Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#257527 Ξέρουμε καμία φθηνή courier για αποστολή δεμάτων στο εξωτερικό μεγέθους συνήθως 50χ50χ40? Μέχρι στιγμής έχω βρει την ΤΝΤ αλλά συνήθως ζητάει από 80€ και πάνω. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#257541 Αν δεν το βιάζεσαι, μπορείς να τους ζητήσεις να το στείλουν οδικώς. Κάνει πάνω κάτω μία εβδομάδα, αλλά είναι πολύ φθηνότερο από το next day που έχουν συνήθως οι courier...

Γενικά, στις εταιρείες που έχω δουλέψει η φθηνότερη (και πιο αξιόπιστη) ήταν η DHL, αλλά δεν ξέρω τι τιμές δίνει για λιανική, ενώ δεν νομίζω να έχει οδικό για εξωτερικό... Τι βάρος έχει αυτό;;; Που θέλεις να το στείλεις;;;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#257609 Πριν από μερικούς μήνες χρειάστηκε να επιστρέψω ένα ζευγάρι μπότες που αγόρασα από Γερμανία και με μιά σύντομη έρευνα αγοράς, τρόμαξα με τις τιμές που ζητούσαν. Το έστειλα συστημένο με ΕΛΤΑ και κόστος 29€.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#257612 Και εγώ πέρυσι που έστειλα πράγματα στην Γερμανία με ταχυδρομείο το έκανα.Βεβαια εμενα ήταν κολόνιες και οι κουριερ δεν δεχονταν να τα μεταφερουν χωρίς να έχουν πιστοποιητικά κλπ σαχλαμάρες.Και ήταν και γρήγορο,Τετάρτη τα έστειλα και Δευτέρα τα παρέλαβαν;Κάτι τέτοιο νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By otso
Pitt έγραψε:Πριν από μερικούς μήνες χρειάστηκε να επιστρέψω ένα ζευγάρι μπότες που αγόρασα από Γερμανία και με μιά σύντομη έρευνα αγοράς, τρόμαξα με τις τιμές που ζητούσαν. Το έστειλα συστημένο με ΕΛΤΑ και κόστος 29€.

καουμποικες;
μποτες σπιρουνια και καυτες σελλες.
Άβαταρ μέλους
By otso
#257633 λοιπον ο πιττ ειχε ρωτησει για την εκκλησια του αγ κωνσταντινου κοντα στα καμενα βουρλα που δεν τελειωνει ποτε , και να πεις οτι δεν περναγε η εθνικη απο κει μπροστα μεχρι προπερσι . λινκ λοιπον http://thegreeneyereport.blogspot.gr/20 ... st_20.html
αυτοι οι βορειοι πιο κατω απο κατερινη χανονται.
πιττ αν εισαι μεσα μπες στο σαιτ του μετεοσταθμου του χωριου μου να δεις τι ωραια φαινεται ο παρνασσος
ελπιζω να πατας πανω στις φωτο να μεγαλωνουν
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
panos2171 έγραψε:Ξέρουμε καμία φθηνή courier για αποστολή δεμάτων στο εξωτερικό μεγέθους συνήθως 50χ50χ40? Μέχρι στιγμής έχω βρει την ΤΝΤ αλλά συνήθως ζητάει από 80€ και πάνω. :lipsealed:

Το δέμα με τις διαστάσεις που έχει θα έχει ογκομετρικό βάρος 20 κιλά.Η DHL θα σου πιει το αίμα με το μπουρί της σόμπας γιατί δεν έχει economy υπηρεσία.Κοίτα για TNT Economy, UPS Standard ή την οικονομική υπηρεσία κουριερ των ΕΛΤΑ (EMS)
Άβαταρ μέλους
By markvag
mmarkom έγραψε:UPS Standard ή την οικονομική υπηρεσία κουριερ των ΕΛΤΑ (EMS)

Aν βρει κάποιον να συνεννοηθεί στην UPS ας δοκιμάσει να ρωτήσει... Εγώ σε προηγούμενη δουλειά μου τα παράτησα μετά από 3 χρόνια προσπαθειών... ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!!! :yahoo: :metalo: :metalo: :lol: :lol:

Τα ΕΛΤΑ χρησιμοποιούν την DHL ή την ΤΝΤ για courier εξωτερικού απ' όσο ξέρω... :hmmm: Βέβαια παίρνουν τελείως διαφορετικές τιμές απ' ότι αν πας εσύ ή εγώ να στείλουμε ένα δεματάκι... :lol:

H DHL όντως δεν έχει οδικό για Ευρώπη, έχει ξεκινήσει μόνο για εντός Ελλάδας αποστολές...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#257686 Tις προάλλες έστειλα με ΤΝΤ economy τις διαστάσεις που έγραψα πριν και πήρε 100€. :omg: Η DHL και με τους επαγγελματίες πάλι τόσο ακριβή είναι;
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#257689 Είναι η ακριβότερη από όλους αλλά με διαφορά η καλύτερη.Αν θες να το στείλεις εκτός ΕΕ και θέλεις να φτάσει, τότε πας DHL.
Παρε τηλ στην ACS, υπάρχει υπηρεσία οδικού για Ευρώπη με παράδοση 4-5 μέρες, απλώς δεν θυμάμαι το όνομα της υπηρεσίας
Άβαταρ μέλους
By markvag
panos2171 έγραψε:Tις προάλλες έστειλα με ΤΝΤ economy τις διαστάσεις που έγραψα πριν και πήρε 100€. :omg: Η DHL και με τους επαγγελματίες πάλι τόσο ακριβή είναι;

Για πες και βάρος...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#257711 Noμίζω πάει αυτόματα στα 19-20 κιλά βάσει διαστάσεων. Κάπου στα 10 κιλά πρέπει να ταν κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#257844 Στείλε και ένα pm με τ.κ. και χώρα αποστολής και παραλαβής...

Θα ρωτήσω μπας και (αν και δεν έχω ελπίδες...)
Άβαταρ μέλους
By Morx
#258877 Εικόνα
^ παρομοια "πλακακια" με τα δικα μου.
(δεν εχουν βερνικι!)

Εκανα |λογοκρισία| με χρησιμοποιημενα λαδια κινητηρα και πιτσιλισα τις "πετρες" με τις οποιες ειναι επενδυμενος ο τοιχος στο γκαραζ. (χοντρο ακροβατικο λεμε!)

Οι πιτσιλιες εχουν ποτιστει τελειως! Εριξα καθαριστικο πιατων με μπολικο νερο σε ενα σφουγγαρι μεγαλο και ετριβα σαν τρελος για κανα μισαωρο. Μετα ξεπλυνα με το λαστιχο.

Οταν στεγνωσαν καπως, το αποτελεσμα ηταν τραγικο. Σαν να μην εγινε ποτε και τιποτα.

ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!