< >
< >
dimitrisB έγραψε:Tην περασμένη Κυριακή, βρέθηκα σε χώρο έκθεσης, όπου προσφερόταν και (self-service) καφές.
Υπήρχαν 2 Krups Dolce gusto αυτόματες μηχανές , με πολλές και διαφορετικής ποικιλίας κάψουλες της Nespresso, αλλά και Buondi.
funkyreverend έγραψε:Οι νότιοι όταν με βλέπουν να φτιάχνω φρέντο εσπρέσο (με πάγο από το σπίτι κάθε μέρα, 365 το χρόνο) από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο ζηλεύουν, οι βόρειοι όλη τη χρονιά με λένε τρελό και άλλα επίθετα πίσω από την πλάτη μου.
Και όσοι έχουν έρθει Ελλάδα για κάποιον περίεργο λόγο μου ζητάνε να τους φτιάξω φραπέ μέτριο με γάλα.![]()
Ρε μιράγκε δώσε καμιά ιδέα τιμής, μοντέλα, θέλω εγκεκριμένα πράγματα από τα αρρωστ...ε, από τους συμφορουμίτες.We fear no expenses σαν το Τζουράσικ Παρκ, αλλά δεν θα δώσω χιλιάρικο.

,
g8777 έγραψε:Ελπιζω να μην ειναι με τον καφε του Λιντλ αυτο, γιατι εμενα μου βγηκε μουφα. ..........

Εγω πηρα μονο την αριστερη συσκευασια και η μιση ποσοτητα πηκε σε ταπερ στην καταψυξη ενω η υπολοιπηστη συντηρηση σε δυο παλιες συσκευασιες Illy των 250 γρ. Εξαρχης δεν μου φανηκε πολυ σοι η δουλεια γιατι η βαλβιδα εκτονωσης της συσκευασιας πρεπει να αφηνε αερα να μπει μεσα, οποτε αν ειχε μεινει και καιρο στην αποθηκη καλα κρασια. Ο καφες δεν ειναι ασχημος ακομα και ετσι (σχετικα μικρη πικριλα και απουσια ξυνιλας), απλα δεν βγαζει κρεμα σε ο,τι κοψιμο δοκιμασα. Υποθετω αν ειναι προσφατα συσκευασμενος θα ειναι πολυ καλυτερος, αλλα το εμπιστευεσαι να ξαναπαρεις;
dimitrisB έγραψε:Οταν έχεις φτιάξει αυτόν τον διπλό espresso:
και το καϊμάκι του είναι τόσο πυκνό , που η κουταλιά της ζάχαρης "στέκεται" για 3-4 sec πάνω και μετά.... "βουλιάζει", .....
αναρωτιέμαι:
Ως πότε θα συνεχίσετε να φτιάχνετε espresso με μηχανές τύπου νεσπρεσσο κλπ ..... αηδίες!???![]()
,
Ο Λουης ήταν ο μόνος στη βροχή που ξεκίνησε με 1[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]