Giuseppe Busso έγραψε:Πολύ όμορφο. Με το καλό φίλε μου.
Στήθηκε και η κόντρα. Μου πρότεινε άνοιγμα με την 147. Για να πέσουν τα στοιχήματα
Σύμφωνα με το link σου, αν περάσετε το 400άρι από κόντρα θα γίνει... τσόντα υπέρ σου!!!
Giuseppe Busso έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Θα χάσει την αλλαγή 2α-->3η βασικά που κλασικά είναι tricky στην Alfa και εκεί μπορεί να κερδίσω κατιτίς.
Ώπα, δεν κατάλαβες. Στη δικιά μου, την κοιτάζω και αλλάζει μόνη της σχέση (θέλει, δεν θέλει). Τόσο καλά με ξέρει![]()
![]()
Άσε κατάλαβα. Θυμάμαι πολύ καλά. Γκάζι σανίδα, συμπλέκτης, καρφωτή κι αμα θελει ας μη μπει. Συνήθως μπαίνει βεβαια με λίγο γρατζουνισματάκι.
Deleted User 1 έγραψε:GTS έγραψε:Τελικα πηρες αυτοματο με 17αρες; Χρωμα μπλε; Νομιζω ελεγες οτι το αυτοματο ειναι το παλιο.
Καλοταξιδο ομως!
Αυτό όπως το βλέπεις.
Ρε παιδιά αυτό το χρώμα άμα χτύπα ξύλο γίνει καμιά στραβή, πως φτιάχνεται? Παίζει ο κάθε μαστρο-Μήτσος να μπορεί να το φτιάξει?
Πωπω λαδί ματ...[SMILING FACE WITH HEART-SHAPED EYES][SMILING FACE WITH HEART-SHAPED EYES]
Οι ζαντες δε μ αρεσει η διχρωμια αλλα οκ.
Ειναι πολυ ωραιο! Καλοταξιδο!!
.
Deleted User 1 έγραψε:205/45/17 κλασσικό λάστιχο Cooper S και δυστυχώς πανάκριβο.
Oh yes... 500ρου τουλαχιστον
< >
Giuseppe Busso έγραψε:
Ώπα, δεν κατάλαβες. Στη δικιά μου, την κοιτάζω και αλλάζει μόνη της σχέση (θέλει, δεν θέλει). Τόσο καλά με ξέρει![]()
![]()
πω πω... τι καλά που της την καρφώνεις...
@stefan208: Καλορίζικο!
Και το χειρότερο είναι ότι για έναν περίεργο λόγο μ' αρέσει...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:
@stefan208: Καλορίζικο!Όσο για το χρώμα, μόνο εμένα μου φαίνεται σαν ανοιχτό σκατί;;;
![]()
![]()
Ναι μπορείς να το πεις κατά κάποιο τρόπο κι έτσι!
Ευχαριστούμε!
Καλοριζικο , καλοταξιδο και απροβληματιστο .
Πες στην Κυρα Στεφαναινα.
Γιατι εσυ αχαϊρευτε ουτε απ εξω δεν θα το βλεπεις.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY