Γενικά, στις εταιρείες που έχω δουλέψει η φθηνότερη (και πιο αξιόπιστη) ήταν η DHL, αλλά δεν ξέρω τι τιμές δίνει για λιανική, ενώ δεν νομίζω να έχει οδικό για εξωτερικό... Τι βάρος έχει αυτό;;; Που θέλεις να το στείλεις;;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Pitt έγραψε:Πριν από μερικούς μήνες χρειάστηκε να επιστρέψω ένα ζευγάρι μπότες που αγόρασα από Γερμανία και με μιά σύντομη έρευνα αγοράς, τρόμαξα με τις τιμές που ζητούσαν. Το έστειλα συστημένο με ΕΛΤΑ και κόστος 29€.
καουμποικες;
μποτες σπιρουνια και καυτες σελλες.
αυτοι οι βορειοι πιο κατω απο κατερινη χανονται.
πιττ αν εισαι μεσα μπες στο σαιτ του μετεοσταθμου του χωριου μου να δεις τι ωραια φαινεται ο παρνασσος
ελπιζω να πατας πανω στις φωτο να μεγαλωνουν
panos2171 έγραψε:Ξέρουμε καμία φθηνή courier για αποστολή δεμάτων στο εξωτερικό μεγέθους συνήθως 50χ50χ40? Μέχρι στιγμής έχω βρει την ΤΝΤ αλλά συνήθως ζητάει από 80€ και πάνω.
Το δέμα με τις διαστάσεις που έχει θα έχει ογκομετρικό βάρος 20 κιλά.Η DHL θα σου πιει το αίμα με το μπουρί της σόμπας γιατί δεν έχει economy υπηρεσία.Κοίτα για TNT Economy, UPS Standard ή την οικονομική υπηρεσία κουριερ των ΕΛΤΑ (EMS)
mmarkom έγραψε:UPS Standard ή την οικονομική υπηρεσία κουριερ των ΕΛΤΑ (EMS)
Aν βρει κάποιον να συνεννοηθεί στην UPS ας δοκιμάσει να ρωτήσει... Εγώ σε προηγούμενη δουλειά μου τα παράτησα μετά από 3 χρόνια προσπαθειών... ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!!!
Τα ΕΛΤΑ χρησιμοποιούν την DHL ή την ΤΝΤ για courier εξωτερικού απ' όσο ξέρω...
Βέβαια παίρνουν τελείως διαφορετικές τιμές απ' ότι αν πας εσύ ή εγώ να στείλουμε ένα δεματάκι...
H DHL όντως δεν έχει οδικό για Ευρώπη, έχει ξεκινήσει μόνο για εντός Ελλάδας αποστολές...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Η DHL και με τους επαγγελματίες πάλι τόσο ακριβή είναι;
Παρε τηλ στην ACS, υπάρχει υπηρεσία οδικού για Ευρώπη με παράδοση 4-5 μέρες, απλώς δεν θυμάμαι το όνομα της υπηρεσίας
panos2171 έγραψε:Tις προάλλες έστειλα με ΤΝΤ economy τις διαστάσεις που έγραψα πριν και πήρε 100€.Η DHL και με τους επαγγελματίες πάλι τόσο ακριβή είναι;
Για πες και βάρος...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Θα ρωτήσω μπας και (αν και δεν έχω ελπίδες...)
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

^ παρομοια "πλακακια" με τα δικα μου.
(δεν εχουν βερνικι!)
Εκανα |λογοκρισία| με χρησιμοποιημενα λαδια κινητηρα και πιτσιλισα τις "πετρες" με τις οποιες ειναι επενδυμενος ο τοιχος στο γκαραζ. (χοντρο ακροβατικο λεμε!)
Οι πιτσιλιες εχουν ποτιστει τελειως! Εριξα καθαριστικο πιατων με μπολικο νερο σε ενα σφουγγαρι μεγαλο και ετριβα σαν τρελος για κανα μισαωρο. Μετα ξεπλυνα με το λαστιχο.
Οταν στεγνωσαν καπως, το αποτελεσμα ηταν τραγικο. Σαν να μην εγινε ποτε και τιποτα.
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!