Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#24752 Δεν μου αρέσει που χτες έχασα έναν συνάδελφο πάνω στο καθήκον.. :(
Δεν μου αρέσει που τον τελευταίο καιρό ακούω όλο στενοχώριες και κακές ειδήσεις..
Μου αρέσει που πλησιάζει το ταξίδι στην Βαρσωβία μπας και αναθαρρήσω λιγάκι..
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#25311 Δεν μου αρέσει που από χτες είμαι χωρίς adsl και σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι. Η forthnet μου έστελε πρωί πρωί μήνυμα στο κινητό ότι θα επιληφθούν του προβλήματος μέσα σε 2 εργάσιμες, σε συνεργασία με τον ΟΤΕ. Άντε να δούμε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#25915 Μου αρεσει που τωρα εχει ρατατουι..και μετα νικολουλη..και αυριο..Νεράιδα και το παληκαρι! !!

Send from my 4.4.2 Note 3
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Geo f1 έγραψε:Μου αρεσει που τωρα εχει ρατατουι..και μετα νικολουλη..και αυριο..Νεράιδα και το παληκαρι! !!

Ε δεν το πιστεύω το έκανε :yahoo: :yahoo: :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Μου αρεσει που τωρα εχει ρατατουι..και μετα νικολουλη..και αυριο..Νεράιδα και το παληκαρι! !!

:hmmm:
Aν τρολαρεις πρόσεξε γιατί το βλέπω να backfire.
Αν δεν τρολάρεις .................... τι να πω; :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777

Mου αρεσει που ο Gayo καθεται και χαζευει αντι να συμμαζεψει το σπιτι. Να δω οταν ερθει η Κουτσουνα απ το καπηλειο ζοχαδιασμενη που χασε στην δηλωτη τι σοου θα απολαυσει η γειτονια.

mikeerfol έγραψε:Ε δεν το πιστεύω το έκανε :yahoo: :yahoo: :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
:s_howdy

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk

Dat life bro. :lol: :metalo:

Εμένα αυτή την περίοδο δεν μ'αρέσει τίποτα σε κανένα τομέα της ζωής μου. :s_cool
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#25927 Παιδια εχουμε ξεκουραση πριν τα αυριανά βαπτησια..Και επειδη παιζει και υπερένταση...χαζευω Α..

Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#25951 Δευτέρα πρωί περιμένω γλυκάκι απο τα βαφτίσια. Κανόνισε. :rtfm:

Να σας ζήσει. :) Αλήθεια απο περιέργεια ,και αν θελεις, τι όνομα; Ελπίζω όχι μπομπίτσα. 4real :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
mirage έγραψε:Δε μου αρέσει που ο Geo δε με κάλεσε στα βαφτίσια

Sent from Corsair's brick

+1 :sorry: