Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#258802 Μια και τον Τριφτη τον γλεντησα καλα στο φουμπου :s_laughat , προσπερναω το εμφιαλωμενο κατουρο Ινδου που ηπιε για να ρευτει τα σπερματα :shifty: ροδιου και συνεχυζω στο κυριως πιατο.

φυτικό γάλα από μπανάνα

ΦΥΤΙΚΟ. ΓΑΛΑ.ΜΠΑΝΑΝΑ.

:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Εικόνα

Εικόνα

Αμ πες ετσι.
To εμφιαλωνουν κατευθειαν; Ποσο διαρκεια εχει στο ραφι; Υπαρχει δυνατοτητα customisation (τζατζικι; μεντα; κινοα; τζιντζερ (Lynn); Πως καταναλωνεται; Με καλαμακι ή μπουγελο;

Αλλα δεν φταινε αυτοι.Οχι BEAMS μου. :inlove: Η NORAD φταιει που εκοψε τα εκτος εδρας. :x
5 χρονακια πριν θα ειχαμε ραδιενεργη βροχη απο Μαγουλα μεχρι Ραφηνα. :sorry: Και καπακι σταυροβελονια με DDT Καπανδριτι-Σουνιο.

Groceristas. :roll:
Ισα που ξαναδραστηριοποιουμε τον Κατσουλα δλδ μπας και επαναφερει Πολ Ποτ.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#258804 Προχτες ήμουν εκεί (χωρίς πλάκα) είναι στη γειτονιά μου.
Πήρα διάφορα berries, κάτι γαματα cocoa beans, chips μήλου (όχι kale δεν πήρα αυτή τη φορά), αλεύρι λιναρόσπορου κ διάφορες αλλες μαλακιουλες.
Νταξ έχει την πλάκα της η φαση αλλά οι του είδους (βιγκαν, gluten free κλπ παπαριτσες) πρεπει να είναι πολύ ζωντοβολα....
Ειδικα κάτι και καλά βιολογικά που είναι τιγκα ζάχαρη αλλά νταξ' δεν έχουν γλουτένη αρα θα είναι υγιεινα......
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
kovathe έγραψε:Προχτες ήμουν εκεί (χωρίς πλάκα) είναι στη γειτονιά μου.
Πήρα διάφορα berries, κάτι γαματα cocoa beans, chips μήλου (όχι kale δεν πήρα αυτή τη φορά), αλεύρι λιναρόσπορου κ διάφορες αλλες μαλακιουλες.
Νταξ έχει την πλάκα της η φαση αλλά οι του είδους (βιγκαν, gluten free κλπ παπαριτσες) πρεπει να είναι πολύ ζωντοβολα....
Ειδικα κάτι και καλά βιολογικά που είναι τιγκα ζάχαρη αλλά νταξ' δεν έχουν γλουτένη αρα θα είναι υγιεινα......

@g
:lol: :lol:

@kovathe
Ρε συ έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Ψάχνουν διάφοροι καμμένοι να βρουν τρόπο να διαφοροποιηθούν από τον υπόλοιπο κόσμο και έχουν καταντήσει η χαρά του παπατζή. Δες τι έγινε μ αυτή την ηλιθιότητα με τα σπόρια της ζέας :thumbsdown: .
Φτάσανε κάτι χιπστεροφουρνάρισες να έχουν τυπώσει καρτελάκια με ένα κάρο ψέμματα για να πουλήσουν φύκια στους χάνους. Μέχρι και πως τάιζε ο μεγαλέξανδρος τα άλογα του με δαύτο και κερδίσαμε τους Πέρσες είχαν γράψει. :dizzy:
'Ελεος :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
BEAMS έγραψε:

@g
:lol: :lol:

@kovathe
Ρε συ έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Ψάχνουν διάφοροι καμμένοι να βρουν τρόπο να διαφοροποιηθούν από τον υπόλοιπο κόσμο και έχουν καταντήσει η χαρά του παπατζή. Δες τι έγινε μ αυτή την ηλιθιότητα με τα σπόρια της ζέας :thumbsdown: .
Φτάσανε κάτι χιπστεροφουρνάρισες να έχουν τυπώσει καρτελάκια με ένα κάρο ψέμματα για να πουλήσουν φύκια στους χάνους. Μέχρι και πως τάιζε ο μεγαλέξανδρος τα άλογα του με δαύτο και κερδίσαμε τους Πέρσες είχαν γράψει. :dizzy:
'Ελεος :lol:

Εικόνα
https://www.facebook.com/gdmgr/photos/a ... =3&theater γαμάτη σελίδα by the way!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#258818 Και επειδη εσυ BEAMS, ο εχων νουν ψηφισατω τον αριθμο του Θηριου (8777) σκεψου τωρα (με αφορμη και το ντορο που γινεται τελευταια με τα ελληνικα hoaxes).

Eιναι δυνατον να πεθανουν ποτε τα κοροιδα; Αφου μια ζωη τους πουλανε αυτο που θελουν να ακουσουν. Παρτε τα βιβλια μου που αποδεικνυω οτι οι Αρχαιοι Ελληνες κατεβασαν το Μπεβατρον στο Ρινγκ και εγραψαν 5 σκετα :iconcool: , οριστε το γραμματιο των 600 τρισεκατομμυριων ευρω απο την τραπεζα της Ανατολης, απο μια Gullwing ο καθενας :s_yes (οχι εγω, polo for evah) μολις παμε στο υποκαταστημα της Κολιατσου και το πληρωθουμε, υπαρχει παγκοσμια συνομωσια γιατι μισουν το φραπογαλο οι Ολλανδοι :s_omg , στημενος ο Παπουτσελης (καλα αυτο ηταν αληθεια), οι ξυπνιοι οδηγουν Πεζω. :svivhaha:
Αμα του αλλου του πουλησεις τετοια για να δικαιολογηθει στον εαυτο του για τα χιλια κακα της μοιρας του ειναι δυνατον να μην τσιμπησει; Εδω οι τριμαλακες οι Τρωες την μια μερα ανταμωναν στα γουναραδικα :shifty: με τους Ελληνες (Ελληνες,τεσπα, αυτο το τσαντηρομαζωμα) και το αλλο πρωι στησαν πωπο μολις ειδαν μια χιπστερια εξω απο τα τειχη τους. Ενας πουστης δεν βρεθηκε να πει "Μα καλα, που πηγαν οι Αχαιοι; Φυγανε για το καρναβαλι;" Και οταν το ξυλινο ατι εχεσε Σκοπιανους το βραδυ τρεχαν ολοι να βρουν τα τουνελ να γλυτωσουν απο το ασκερι των Αλβανων.

Γινεται δουλεια ετσι;
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
g8777 έγραψε:Και επειδη εσυ BEAMS, ο εχων νουν ψηφισατω τον αριθμο του Θηριου (8777) :lol: σκεψου τωρα (με αφορμη και το ντορο που γινεται τελευταια με τα ελληνικα hoaxes).

Γινεται δουλεια ετσι;

Eικόνα περιγραφική
Εικόνα

@bill
:lol: To ψωμί της βίβλου :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By g8777
#258834 :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Συγχυστηκα πάλι. :(

Ούτε με Breakfast at Tiffany's δεν θα συνερχομαι αύριο.. Ιακωβε ρίξε και λίγο μπουκοβο να με πιάσει.
Άβαταρ μέλους
By gianik
kovathe έγραψε:Όσο υπαρχουν κοροϊδάρες θα τους εκμεταλλεύονται..
Παντού και πάντα.

Σαν κατι τυπους που βλεπω κ μπαινουν σε μαγαζια με ειδη bodybuilding κ.λ.π
Άβαταρ μέλους
By kovathe
gianik έγραψε:
kovathe έγραψε:Όσο υπαρχουν κοροϊδάρες θα τους εκμεταλλεύονται..
Παντού και πάντα.

Σαν κατι τυπους που βλεπω κ μπαινουν σε μαγαζια με ειδη bodybuilding κ.λ.π

Προφανώς το παντού αυτό σημαίνει.
Δεν εξαιρείται κανενας χώρος.
Αυτοί πρεπει να είναι ακόμα πιο κοροιδα με τις μαλακιες που αγοράζουν και μάλιστα χρυσοπληρωνουν...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#258865 Eιρήνη ημίν

:s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By Chris
g8777 έγραψε:οι Αρχαιοι Ελληνες κατεβασαν το Μπεβατρον στο Ρινγκ και εγραψαν 5 σκετα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

g8777 έγραψε:μισουν το φραπογαλο οι Ολλανδοι

αυτο ειναι αληθεια :s_mad :s_mad :s_mad

μπαομπαμπ πουλανε μλκα μου, μπαομπαμπ.. απο το μικρο πριγκηπα ειχα να το ακουσω (κατω απο το μαξιλαρι καθε βεγκαν μαζι με τον αλχημιστη)
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS

say no more

έχω τύπισσα στη δουλειά με τη γλουτένη...
έχω μάθει τα πάντα για τη γλουτένη...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#258932 Πολλά, αλλά σε αυτό το κομμάτι το θέμα πάει κάπως έτσι