The Ace έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν καλοθελητές μάρτυρες που θα πουν ότι ο Omar Tarif πήγαινε με 50, αλλά για να πήγαινε ο άλλος σίφουνας σημαίνει ότι ο ταρίφας τον καταδίωκε.
Καταδίωξη = υψηλή ταχύτητα + επικίνδυνη οδήγηση = ευθύνη.
Το τεκμήριο του ότι τον τράκαρε κάποιος και πήγαινε να ζητήσει τα ρέστα φαντάζομαι ότι δεν αναγνωρίζεται στο δικαστήριο.![]()
Επί της ουσίας βέβαια αν δεν τον καταδίωκε ο ταρίφας, ο άλλος δεν θα πήγαινε τόσο γρήγορα.
Το αυτό. Όπως είπα, από την προανακριτική πιθανότατα θα προκύψουν ευθύνες για όλους (ο ταρίφας γιατί έκανε τον Naceri και ο περιπτεράς γιατί ίσως έχει καταπατήσει 2-3 ΚΥΑ και "εμποδίζει"), όπερ μεθερμηνευόμενο απαγγελία κατηγοριών. Όπως όμως έχω αναφέρει και σε άλλο σχετικό νήμα, καλό είναι να μην προδικάζουμε, ούτε να χρησιμοποιούμε εκφράσεις και όρους που μας πάνε συνειρμικά κατευθείαν σε αίθουσες δικαστηρίων (και εγώ πρώτος-πρώτος πρέπει να το εφαρμόσω...)
Πιο πολύ αναφέρομαι στον eddie με αυτό που θα γράψω.
Ναι, καλό είναι να μην προδικάζουμε, αλλά όχι απλώς κάνουμε υποθέσεις εκ του πρωκτού μα και τις θεωρούμε ως τεκμήριο και με βάση αυτές πλάθουμε και σιγουράκια συμπεράσματα...
Εντάξει, δε λέω, ο βιασμός της λογικής είναι εθνικό σπορ του φόρουμ αλλά το έχουμε παραχέσει κάπου.
Όχι, το ότι πήγαινε ο σμαρτάκιας ως σίφουνας ΔΕΝ σημαίνει ότι ο ταρίφας τον καταδίωκε. Υπάρχουν 1000-2 βάσιμοι λόγοι, με τους επικρατέστερους το ότι είτε είναι απλά Ζώο (με κεφαλαία) για κρέμασμα, έως του ότι όντως είχε πρόβλημα υγείας. Το ενδεχόμενο να τον κυνήγησε ο ταρίφας, δεν μπορώ ακόμα να το αποκλείσω 100%, αλλά το θεωρώ πολύ απίθανο γιατί ο τύπος με το σμαρτ δεν το υποστήριξε καν ως δικαιολογία, το ρεπορτάζ έδειχνε τον ταρίφα να μιλάει στη κάμερα με το αμάξι σταματημένο αρκετά πιο πίσω από εκεί που φαίνεται να έγινε το δυστύχημα (αντί να πάει εξαφανιζόλ για να αποφύγει το πιθανό αυτόφωρο που είναι η standard operating procedure σε περίπτωση που κάποιος έχει κάνει πουστιά), οι αυτόπτες μάρτυρες δεν υποστηρίζουν κάτι τέτοιο κλπ.
Μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις το "Επί της ουσίας βέβαια αν δεν τον καταδίωκε ο ταρίφας, ο άλλος δεν θα πήγαινε τόσο γρήγορα."

)