Με την ίδια λογική, από τους ανέργους, τους άεργους και τους εισοδηματίες θα πρέπει να αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου;
Το να βάλεις φίλτρα τέτοια, αμέσως χτυπάς την ίδια την δημοκρατία, γιατί κάποιοι θα φροντίσουν να τα φτιάξουν στα μέτρα τους.
trident1971 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Δεν θεωρώ την εργασία ως καλό κριτήριο. Δεν εξασφαλίζει τίποτα.
Απο το "με ταϊζει ο πατερας και χορτατος και με λυμενα ολα τα θεματα αναπτυσσω/ασπαζομαι/ψηφιζω θεωριες και αποψεις χωρις να εχω καμμια εμπειρια χρησης τους απο τη ζωη" πολυ καλυτερο ειναι.
Πες μου πχ οτι οι συναδελφοι σου στη σχολη δεν ηταν, ακομα και ώς άσσοι ή δυάρια, μακραν "πιο ξυπνημενοι" εναντι των αντιστοιχων πρωτοετων ή δευτεροετων σε οποιαδηποτε σχολη.
QsisVTS έγραψε:trident1971 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Δεν θεωρώ την εργασία ως καλό κριτήριο. Δεν εξασφαλίζει τίποτα.
Απο το "με ταϊζει ο πατερας και χορτατος και με λυμενα ολα τα θεματα αναπτυσσω/ασπαζομαι/ψηφιζω θεωριες και αποψεις χωρις να εχω καμμια εμπειρια χρησης τους απο τη ζωη" πολυ καλυτερο ειναι.
Πες μου πχ οτι οι συναδελφοι σου στη σχολη δεν ηταν, ακομα και ώς άσσοι ή δυάρια, μακραν "πιο ξυπνημενοι" εναντι των αντιστοιχων πρωτοετων ή δευτεροετων σε οποιαδηποτε σχολη.
Ξυπνημενοι ως προς τι; Το να είσαι έγκλειστος στην ευελπιδων χωρίς πολλή επαφή με τον εξω κόσμο πώς σε ξυπνάει;
21 quadra έγραψε:Ε, καλά... αυτό είναι το μόνο σίγουρο και είναι ο μόνος στόχος που είναι βασικός και κοινός για όλες τις κυβερνήσεις...
Τώρα, για την ψήφο στα 17, δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα της δημοκρατίας μας...
Mάρκο δεν είπα ότι είναι πρόβλημα δημοκρατίας αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ προσδοκά να αυξήσει τους ψηφοφόρους του δίνοντας ψήφο στους 17άρηδες σε συνδυασμό με τη μη μείωση των δαπανών στο δημόσιο ( λιγότερη ενόχληση στους Δ.Υ ) αποκτά αριθμητικό πλεονέκτημα για την διατήρηση της εξουσίας.

markvag έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ θα έκανα και δυο άλλα βήματα: Διαχωρισμός κόμματος από βουλευτή
+ πολλά. Και φυσικά κατάργηση της (αντισυνταγματικότατης) κομματικής πειθαρχίας.![]()
Corto Maltese έγραψε:markvag έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ θα έκανα και δυο άλλα βήματα: Διαχωρισμός κόμματος από βουλευτή
+ πολλά. Και φυσικά κατάργηση της (αντισυνταγματικότατης) κομματικής πειθαρχίας.![]()
Αν μου επιτρέπεται να εκφραστώ ελεύθερα, αυτό το παραπάνω είναι λαϊκίστικη ανοησία και μάλιστα από τις λίγες. Απολιτίκ φούσκα με μόνο σκοπό ή αποτέλεσμα την επισημοποίηση κάθε είδους ρουσφετιού και κατάργηση κάθε πολιτικής κουβέντας. βλέπε επίσης "αυτοδιοικητικά κριτήρια"
Τόσες αναθεωρήσεις έκαναν ...

nass έγραψε:Ενώ με την κομματική γραμμή δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα

Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]