θα το παίζω εμπαναστάτης εκ του ασφαλούς
αυτό το δικαιολογούσα μέχρι και στους γονείς μας που τελοσπάντων και αυτοί κατάλαβαν κάποια πράγματα κάποια στιγμή παρόλο που η αριστερά είναι κάτι μεγαλειώδες μέσα σε πολλούς από αυτούς ακόμα
αλλά για κάποιον γύρω από την ηλικία μου κάποια πράγματα μου φαίνονται γελοία και είναι γελοία
και εκ του αποτελέσματος αν τα πράγματα είχαν γίνει διαφορετικά η κατάστασή μας θα ήταν χειρότερη και το ότι ίσως γίνει ακόμα χειρότερη τώρα στο δυτικό κόσμο δεν αναιρεί ότι αν δε φάμε τώρα από τα σκουπίδια θα τρώγαμε σίγουρα το '89-'90
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 24 Μάιος 2016, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς