- 22 Μάιος 2016, 22:04
Και επειδη εσυ BEAMS, ο εχων νουν ψηφισατω τον αριθμο του Θηριου (8777) σκεψου τωρα (με αφορμη και το ντορο που γινεται τελευταια με τα ελληνικα hoaxes).
Eιναι δυνατον να πεθανουν ποτε τα κοροιδα; Αφου μια ζωη τους πουλανε αυτο που θελουν να ακουσουν. Παρτε τα βιβλια μου που αποδεικνυω οτι οι Αρχαιοι Ελληνες κατεβασαν το Μπεβατρον στο Ρινγκ και εγραψαν 5 σκετα

, οριστε το γραμματιο των 600 τρισεκατομμυριων ευρω απο την τραπεζα της Ανατολης, απο μια Gullwing ο καθενας

(οχι εγω, polo for evah) μολις παμε στο υποκαταστημα της Κολιατσου και το πληρωθουμε, υπαρχει παγκοσμια συνομωσια γιατι μισουν το φραπογαλο οι Ολλανδοι

, στημενος ο Παπουτσελης (καλα αυτο ηταν αληθεια), οι ξυπνιοι οδηγουν Πεζω.
Αμα του αλλου του πουλησεις τετοια για να δικαιολογηθει στον εαυτο του για τα χιλια κακα της μοιρας του ειναι δυνατον να μην τσιμπησει; Εδω οι τριμαλακες οι Τρωες την μια μερα ανταμωναν στα γουναραδικα

με τους Ελληνες (Ελληνες,τεσπα, αυτο το τσαντηρομαζωμα) και το αλλο πρωι στησαν πωπο μολις ειδαν μια χιπστερια εξω απο τα τειχη τους. Ενας πουστης δεν βρεθηκε να πει "Μα καλα, που πηγαν οι Αχαιοι; Φυγανε για το καρναβαλι;" Και οταν το ξυλινο ατι εχεσε Σκοπιανους το βραδυ τρεχαν ολοι να βρουν τα τουνελ να γλυτωσουν απο το ασκερι των Αλβανων.
Γινεται δουλεια ετσι;
Θα είμαι πάντα με τους ξυπόλυτους , γιατί αυτοί έχουν το δίκιο με το μέρος τους.